Tietoa Kuntoutumistalosta

Kuntoutumistalo tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, joille kuntoutuminen on ajankohtaista omassa tai läheisen elämässä. Täältä löydät asiantuntijoiden tuottamaa, hyödyllistä tietoa kuntoutumisesta ja kuntoutujan palveluista.

Kuntoutumistalo kannustaa asettamaan tavoitteita ja vahvistamaan omaa motivaatiota kuntoutumiseen. Tukena omatoimisessa kuntoutumisessa toimivat Kuntoutumistalon itsehoito-oppaat.

Kuntoutumistalo avautui syksyllä 2016. Taloa kehitetään jatkuvasti ja se laajenee uusilla sisällöillä. Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita Kuntoutumistalosta. Palautetta voit antaa Anna palautetta-toiminnon tai jokaisen sivun lopussa olevan palautetoiminnon kautta.

Kuntoutumistalon sisältö on julkisen erikoissairaanhoidon kuntoutuksen ammattilaisten tuottamaa. Taloa ovat rakentamassa esimerkiksi fysioterapeutit, toimintaterapeutit, ravitsemusterapeutit, kuntoutusohjaajat, sosiaalityöntekijät ja lääkärit. Sisältöä on tuotettu yhteistyössä kolmannen sektorin toimijoiden sekä oppilaitosten kanssa.

Kuntoutumistalon tarina

Haluatko tietää mistä Kuntoutumistalo sai alkunsa? Lue tarina Kuntoutumistalon rakentamisen eri vaiheista.

Yhteistyökumppanit

Tällä sivulla esitellään Kuntoutumistalon yhteistyökumppanit, jotka ovat mukana rakentamassa palvelua.