​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Päivystystalo

Päivystystalo neuvoo äkillisissä terveysongelmissa. Se tukee itsehoidossa ja hoitoon hakeutumisessa sekä tekee päivystyksen toimintaa tutuksi.

Lue lisää Päivystystalosta​ >​

Suosittua Päivystystalossa​​​

​Ajankohtaista​

 

 

Päivystystalosta vinkkejä turvalliseen kesäänhttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/paivystystalosta-vinkkeja-turvalliseen-kesaanPäivystystalosta vinkkejä turvalliseen kesään29.6.2022 4.00.00Kesän haavereihin, auringon polttamaan ihoon sekä hyönteisten ja muiden eläinten puremiin löytyy hoito- ja toimintaohjeita Päivystyshelpistä.
Päivystyshelppiin uusi hahmohttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystyshelppiin-uusi-hahmoPäivystyshelppiin uusi hahmo30.3.2022 8.00.00Päivystyshelppiin on lisätty uusi muunsukupuolinen hahmo. Päivityksen myötä palvelun käyttö on entistä helpompaa.
Päivystystalon tapahtumien vuosi 2021https://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystystalon-tapahtumien-vuosi-2021Päivystystalon tapahtumien vuosi 20212.2.2022 7.00.00Matalan kynnyksen neuvontapalvelu Päivystyshelppi on ollut kansalaisten käytössä reilun vuoden. Asiakastyytyväisyys on palautteiden perusteella korkealla.