Päivystystalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu. Tarjoamme  apua äkillisiin terveysongelmiin, neuvoja itsehoitoon ja ohjausta  päivystyspalveluihin hakeutumisessa.  Tavoitteenamme on tukea sinua päätöksenteossasi  ja tehdä päivystyspoliklinikoiden toimintaa tutuksi.

Lue lisää Päivystystalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 16.5.18 klo 15-16 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Päivystyksessä tapahtuu

Mitä tapahtuu kun olen potilaana päivystyksessä? Tutustu päivystyksen toimintaan lyhyen videon avulla.

Katso video

 Ajankohtaista

 

 

Vapun muistilistahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/vapun-muistilistaVapun muistilista27.4.2018 7.00.00Vappua on vietetty Suomessa 1. toukokuuta jo keskiajalta lähtien. Nykyisin vappua vietetään lähinnä opiskelijajuhlana, suomalaisen työn päivänä sekä keväisenä karnevaalijuhlana.
Myrkytystietoa mobiililaitteellahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/myrkytystietoa-mobiililaitteellaMyrkytystietoa mobiililaitteella5.4.2018 7.00.00Monille entuudestaan tutun Myrkytystietokeskuksen internetsivujen sisältö löytyy nyt myös Päivystystalosta ja sisältö on helposti selattavissa mobiililaitteella.

 Auta meitä kehittämään Päivystystalo.fi palvelua.

Suosittelisitko Päivystystalo.fi-palvelua ystävillesi ja läheisillesi?

Lähetä vastaus