Päivystystalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu. Tarjoamme  apua äkillisiin terveysongelmiin, neuvoja itsehoitoon ja ohjausta  päivystyspalveluihin hakeutumisessa.  Tavoitteenamme on tukea sinua päätöksenteossasi  ja tehdä päivystyspoliklinikoiden toimintaa tutuksi.

Lue lisää Päivystystalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 13.6.18 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Päivystyksessä tapahtuu

Mitä tapahtuu kun olen potilaana päivystyksessä? Tutustu päivystyksen toimintaan lyhyen videon avulla.

Katso video

 Ajankohtaista

 

 

Tapaturmapäivä perjantai 13.7.https://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/tapaturmapäivä-perjantai-13-7Tapaturmapäivä perjantai 13.7.11.7.2018 4.50.00Perjantaina 13. heinäkuuta vietetään Tapaturmapäivää, jolloin on hyvä pysähtyä miettimään omaa ja muiden turvallisuutta ja pohtia, miten mahdollisia vaaratilanteita voisi välttää.
Juhannuksen muistilistahttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/juhannuksen-muistilistaJuhannuksen muistilista21.6.2018 7.00.00Juhannusta vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla. Monien juhannuksen viettoon kuuluu yöttömästä yöstä nauttiminen ja kokoontuminen ystävien tai perheen kesken. Yleensä juhliminen sujuu rauhallisesti, mutta joskus juhannuksen vietto saattaa aiheuttaa yllättäviä tilanteita.

 Auta meitä kehittämään Päivystystalo.fi palvelua.

Suosittelisitko Päivystystalo.fi-palvelua ystävillesi ja läheisillesi?

Lähetä vastaus