​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Päivystystalo

Päivystystalo neuvoo äkillisissä terveysongelmissa. Se tukee itsehoidossa ja hoitoon hakeutumisessa sekä tekee päivystyksen toimintaa tutuksi.

Lue lisää Päivystystalosta​ >​

Suosittua Päivystystalossa​​

​Ajankohtaista

 

 

Päivystyshelppiin uusi hahmohttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystyshelppiin-uusi-hahmoPäivystyshelppiin uusi hahmo30.3.2022 8.00.00Päivystyshelppiin on lisätty uusi muunsukupuolinen hahmo. Päivityksen myötä palvelun käyttö on entistä helpompaa.
Päivystystalon tapahtumien vuosi 2021https://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystystalon-tapahtumien-vuosi-2021Päivystystalon tapahtumien vuosi 20212.2.2022 7.00.00Matalan kynnyksen neuvontapalvelu Päivystyshelppi on ollut kansalaisten käytössä reilun vuoden. Asiakastyytyväisyys on palautteiden perusteella korkealla.
Päivystystalon vinkit loppuvuoden juhlintaanhttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/päivystystalon-vinkit-loppuvuoden-juhlintaanPäivystystalon vinkit loppuvuoden juhlintaan20.12.2021 8.15.00Loppuvuoden pikkujoulukausi lähenee loppuaan, mutta joulun ja uuden vuoden yltäkylläiset kestit ja padat vielä odottavat juhlijoitaan.