Kuntoutumistalo.fi -palvelusta löydät tietoa ja tukea kokonaisvaltaiseen kuntou​tumiseesi. Kuntoutumistalon avulla voit edistää toimintakykyä​si aktiivisesti. Sivuilta löydät tietoa ja ohjeita elintapoihin, mielekkääseen arkeen sekä elämänmuutokseen liittyen.

Lue lisää Kuntoutumistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Kuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuulumisia-pulmanavigaattorin-kehittämistyöpajastaKuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!24.1.2020 13.30.00Uuden vuosikymmenen vaihtuessa myös sosiaalipalveluiden on aika kääntää katseensa kohti uudenlaista tekemisen kulttuuria. Sosiaalipalveluiden tulisi olla helposti tavoitettavissa ja siellä missä asiakkaatkin ovat - netissä.
Uudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiinhttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/uusia-videoita-liikkumisen-apuvälineiden-käytöstä-–-työstetty-yhdessä-käyttäjien-ja-ammattilaisten-kanssaUudet apuvälinevideot keskittyvät tärkeisiin ydinkohtiin18.11.2019 11.30.00Invalidiliiton uusia videoita liikkumisen apuvälineistä on työstetty yhdessä käyttäjien ja ammattilaisten kanssa