Kuntoutumistalo.fi -palvelusta löydät tietoa ja tukea kokonaisvaltaiseen kuntou​tumiseesi. Kuntoutumistalon avulla voit edistää toimintakykyä​si aktiivisesti. Sivuilta löydät tietoa ja ohjeita elintapoihin, mielekkääseen arkeen sekä elämänmuutokseen liittyen.

Lue lisää Kuntoutumistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Vajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidollahttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/vajaaravitsemusta-voi-ehkäistä-ja-hoitaa-omahoidollaVajaaravitsemusta voi ehkäistä ja hoitaa omahoidolla11.11.2020 10.00.00Tällä viikolla vietetään ravitsemusviikkoa. Vajaaravitsemus tunnistetaan harvoin, vaikka sitä on tärkeä hoitaa.
Kuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!https://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuulumisia-pulmanavigaattorin-kehittämistyöpajastaKuulumisia Pulmanavigaattorin kehittämistyöpajasta!24.1.2020 13.30.00Uuden vuosikymmenen vaihtuessa myös sosiaalipalveluiden on aika kääntää katseensa kohti uudenlaista tekemisen kulttuuria. Sosiaalipalveluiden tulisi olla helposti tavoitettavissa ja siellä missä asiakkaatkin ovat - netissä.