Kuntoutumistalo.fi -palvelusta löydät tietoa ja tukea kokonaisvaltaiseen kuntou​tumiseesi. Kuntoutumistalon avulla voit edistää toimintakykyä​si aktiivisesti. Sivuilta löydät tietoa ja ohjeita elintapoihin, mielekkääseen arkeen sekä elämänmuutokseen liittyen.

Lue lisää Kuntoutumistalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

HUSin fysio- ja toimintaterapia kehittää e-vastaanottotoimintaahttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/e-vastaanottotoimintaa-kehitetään-husin-fysio-ja-toimintaterapiassa3HUSin fysio- ja toimintaterapia kehittää e-vastaanottotoimintaa14.2.2019 22.00.00Kaikkiin kuntoutuspalveluita tarjoaviin yksiköihin suunnitellaan etävastaanottoja.
Kuntoutumistalo 2.0 – tuloksia tähän asti ja tulevaisuuden visioitahttps://www.terveyskyla.fi/kuntoutumistalo/ajankohtaista/kuntoutumistalo-2-0-–-tuloksia-tähän-asti-ja-tulevaisuuden-visioitaKuntoutumistalo 2.0 – tuloksia tähän asti ja tulevaisuuden visioita21.11.2018 7.00.00Kuntoutumistalo 2.0 -projekti on tullut päätökseensä – miten kehittäminen jatkuu tästä eteenpäin?

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo