Siirry sivun sisältöön

Kuntoutumistalo

Kuntoutumistalo sisältää tietoa kokonaisvaltaisesta kuntoutumisesta. Elintapoja, mielekästä arkea ja elämänmuutosta koskevat ohjeet auttavat edistämään toimintakykyä aktiivisesti.

Kuntoutumistalo

Kuntoutumistalo sisältää tietoa kokonaisvaltaisesta kuntoutumisesta. Elintapoja, mielekästä arkea ja elämänmuutosta koskevat ohjeet auttavat edistämään toimintakykyä aktiivisesti.

Suosittua Kuntoutumistalossa

Kuntoutujalle

Onko elämässäsi tapahtunut muutoksia, jotka vaikeuttavat arjessa toimimista? Etsitkö keinoja, joilla voit edistää omaa toimintakykyäsi? Kuntoutujalle-osiosta löydät tietoa ja itsehoito-ohjeita oman kuntoutumisesi tueksi eri tilanteissa.

Läheiselle

Vaikuttaako läheisesi sairastuminen tai vammautuminen elämääsi? Läheiselle-osiosta saat tietoa miten voit tukea sairastunutta läheistäsi kuntoutumisessa ja miten voit huolehtia myös omasta jaksamisestasi.

Oikeudet ja etuudet

Mietitkö mitä yhteiskunnan tarjoamia palveluita tai tukimuotoja on tarjolla, kun sairaus tai vamma vaikeuttaa arjessa toimimista? Tietoa-osiosta löydät tietoa oikeuksista ja etuuksista sekä kuntoutumiseen liittyvistä asioista.

Pohdi ja testaa

Pulmanavigaattorin avulla saat tietoa ja apua sinun tai läheisesi hyvinvointiin ja sosiaaliturvaan liittyvissä kysymyksissä. Ruokavalioindeksi-työkalulla puolestaan voit arvioida ruokavaliosi kokonaislaatua.

Kuntoutumistalon itsehoito-ohjelmat

Oletko pohtinut terveyttä edistävien muutosten tekemistä? Hyödynnä Kuntoutumistalon itsehoito-ohjelmia Terveyskylän Omapolulla. Itsehoito-ohjelmien esittelyt löydät Palvelut-osiosta.

Apuvälinepalvelut

Teetkö työtä apuvälinepalveluiden parissa? Ammattilaiset-osiosta löydät tietoa ja ohjeita apuvälinepalveluiden toteuttamiseen.

Työkyvyn tukeminen

Kohtaatko työssäsi asiakkaita, joiden työkyky tulisi huomioida sairauden tai vammautumisen vuoksi? Ammattilaiset-osiosta saat keinoja asiakkaan työkyvyntuen tarpeen tunnistamiseen ja puheeksi ottamiseen sekä tietoa työkyvyn tukemisesta eri tilanteissa.

Ammattilaiset

Tutustu ammattilaisille tarkoitettuihin sisältöihin ja palveluihin.