Syöpätalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu, jonka ovet ovat aina auki. Meiltä saat tietoa useista eri syöpäsairauksista, kuten aivokasvaimista, eturauhassyövästä, keuhkosyövästä, lymfoomista, rintasyövästä ja suolistosyövistä sekä yleisimmistä veritaudeista. Lisäksi kerromme syöpätautien uusimmista hoidoista ja tutkimuksista.

Lue lisää Syöpätalosta >

 Ajankohtaista

 

 

Kaikki syövästä –sivuston vertaistarinoista tukea sairastuneellehttps://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/kaikki-syövästä-–sivuston-vertaistarinoista-tukea-sairastuneelleKaikki syövästä –sivuston vertaistarinoista tukea sairastuneelle7.8.2019 8.00.00Vertaisten tarinoihin voi tutustua helposti vaikka kotisohvalta käsin. Kaikki syövästä -sivustolle on koottu erilaisia, eri tilanteissa elävien ihmisten kokemuksia.
Eteläisen syöpäkeskuksen internetsivut avattuhttps://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/etelaisen-syopakeskuksen-internetsivut-avattuEteläisen syöpäkeskuksen internetsivut avattu15.4.2019 7.35.00Eteläisen syöpäkeskuksen (FICAN South) internetsivut on avattu. Internetsivuilla on tietoa ammattilaisille ja tutkijoille sekä potilaille.
Rintasyövän kirurgisen hoidon laatua arvioitiin väitöstutkimuksessa https://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/rintasyovan-kirurgisen-hoidon-laatua-arvioitiin-vaitostutkimuksessaRintasyövän kirurgisen hoidon laatua arvioitiin väitöstutkimuksessa 21.12.2018 8.00.00Tavanomainen säästävä leikkaus tuottaa hyvän esteettisen lopputuloksen oikein valituille rintasyöpäpotilaille. Iäkkäiden rintasyöpäpotilaiden kirurginen hoito oli yleistä ja turvallista.