Ajankohtaista

 

 

7.11 julkaistaan ensimmäinen kansallinen kilpirauhassyövän hoito-ohjeisto ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/ensimmäinen-kansallinen-kilpirauhassyövän-hoito-ohjeisto-ammattilaisille7.11 julkaistaan ensimmäinen kansallinen kilpirauhassyövän hoito-ohjeisto ammattilaisille2017-10-12T05:00:00ZNoin 60 eri alojen lääkäriä kaikista Suomen yliopistosairaaloista on laatinut ensimmäisen kansallisen hoito-ohjeiston papillaarisen ja follikulaarisen kilpirauhasen syövän hoidosta ja seurannasta.
Geenitiedon ja lääkeseulonnan avulla uusia kohdennettuja hoitomalleja aikuisten yleisimpään leukemiaanhttps://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/geenitiedon-ja-lääkeseulonnan-avulla-uusia-kohdennettuja-hoitomalleja-aikuisten-yleisimpään-leukemiaanGeenitiedon ja lääkeseulonnan avulla uusia kohdennettuja hoitomalleja aikuisten yleisimpään leukemiaan2017-10-11T10:00:00ZHYKS Syöpäkeskuksen erikoislääkäri Mika Kontro väitteli aiheesta "Individualizing therapy for acute leukemia" (Akuutin leukemian yksilöllistetty hoito).

Mikä on Syöpätalo?

Syöpätalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu. Syöpätalosta löydät tietoa aivokasvaimista, eturauhassyövästä, keuhkosyövästä, lymfoomista, rintasyövästä ja suolistosyövistä sekä yleisimmistä veritaudeista. Syöpätalon ovet ovat aina auki. Voit hyödyntää palveluita juuri silloin kun se sinulle sopii, kunhan sinulla on käytössäsi verkkoyhteys, tietokone, tabletti tai kännykkä.

Tarkoituksena on luoda sivusto, jolta löytyy tietoa yhä useammasta syöpäsairaudesta. Syöpätaloa kehitetään jatkuvasti ja haluamme kuulla myös sinun mielipiteesi.

Anna palautetta