Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Lapsiperheiltä saatu potilaspalaute kehittää sairaalan toimintaahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lapsiperheiltä-saatu-potilaspalaute-kehittää-sairaalan-toimintaaLapsiperheiltä saatu potilaspalaute kehittää sairaalan toimintaa1.8.2018 4.00.00​Lapsus-tutkimuksessa kerättiin lasten ja heidän perheidensä potilaskokemuksia kolmessa yliopistosairaalassa. Palautteella oli tärkeä rooli myös HUSin Uuden lastensairaalan suunnittelussa.
Myrkytystietokeskuksen sivuilla hyödyllistä tietoa lapsiperheillehttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/myrkytystietokeskuksen-sivuilla-hyödyllistä-tietoa-lapsiperheilleMyrkytystietokeskuksen sivuilla hyödyllistä tietoa lapsiperheille13.7.2018 5.15.00Terveyskylän Päivystystalo sisältää nyt myös Myrkytystietokeskuksen sivut, joille on koottu runsaasti tietoa myrkytysten ehkäisyyn ja hoitoon liittyen.
Potkulautailusta aiheutuneet vammat helposti hoidettavissahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/potkulautailusta-aiheutuneet-vammat-helposti-hoidettavissaPotkulautailusta aiheutuneet vammat helposti hoidettavissa10.7.2018 9.25.00Vaikka potkulautailun suosio on kasvanut lasten ja nuorten keskuudessa, ovat siitä aiheutuneet vammat pääasiassa lieviä, selviää HUS Lastenklinikan ja Helsingin yliopiston tutkimuksesta.