Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Tutkimuksesta uutta tietoa, keille maitoallergian siedätyshoito kannattaa aloittaahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/tutkimuksesta-uutta-tietoa-keille-maitoallergian-siedätyshoito-kannattaa-aloittaaTutkimuksesta uutta tietoa, keille maitoallergian siedätyshoito kannattaa aloittaa27.3.2019 13.40.00Lehmänmaitoallergia on yksi yleisimmistä ruoka-allergioista. Se kuitenkin useimmiten paranee lapsen kasvaessa. Jos maitoallergia ei ole kasvun myötä poistunut, voidaan kokeilla siedätyshoitoa. Vasta julkaistussa tutkimuksessa havaittiin maitoallergian vasta-ainetasojen ennustavan hoidon onnistumista.
Lasten päänsäryn digihoitopolku sujuvoittaa hoitoahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lasten-päänsäryn-digihoitopolku-sujuvoittaa-hoitoaLasten päänsäryn digihoitopolku sujuvoittaa hoitoa5.3.2019 12.00.00HUS on avannut ensimmäisen lasten digihoitopolun. Digihoitopolulla lasten päänsäryn esiintymistä ja siihen liittyviä oireita kirjataan jo ennen vastaanottokäyntiä.
Norovirusta liikkeellä, suojaudu käsien pesullahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/norovirusta-liikkeellä-suojaudu-käsien-pesullaNorovirusta liikkeellä, suojaudu käsien pesulla4.3.2019 11.35.00Epidemioina usein kulkevaa norovirusta on taas laajasti liikkeellä. Alkuvuoden aikana on tilastoitu noin 900 norovirustapausta. Tautia on liikkeellä ympäri Suomea, mutta eniten tapauksia on todettu suurissa kaupungeissa. Tiedot käyvät ilmi THL:n tartuntatautirekisteristä.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo