Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

Lue lisää Lastentalosta >

 Ajankohtaista

 

 

Ohjeita yleisimpiin lasten sairauksiin Lastentalo.fi-palvelun oirenavigaattorista ja sairaanhoitaja-chatistahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/ohjeita-yleisimpiin-lasten-sairauksiin-lastentalo-fi-palvelun-oirenavigaattorista-ja-sairaanhoitaja-chatistaOhjeita yleisimpiin lasten sairauksiin Lastentalo.fi-palvelun oirenavigaattorista ja sairaanhoitaja-chatista2018-02-14T13:15:00ZLastentalo.fi-sivustolle on avattu lasten oirenavigaattori ja sairaanhoitaja-chat. Maksuttomilla palveluilla helpotetaan vanhempien päätöksentekoa hoitoon hakeutumisesta lapsen sairastuessa äkillisesti.
Lapsuusiän syöpien hoito Suomessa maailman kärkeähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lapsuusiän-syöpien-hoito-suomessa-maailman-kärkeäLapsuusiän syöpien hoito Suomessa maailman kärkeä2018-02-13T07:15:00ZVuosittain lapsuusiän syöpään sairastuu Suomessa hieman alle 150 lasta. Noin 85 % lapsuusiässä sairastuneista voidaan parantaa pysyvästi.
Lasten sydänviat poikkeavat aikuisten sydänongelmistahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lasten-sydänviat-poikkeavat-aikuisten-sydänongelmistaLasten sydänviat poikkeavat aikuisten sydänongelmista2018-02-08T10:00:00ZVuosittain Suomessa syntyy noin 550 lasta, jolla on synnynnäinen sydänvika. Useimmissa tapauksissa rakenteellisten sydänvikojen ennuste on hyvä ja myöhäissairastuvuus vähäistä, mutta vointia seurataan kuitenkin läpi elämän.