Ajankohtaista

 

 

Suurin osa lasten päänsäryistä on hyvänlaatuisia ja ohimeneviähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/suurin-osa-lasten-päänsäryistä-on-hyvänlaatuisia-ja-ohimeneviäSuurin osa lasten päänsäryistä on hyvänlaatuisia ja ohimeneviä2017-10-02T07:45:00ZLapsen ohimenevään ja lievään päänsärkyyn ei tarvita yleensä lääkehoitoa tai tutkimuksia. Päänsärky, joka haittaa lapsen toimintaa arjessa vaatii lääkärin tutkimuksia ja hoitoa.
Keskosena kotiin -osio nyt Lastentalossahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/keskosena-kotiin-osio-nyt-lastentalossaKeskosena kotiin -osio nyt Lastentalossa2017-10-02T05:20:00ZKeskosena kotiin -osio sisältää tietoa, ohjeita ja neuvoja, joita keskosvauvan kanssa sairaalasta kotiutuva perhe voi tarvita.
Elinsiirron saanut Suomessa jo 500 lastahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/elinsiirron-saanut-suomessa-jo-500-lastaElinsiirron saanut Suomessa jo 500 lasta2017-09-28T07:45:00ZHelsingin Lastenklinikalla tehtiin syyskuussa elinsiirto viidennelle sadalle lapsipotilaalle. Vuosittain elinsiirtoja tehdään lapsille 15–25. Hyks vastaa valtakunnallisesti aikuisten ja lasten elinsiirroista.
Lastentalo.fi ja Nuorten.fi on avattuhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentalo-fi-ja-nuorten-fi-on-avattuLastentalo.fi ja Nuorten.fi on avattu2017-09-14T07:50:00ZLastentalo.fi-palvelusta saa tietoa lasten sairauksista. Nuorten.fi tukee nuoria hoidon siirtymisessä lastenpuolelta aikuispuolelle.

Lastentalo

Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

Lastentalo on osa Suomen yliopistosairaaloiden Terveyskylää.