Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Pienten hengitysteiden toimintahäiriö voi liittyä merkittävästi lasten astmaoireisiinhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/pienten-hengitysteiden-toimintahäiriö-voi-liittyä-merkittävästi-lasten-astmaoireisiinPienten hengitysteiden toimintahäiriö voi liittyä merkittävästi lasten astmaoireisiin23.11.2018 8.00.00Pienten hengitysteiden toiminnan mittaamisella voidaan tunnistaa mm. paremmin ne lapset, joilla hengitysoireet muuttuvat myöhemmällä iällä kroonisiksi, selviää tuoreesta väitöstutkimuksesta.
Lastentautien tutkimuskeskuksen uudet verkkosivut on avattuhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentautien-tutkimuskeskuksen-uudet-verkkosivut-on-avattuLastentautien tutkimuskeskuksen uudet verkkosivut on avattu24.10.2018 6.05.00Lastentautien tutkimuskeskus edustaa HUSin ja Helsingin yliopiston lastentautien tutkimusryhmiä, jotka työskentelevät pääasiassa Uudessa lastensairaalassa. Tiedeyhteisöön kuuluu noin 30 tutkimusryhmää kaikilta lastenlääketieteen eri aloilta.
Sairaalahoitoa tarvitseva vastasyntynyt -osio avattu Lastentaloonhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/sairaalahoitoa-tarvitseva-vastasyntynyt-osio-avattu-lastentaloonSairaalahoitoa tarvitseva vastasyntynyt -osio avattu Lastentaloon23.10.2018 5.10.00Uudessa vastasyntyneiden sairaalahoitoa käsittelevässä osiossa käydään läpi ongelmia ja vaivoja, joita vastasyntyneellä on voinut ilmetä jo ennen syntymää, syntymän yhteydessä tai sen jälkeen.