Lastentalo.fi on erikoissairaanhoidon palvelu, jossa on tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.

  

 Ajankohtaista

 

 

Lasten oirenavigaattori ja sairaanhoitaja-chat auttavat myös kesällähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lasten-oirenavigaattori-ja-sairaanhoitaja-chat-auttavat-myös-kesälläLasten oirenavigaattori ja sairaanhoitaja-chat auttavat myös kesällä20.6.2018 12.30.00Bakteerit ja virukset eivät lomaile kesälläkään, vaikka koulujen ja monien päiväkotien kiinni oleminen saattaakin vähentää tautien leviämistä. Neuvoja saa lasten oirenavigaattorista ja sairaanhoitaja-chatista.
Suosituksia korkeammasta D-vitamiinilisästä ei hyötyä pikkulapsillehttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/suosituksia-korkeammasta-d-vitamiinilisästä-ei-hyötyä-pikkulapsilleSuosituksia korkeammasta D-vitamiinilisästä ei hyötyä pikkulapsille6.6.2018 12.50.00Suositusta eli 10 µg:aa korkeampi päivittäinen D-vitamiiniannos ei edistä luuston terveyttä tai estä infektioita, selviää Helsingin yliopiston ja HUS Lastenklinikan tutkimuksesta.
Työkaluja ahdistuneen lapsen vanhemmillehttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/työkaluja-ahdistuneen-lapsen-vanhemmilleTyökaluja ahdistuneen lapsen vanhemmille28.5.2018 7.00.00Ahdistus tai jännitys ovat normaaleja tunteita, joita kaikki ihmiset kokevat jossain vaiheessa elämää. Jos ahdistuneisuus alkaa haitata arkea tai estää osallistumasta ikätasoiseen toimintaan, on ahdistukseen hyvä puuttua.