​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Lastentalo

Lastentalo sisältää tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.​ 

Lue lisää Lastentalosta >​

​S​uosittua Lastentalossa

​Ajanko​htaista​

 

 

Syksy on enterorokkoaikaahttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/syksy-on-enterorokkoaikaaSyksy on enterorokkoaikaa24.8.2022 10.15.00Kesän lopulla ja syksyllä suuhun ja raajoihin ilmestyvät näppylät ja kipeä olo voivat kertoa enterorokosta, jota tavataan tavallisimmin pienillä lapsilla.
Uudenmaan alueelta haetaan lapsia tutkimukseen, jossa selvitetään liikkumisen ja ajattelun varhaista kehitystähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/uudenmaan-alueelta-haetaan-lapsia-tutkimukseen-jossa-selvitetään-liikkumisen-ja-ajattelun-varhaista-kehitystäUudenmaan alueelta haetaan lapsia tutkimukseen, jossa selvitetään liikkumisen ja ajattelun varhaista kehitystä25.4.2022 9.45.00PILKE-tutkimuksessa (PikkuImeväisten Liikkeen ja Kognition kehitys) selvitetään lapsen liikkumista ja muuta kehitystä kahden ensimmäisen vuoden aikana.
Lastentalon diabetes-osio päivittyihttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentalon-diabetes-osio-päivittyiLastentalon diabetes-osio päivittyi5.4.2022 3.00.00Diabetes lapsilla ja nuorilla -osio on tietopaketti, jossa kerrotaan laajasti diabeteksen hoitoon liittyvistä asioista. Päivityksessä selkiytettiin sekä sisältöjä että otsikointeja.