​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Lastentalo

Lastentalo sisältää tietoa lasten sairauksista, hoidosta ja hoitoon valmistautumisesta. Lapset voivat tutustua sairaalaklovnien seikkailuihin sekä kurkistaa, keitä sairaalassa on töissä.​ 

Lue lisää Lastentalosta >​

​S​uosittua Lastentalossa

​Ajanko​htaista​

 

 

Uudenmaan alueelta haetaan lapsia tutkimukseen, jossa selvitetään liikkumisen ja ajattelun varhaista kehitystähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/uudenmaan-alueelta-haetaan-lapsia-tutkimukseen-jossa-selvitetään-liikkumisen-ja-ajattelun-varhaista-kehitystäUudenmaan alueelta haetaan lapsia tutkimukseen, jossa selvitetään liikkumisen ja ajattelun varhaista kehitystä25.4.2022 9.45.00PILKE-tutkimuksessa (PikkuImeväisten Liikkeen ja Kognition kehitys) selvitetään lapsen liikkumista ja muuta kehitystä kahden ensimmäisen vuoden aikana.
Lastentalon diabetes-osio päivittyihttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lastentalon-diabetes-osio-päivittyiLastentalon diabetes-osio päivittyi5.4.2022 3.00.00Diabetes lapsilla ja nuorilla -osio on tietopaketti, jossa kerrotaan laajasti diabeteksen hoitoon liittyvistä asioista. Päivityksessä selkiytettiin sekä sisältöjä että otsikointeja.
Nu finns Lastentalo.fi på svenska – Barnhuset.fihttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/nu-finns-lastentalo-fi-på-svenska-–-barnhuset-fiNu finns Lastentalo.fi på svenska – Barnhuset.fi2.9.2021 12.00.00Den svenskspråkiga webbplatsen Lastentalo.fi har nu öppnats. Lastentalo.fi-verkkopalvelun ruotsinkielinen sivusto Barnhuset.fi on nyt avattu.