​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Perinnöllinen HHT/Oslerin tauti aiheuttaa hankalia nenäverenvuotoja - vertaistuesta saa toivoa elämäänhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/perinnöllinen-hht-oslerin-tauti-aiheuttaa-hankalia-nenäverenvuotoja-vertaistuesta-saa-toivoa-elämäänPerinnöllinen HHT/Oslerin tauti aiheuttaa hankalia nenäverenvuotoja - vertaistuesta saa toivoa elämään31.1.2024 5.00.00HHT/Oslerin taudin oireena oleva runsas nenäverenvuoto voi rajoittaa normaalia elämää ja heikentää elämänlaatua, mutta taudin kanssa ei tarvitse jäädä yksin.
IBD on enemmän kuin suoliston sairaushttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/ibd-on-muutakin-kuin-suoliston-sairausIBD on enemmän kuin suoliston sairaus1.12.2023 5.00.00Suolistosairaudet voivat tuoda paljon haasteita eri elämäntilanteisiin. IBD ja muut suolistosairaudet ry:stä saa tukea selviytymiseen sairauden kanssa. IBD-viikolla 1.-7.12.2023 lisätään tietoisuutta suolistosairauksista.
Vertaistukea ja voimavaroja hiv-tartunnan saaneillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-ja-voimavaroja-hiv-tartunnan-saaneilleVertaistukea ja voimavaroja hiv-tartunnan saaneille29.11.2023 5.00.00Tehokkaan lääkityksen ansiosta hiv-tartunnan saanut voi elää normaalia elämää, mutta silti hiv-tartunta saattaa pelottaa ja herättää monia kysymyksiä. Positiiviset ry tarjoaa tukea kaikille, joita hiv koskettaa.