Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Lohjan Sydän: Vertaistuki murroksessa kohti tulevaahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lohjan-sydän-vertaistuki-murroksessa-kohti-tulevaaLohjan Sydän: Vertaistuki murroksessa kohti tulevaa23.10.2020 5.00.00Vuosituhannen vaihteeseen saakka toiminta oli hyvin vilkasta ja laajasti ymmärretty vertaistuki oli suosittua ja toimintaa oli useissa kerhoissa.
Kansainvälinen vertaistuen päivähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kansainvälinen-vertaistuen-päiväKansainvälinen vertaistuen päivä14.10.2020 21.00.00Vuosittaista vertaistuen päivää vietetään tänä vuonna torstaina 15.10. Teemapäivänä halutaan suunnata vertaistukijoiden antamaan tukeen huomio.
ADHD-viikko: Tietoa, tukea ja toivoa vertaisiltahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/adhd-viikko-tietoa-tukea-ja-toivoa-vertaisiltaADHD-viikko: Tietoa, tukea ja toivoa vertaisilta5.10.2020 11.00.00Valtakunnallista AHDH-viikkoa vietetään 5.-11.10.2020.

Suosittelisitko Vertaistalo.fi sivustoa ystävillesi?
Lähetä vastaus

 Auta meitä kehittämään Vertaistalo.fi-palvelua.