​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Gynekologiset vaivat vaikuttavat yli puolen miljoonan suomalaisen elämänlaatuunhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/gynekologiset-vaivat-vaikuttavat-yli-puolen-miljoonan-suomalaisen-elämänlaatuunGynekologiset vaivat vaikuttavat yli puolen miljoonan suomalaisen elämänlaatuun21.3.2023 9.00.00Gynekologisten sairauksien ja oireyhtymien kanssa elää Suomessa yli 600 000 ihmistä. Vertaistuen, tiedon ja edunvalvonnan takana seisoo gynekologinen potilasjärjestö Korento ry.
Tietoa ja tukea suolistosyöpää sairastaville ja heidän läheisilleenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tietoa-ja-tukea-suolistosyöpää-sairastaville-ja-heidän-läheisilleenTietoa ja tukea suolistosyöpää sairastaville ja heidän läheisilleen1.3.2023 5.00.00Suolistosyöpä on naisten ja miesten toiseksi yleisin syöpätauti Suomessa. Colores - Suomen Suolistosyöpäyhdistys tarjoaa tietoa ja tukea suolistosyöpää sairastaville ja heidän läheisilleen.
Erityislasten Omaiset ELO ry:stä vertaistukea ja virkistystä Lapissa asuville erityislapsiperheillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/erityislasten-omaiset-elo-ry-stä-vertaistukea-ja-virkistystä-lapissa-asuville-erityislapsiperheilleErityislasten Omaiset ELO ry:stä vertaistukea ja virkistystä Lapissa asuville erityislapsiperheille23.2.2023 11.30.00Erityislasten Omaiset ELO ry tarjoaa tukea ja virkistystoimintaa erityislapsille ja -nuorille sekä heidän perheilleen.