​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Nuoret Lesket ry – vertaistuesta voimaa surun keskellähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/nuoret-lesket-ry-vertaistuesta-voimaa-surun-keskelläNuoret Lesket ry – vertaistuesta voimaa surun keskellä21.9.2022 4.00.00Nuoret Lesket ry järjestää vertaistukitoimintaa ja tarjoaa neuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa niin leskille kuin vanhempansa menettäneille lapsille ja nuorille.
Älä jää yksin migreenin kanssahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-migreenin-kanssaÄlä jää yksin migreenin kanssa12.9.2022 4.00.00Suomen Migreeniyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka edustaa migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavia.
PCOS-viikko tarjoaa tietoa munasarjojen monirakkulaoireyhtymästähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/pcos-viikko-tarjoaa-tietoa-munasarjojen-monirakkulaoireyhtymästäPCOS-viikko tarjoaa tietoa munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä5.9.2022 13.30.00Korento ry järjestää 5.–11.9.2022 kansallisen PCOS-viikon, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta PCOS:stä ja rohkaista puhumaan aiheesta avoimesti ja ilman häpeää.