Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Etävertaistuki tavoittaa myös kaukana asuvat muistisairaat ja läheisethttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/etävertaistuki-tavoittaa-myös-kaukana-asuvat-muistisairaat-ja-läheisetEtävertaistuki tavoittaa myös kaukana asuvat muistisairaat ja läheiset21.9.2020 3.00.00Etätukea muistisairauteen sairastuneille ja läheisille kehitetään hankkeissa Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Toimintamuotona siellä on etävertaisryhmät.
Vertaistukihenkilö tukee läsnäolollaanhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukihenkilö-tukee-läsnäolollaanVertaistukihenkilö tukee läsnäolollaan14.9.2020 7.00.00Pohjois-Savon Syöpäyhdistys kouluttaa vertaistukihenkilöitä syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.
Vertaistukea keliakiaan ja gluteenittomaan arkeenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-keliakiaan-ja-gluteenittomaan-arkeenVertaistukea keliakiaan ja gluteenittomaan arkeen4.9.2020 5.00.00Keliakia on elinikäinen sairaus, jossa gluteenitonta ruokavaliota joudutaan noudattamaan tarkasti vuoden jokaisena päivänä.

Suosittelisitko Vertaistalo.fi sivustoa ystävillesi?
Lähetä vastaus

 Auta meitä kehittämään Vertaistalo.fi-palvelua.