Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Tukea aivovammautuneen läheiselle -hanke kehittää läheisten vertaistukeahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tukea-aivovammautuneen-läheiselle-hanke-kehittää-läheisten-vertaistukeaTukea aivovammautuneen läheiselle -hanke kehittää läheisten vertaistukea20.5.2019 12.05.00Aivovammaliitossa on alkanut kolmevuotinen STEAn rahoittama Tukea aivovammautuneen läheiselle -hanke.
Mitä kuuluu Kuopion OLKA®-toiminnalle?https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/mitä-kuuluu-kuopion-olkalleMitä kuuluu Kuopion OLKA®-toiminnalle?3.5.2019 7.15.00Kuopiossa OLKA-pisteen toiminta on käynnistynyt vauhdilla tammikuussa pidettyjen avajaisten jälkeen.
Vertaistuella on erityinen paikka elämässähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuella-on-erityinen-paikka-elämässäVertaistuella on erityinen paikka elämässä25.4.2019 7.00.00Jokaiselle meistä voi sattua elämässä yllättäviä tai odottamattomia asioita. Tällaisia ovat esimerkiksi oma tai läheisen vaikea sairastuminen.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo