​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Käpy Lapsikuolemaperheet ry tarjoaa vertaistukea suruunhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/käpy-lapsikuolemaperheet-ry-tarjoaa-vertaistukea-suruunKäpy Lapsikuolemaperheet ry tarjoaa vertaistukea suruun22.9.2023 4.00.00Käpy Lapsikuolemaperheet ry on valtakunnallinen vertaistukiyhdistys, jonka tarkoituksena on tukea lapsen kuoleman kokeneita perheitä. Vertaistukea on tarjolla useassa muodossa.
Tukea raudanpuutteesta kärsivillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tukea-raudanpuutteesta-kärsivilleTukea raudanpuutteesta kärsiville14.9.2023 10.30.00Raudanpuute on maailman yleisin ravintoainepuutos, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyden ylläpitämiseen. Raudanpuutteen oireita voivat olla muun muassa uupumus, hengenahdistus, sydämen rytmihäiriöt ja anemia. Raudanpuute ry jakaa tietoa raudanpuutteesta ja järjestää vertaistoimintaa.
Kansainvälistä kipukuukautta vietetään syyskuussahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kansainvälistä-kipukuukautta-vietetään-syyskuussaKansainvälistä kipukuukautta vietetään syyskuussa1.9.2023 9.00.00Pitkittynyt kipu on osa joka viidennen suomalaisen aikuisen elämää, ja päivittäistä kipua kokee joka seitsemäs. Kipukuukauden aikana Suomen Kipu ry järjestää useita tapahtumia verkossa ja paikallisesti.