​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Lisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lisaa-nakyvyytta-heikosti-tunnetuille-22q11-oireyhtymilleLisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymille21.11.2022 5.00.00Marraskuun 22. päivä vietetään 22q11-näkyvyyspäivää. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta hyvin yleisistä, mutta tuntemattomista 22q11-oireyhtymistä.
Vertaistuki auttaa surmattujen läheisiähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-auttaa-surmattujen-läheisiäVertaistuki auttaa surmattujen läheisiä18.11.2022 5.00.00Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry tukee nimensä mukaisesti niitä henkilöitä ja perheitä, jotka surevat toisen ihmisen tahallisesti surmaamaa läheistään.
Syömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/syömishäiriöliiton-yhteisöstä-tukea-syömishäiriöstä-toipumiseenSyömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseen14.11.2022 6.00.00Syömishäiriöliitto on tukena silloin, kun on haasteita tai huolia liittyen omaan tai toisen keho-, ruoka- tai liikkumissuhteeseen tai on kokenut oman tai läheisen syömishäiriön.