​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Perheenjäsenen allergia koskettaa usein koko perhettähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/perheenjäsenen-allergia-koskettaa-usein-koko-perhettäPerheenjäsenen allergia koskettaa usein koko perhettä10.4.2024 11.00.00Allergiat ovat yleisiä, ja niiden oireet voivat vaihdella aina lievistä jopa henkeä uhkaavaan reaktioon eli anafylaksiaan. Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys jakaa tietoa ja tarjoaa vertaistukea astmaatikoille, allergisille ja heidän perheilleen.
Pelottavan glaukooman kanssa voi elää normaalia elämäähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/pelottavan-glaukooman-kanssa-voi-elää-normaalia-elämääPelottavan glaukooman kanssa voi elää normaalia elämää22.3.2024 7.00.00Vakava näköhermosairaus glaukooma lisääntyy, kun väestö ikääntyy. Potilaita on tällä hetkellä arviolta jo 200 000, mutta puolet heistä ei tiedä sairaudestaan, koska salakavala glaukooma on usein oireeton.
Änkytyksen varjosta aurinkoonhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/änkytyksen-varjosta-aurinkoonÄnkytyksen varjosta aurinkoon8.3.2024 6.00.00Änkytys ja sen pelko estivät Laura Raerinnettä olemasta oma itsensä, kunnes hän tapasi muita änkyttäviä ihmisiä ja huomasi, että ei änkytys määritä heitä eikä häntä.