Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Kun syöpä koskettaa, saat vertaistukea Sylvastahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kun-syöpä-koskettaa-saat-vertaistukea-sylvastaKun syöpä koskettaa, saat vertaistukea Sylvasta17.2.2021 7.05.00Sylva ry on syöpään sairastuneiden lasten, nuorten ja nuorten aikuisten valtakunnallinen yhdistys. Sylva tukee ja jakaa tietoa sairastuneelle ja hänen läheisilleen.
Vertaistuki tuo valoa ja toivoa haastaviin tilanteisiinhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-tuo-valoa-ja-toivoa-haastaviin-tilanteisiinVertaistuki tuo valoa ja toivoa haastaviin tilanteisiin3.2.2021 10.55.00Aivoverenkiertohäiriö (AVH) on yleinen sairaus, joka koskettaa noin 82 000 sairastuneen lisäksi heidän läheisiään.
Vertaistalon vuosi 2020https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistalon-vuosi-2020Vertaistalon vuosi 202019.1.2021 6.45.00Vuoden 2020 poikkeusoloissa Vertaistalossa vierailu oli monelle turvallinen tapa saada tietoa, tukea ja toivoa vertaistuesta.

Suosittelisitko Vertaistalo.fi sivustoa ystävillesi?
Lähetä vastaus

 Auta meitä kehittämään Vertaistalo.fi-palvelua.