Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Yhteenkuuluvuutta yli diagnoosirajojenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/yhteenkuuluvuutta-yli-diagnoosirajojenYhteenkuuluvuutta yli diagnoosirajojen13.1.2021 5.30.00Yhteistä on kokemus elämänpiirin muuttumisesta, kun sairastuu tai vammautuu vakavasti.
Keski-Suomen Syöpäyhdistys: Kukaan ei ymmärrä niin kuin vertaistukihenkilöhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/keski-suomen-syöpäyhdistys-kukaan-ei-ymmärrä-niin-kuin-vertaistukihenkilöKeski-Suomen Syöpäyhdistys: Kukaan ei ymmärrä niin kuin vertaistukihenkilö8.12.2020 7.00.00Syöpäjärjestöjen tehtävä on tarjota tukea, tietoa ja toivoa, jotta sairastunut läheisineen voisi elää hyvää elämää syövän kanssa tai siitä huolimatta.
Kehitysvammatuki 57: Vertaisuus vahvistaahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kehitysvammatuki-57-vertaisuus-vahvistaaKehitysvammatuki 57: Vertaisuus vahvistaa1.12.2020 5.00.00Suomessa elää kymmeniä tuhansia aikuisia, joilla on kehityksellisistä syistä uuden oppimiseen ja ymmärtämiseen liittyviä vaikeuksia.

Suosittelisitko Vertaistalo.fi sivustoa ystävillesi?
Lähetä vastaus

 Auta meitä kehittämään Vertaistalo.fi-palvelua.