​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Neuroliitosta ja jäsenyhdistyksistä vertaistukea elämän eri vaiheisiinhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/neuroliitosta-ja-jäsenyhdistyksistä-vertaistukea-elämän-eri-vaiheisiinNeuroliitosta ja jäsenyhdistyksistä vertaistukea elämän eri vaiheisiin24.5.2022 5.00.00Neuroliitto ja sen jäsenyhdistykset tarjoavat vertaisten tukea eri elämänvaiheissa sekä sairastavalle itselleen että läheisille.
Uskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneitahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/uskontojen-uhrien-tuki-uut-ry-tukee-hengellistä-väkivaltaa-kokeneitaUskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneita20.4.2022 5.00.00Uskontojen uhrien tuki ry tarjoaa vertaistukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneille ja heidän läheisilleen. UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa.
Lupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lupa-lapsuuteen-ry-on-tukena-lasten-ja-nuorten-palliatiivisessa-hoidossaLupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossa11.4.2022 4.00.00Lupa lapsuuteen ry kehittää lasten ja nuorten palliatiivisen hoidon tuen muotoja ja tukitoimia perheiden sekä heitä kohtaavien ammattilaisten hyväksi.