Terveyskylässä saattaa esiintyä lyhyitä käyttökatkoja tiistaina 19.8.2017 klo 16:00 - 17:00 välisenä aikana. Pahoittelemme käyttökatkoista aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Milloin vertaistukea voi suositella?https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/milloin-vertaistukea-voi-suositellaMilloin vertaistukea voi suositella?2017-10-12T12:00:00ZVertaistukea voi suositella lähes aina. Arviota ei pidä tehdä potilaan tai läheisen puolesta, vaan heidän on itse päätettävä, milloin aika on oikea.
Sairaalavapaaehtoistoiminta kehittyy eteenpäin hyvässä yhteistyössä yli sektorirajojenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/sairaalavapaaehtoistoiminta-kehittyy-eteenpäin-hyvässä-yhteistyössä-yli-sektorirajojenSairaalavapaaehtoistoiminta kehittyy eteenpäin hyvässä yhteistyössä yli sektorirajojen2017-09-18T08:45:00ZKansallinen kehittämistyöryhmä edistää sairaalavapaaehtoistoimintaa ja sen vaikutusten tunnettuutta ja määrää sekä edistää valtakunnallista yhteistyötä toimijoiden kesken.

Mikä on Vertaistalo?

Vertaistalo on verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta. Vertaistalo keskittyy erikoissairaanhoidon potilaiden ja heidän läheistensä vertaistukeen. Vertaistukea järjestetään sairauden lisäksi monen eri elämän kriisitilanteen sekä teeman ympärillä.

Vertaistalossa kerrotaan mitä on vertaistuki, sen eri muodoista ja siitä, mitä vertaistuesta saa. Palveluun kootaan myös vertaisvideoita ja kokemustarinoita niin vertaistukijoilta kuin vertaistukea saaneilta.

Vertaistalo kerää yhteen potilasjärjestöjen tarjoaman vertaistuen, jota voi etsiä Etsi vertaistukea -sivulta.

Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä. Vertaistalon sisällöntuottaja OLKA® ylläpitää ja kehittää palvelua jatkuvasti ja haluaa kuulla myös sinun mielipiteesi ja toiveesi. Anna palautetta

Lataa tästä A4-kokoinen Vertaistalon pdf-esite.