​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Vertaistukea ja voimavaroja hiv-tartunnan saaneillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistukea-ja-voimavaroja-hiv-tartunnan-saaneilleVertaistukea ja voimavaroja hiv-tartunnan saaneille29.11.2023 5.00.00Tehokkaan lääkityksen ansiosta hiv-tartunnan saanut voi elää normaalia elämää, mutta silti hiv-tartunta saattaa pelottaa ja herättää monia kysymyksiä. Positiiviset ry tarjoaa tukea kaikille, joita hiv koskettaa.
Vertaistuki auttoi, kun lapsenlapsi sai harvinaisen oireyhtymän diagnoosinhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-auttoi-kun-lapsenlapsi-sai-harvinaisen-oireyhtymän-diagnoosinVertaistuki auttoi, kun lapsenlapsi sai harvinaisen oireyhtymän diagnoosin22.11.2023 10.00.00Turun Kirjastosilta oli valaistu punaiseksi tuodakseen näkyvyyttä harvinaisille 22q11-oireyhtymille. ”Miksi näistä pitää tiedottaa, kun jo pelkkä tieto harvinaissairauksista ahdistaa?” ajatteli silloin pienen vauvan isoäiti Saara Suvitie.
Vertaistuella on suuri vaikutus kuulovammaisten lasten ja perheiden hyvinvointiinhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuella-on-suuri-vaikutus-kuulovammaisten-lasten-ja-perheiden-hyvinvointiinVertaistuella on suuri vaikutus kuulovammaisten lasten ja perheiden hyvinvointiin9.11.2023 5.00.00Suomeen syntyy vuosittain noin 60 kuulovammaista lasta. Lapsen kuulovammadiagnoosi herättää perheissä monenlaisia tunteita sekä paljon kysymyksiä. Vertaistuesta on silloin apua.