​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Epilepsialiitosta tukea epilepsiaa sairastaville ja läheisillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/epilepsialiitosta-tukea-epilepsiaa-sairastaville-ja-läheisilleEpilepsialiitosta tukea epilepsiaa sairastaville ja läheisille8.8.2022 3.00.00Epilepsialiitto on valtakunnallinen järjestö, joka tukee epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia. Liitto tarjoaa vertaistukea, toimintaa ja tietoa.
Keliakialiiton vapaaehtoiset jakavat kokemuksiaan verkkokeskusteluilloissahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/keliakialiiton-vapaaehtoiset-jakavat-kokemuksiaan-verkkokeskusteluilloissaKeliakialiiton vapaaehtoiset jakavat kokemuksiaan verkkokeskusteluilloissa10.6.2022 3.00.00Keliakialiiton Kokemuksia jakamassa -keskusteluiltoihin voi osallistua keskustelemalla, kirjoittamalla tai vaikka vain kuuntelemalla.
Uudenmaan munuais- ja maksayhdistys – virkistystä ja voimaannuttavaa vertaistukeahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/uudenmaan-munuais-ja-maksayhdistys-–-virkistystä-ja-voimaannuttavaa-vertaistukeaUudenmaan munuais- ja maksayhdistys – virkistystä ja voimaannuttavaa vertaistukea30.5.2022 6.55.00Vertaistuki kannattelee vaikeina aikoina. Vertaistukitoimintaa voi toteuttaa monella tavalla, kuten on tehty Uudenmaan munuais- ja maksayhdistyksessä.