​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vertaistalo

Vertaistalo tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa kokemustarinoita sekä konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalvelui​hin. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

​​

​Suosittua ​Vertaistalossa​​​

​​

Ajankohtaista​​​​​

 

 

Uskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneitahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/uskontojen-uhrien-tuki-uut-ry-tukee-hengellistä-väkivaltaa-kokeneitaUskontojen uhrien tuki UUT ry tukee hengellistä väkivaltaa kokeneita20.4.2022 5.00.00Uskontojen uhrien tuki ry tarjoaa vertaistukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneille ja heidän läheisilleen. UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa.
Lupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lupa-lapsuuteen-ry-on-tukena-lasten-ja-nuorten-palliatiivisessa-hoidossaLupa Lapsuuteen ry on tukena lasten ja nuorten palliatiivisessa hoidossa11.4.2022 4.00.00Lupa lapsuuteen ry kehittää lasten ja nuorten palliatiivisen hoidon tuen muotoja ja tukitoimia perheiden sekä heitä kohtaavien ammattilaisten hyväksi.
Älä jää yksin! Vertaistukea Autismiliiton vertaistoiminnastahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-vertaistukea-autismiliiton-vertaistoiminnastaÄlä jää yksin! Vertaistukea Autismiliiton vertaistoiminnasta30.3.2022 3.00.00Autismiliiton jäsenyhdistykset ja Autismiliitto tarjoavat vertaistukea, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin omien asioidensa kanssa.