Vertaistalo on verkkopalvelu, joka tarjoaa vertaistukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Sivusto tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja yhteystietoja potilasyhdistysten vertaistukipalveluihin, kokemustarinoita sekä vertaisvideoita. Älä jää yksin, tukea on tarjolla.

Lue lisää Vertaistalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Vertaisohjaajat tupakoinnin lopettamisen tukenahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaisohjaajat-tupakoinnin-lopettamisen-tukenaVertaisohjaajat tupakoinnin lopettamisen tukena16.4.2019 7.20.00Haluaisitko itse, tai tiedätkö jonkun, joka haluaisi toimia tupakoinnin lopettamiseen tukea kaipaavan vertaisena?
Ilmoittaudu mukaan Vertaistuki-aivoriiheenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/ilmoittaudu-mukaan-vertaistuki-aivoriiheenIlmoittaudu mukaan Vertaistuki-aivoriiheen4.4.2019 13.20.00Teetkö työtä vertaistuen kehittämiseksi Suomessa, tutkitko aihetta tai toimitko aktiivisesti vertaistukijana? Tule mukaan kehittämään ja keskustelemaan! Kokoonnumme Seinäjoelle Vertaistuki-aivoriiheen 4.6.2019.
Vertaistukijalla on oikea sydämen asennehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista-sivusto/Sivut/Vertaistukijalla-on-oikea-sydämen-asenne.aspxVertaistukijalla on oikea sydämen asenne8.11.2018 22.00.00Toivo-valmennuksessa halutaan hyvää vertaistukijalle itselleen. Valmennus muistuttaa, että toisille tärkeän ihmisen on pidettävä hyvää huolta jaksamisestaan ja hänen tulee ymmärtää monia asioita omasta sairastumisestaan.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo