Terveyslaihdutusvalmennus on pysyviin elintapamuutoksiin ohjaava 12 kuukauden etävalmennus. Palvelu edellyttää lähetteen.

Kirjaudu sisään

 Ajankohtaista

 

 

Uusi tietovisa arkikokkailun tueksihttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/uusi-tietovisa-arkikokkailun-tueksiUusi tietovisa arkikokkailun tueksi2017-03-01T09:30:00ZPainonhallintataloon on valmistunut uusi tietovisa terveellisestä arkikokkailusta.
Lihomisen terveysvaikutuksissa on erojahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lihomisen-terveysvaikutuksissa-on-erojaLihomisen terveysvaikutuksissa on eroja2017-01-31T15:30:00ZLihavuudesta johtuvat terveyserot johtuvat rasvakudoksen toiminnasta. Lihomisen seurauksena rasvasolujen koko kasvaa, mutta vain osalla lisääntyy myös rasvasolujen määrä. Ne, joilla rasvasolujen määrä ei lisäänny, ovat alttiimpia sairauksille.
Lupauksia uudelle vuodellehttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lupauksia-uudelle-vuodelleLupauksia uudelle vuodelle2017-01-11T12:00:00ZVuoden alku on elämäntapamuutosten luvattua aikaa. Tämä tarkoittaa muutoksia eri asioissa elämässä ja joka elämäntilanteessa. Tulee helppoa kulkua ja eteenpäin kannustavia kokemuksia. Entäpä kun tulee takapakkeja ja asiat eivät etene kuten suunnittelit?

Mikä on Painonhallintatalo?

Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi.

Painonhallintatalon digitaalinen hoito-ohjelma on erikoissairaanhoidon tarjoama palvelu, jonne pääsee lähetteellä. Ohjelma koostuu motivoivista, interaktiivisista viikoittaisista harjoituksista, joiden teemoja ovat ravinto, liikunta, mielentaidot, stressinhallinta, uni ja terveys. Kullekin asiakkaalle on lisäksi osoitettu oma valmentaja, jolta saa tukea vuoden mittaisella painonhallintapolulla.

Painonhallintatalon kaikille avoimilla sivuilla on luotettavaa tietoa lihavuudesta ja sen hoitovaihtoehdoista. Itsehoito–osiosta löydät harjoituksia terveystavoitteeseen sitoutumisen tueksi ja vinkkejä houkutushetkien varalle. Painonhallintataloon on tulossa myös uusi palvelu lihavuusleikkaukseen tulijoille.

Ammattilaisten osiosta löytyvät mm. läheteohjeet sekä tietoa painonhallintatalon tutkimuksesta ja kehittämisestä.