​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Endokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautenahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/endokrinologit-terveydenhuollon-on-tartuttava-lihavuuteen-kroonisena-sairautenaEndokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautena1.4.2022 6.00.00Suomen työikäisistä yli miljoona on lihavia. Ylipainoisia on kaikista suomalaisista yli puolet ja lapsista 200 000.
Ruokarauhaa jouluunhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/ruokarauhaa-jouluunRuokarauhaa jouluun23.12.2021 12.20.00Joulunakin tärkeä periaate on joustavuus. Nauti tunnelmasta ja hyvistä herkuista kaikilla aisteilla ja muista, että voit myös kieltäytyä niistä, jotka eivät ole sinun suosikkejasi.
Tasaisesta ateriarytmistä lisää vireyttä päiväänhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tasaisesta-ateriarytmistä-lisää-vireyttä-päiväänTasaisesta ateriarytmistä lisää vireyttä päivään18.11.2021 6.00.00Liian pitkät ateriavälit tai kevyt syöminen päivän aikana voivat johtaa väsymykseen iltapäivällä. Vireystilan ja jaksamisen kannalta olennaista on syödä riittävästi ja tasaisin väliajoin.