Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Palvelu tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Sopivan sallivasti joulupöytäänhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/sopivan-sallivasti-joulupöytäänSopivan sallivasti joulupöytään18.12.2020 6.00.00Joulu on rentoutumisen ja hyvän ruoan aikaa. Lue painonhallintavalmentajan Laura Toivolan vinkit joulun ajan syömiseen.
Terveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-on-uudistunutTerveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!5.11.2020 17.00.00Terveyslaihdutusvalmennus on digitaalinen palvelu, jossa käyttäjä pohtii ja harjoittelee painonhallinnan taitoja ja tekoja yhdessä omavalmentajan kanssa. Palvelussa tarkastellaan omaa elämää kokonaisvaltaisesti.

 Auta meitä kehittämään Painonhallintatalo.fi-palvelua.