​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Kohti intuitiivisempaa syömistähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kohti-intuitiivisempaa-syömistäKohti intuitiivisempaa syömistä30.6.2022 10.20.00Intuitiivinen syöminen tarkoittaa syömistä kehon viestien mukaan. Mitä asioita on hyvä huomioida matkalla kohti intuitiivisempaa syömistä?
Liikunta on enemmän kuin energiankulutustahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/liikunta-on-enemmän-kuin-energiankulutustaLiikunta on enemmän kuin energiankulutusta25.5.2022 15.00.00Liikkumalla voidaan lisätä kehon energiankulutusta, mutta liikunnalla on myös lukuisia muita hyötyjä.
Endokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautenahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/endokrinologit-terveydenhuollon-on-tartuttava-lihavuuteen-kroonisena-sairautenaEndokrinologit: terveydenhuollon on tartuttava lihavuuteen kroonisena sairautena1.4.2022 6.00.00Suomen työikäisistä yli miljoona on lihavia. Ylipainoisia on kaikista suomalaisista yli puolet ja lapsista 200 000.