​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Uutta kohti - miten luoda uusia tapoja ja rutiineja?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/uutta-kohti-miten-luoda-uusia-tapoja-ja-rutiinejaUutta kohti - miten luoda uusia tapoja ja rutiineja?31.5.2023 12.45.00Rutiinien avulla tavoitteet ovat usein helpommin saavutettavissa. Uuden rutiinin luominen vaatii kuitenkin paljon toistoja.
Liiku luonnossa - lisää hyvinvointiasihttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/liiku-luonnossa-lisaa-hyvinvointiasiLiiku luonnossa - lisää hyvinvointiasi29.3.2023 15.00.00Jo lyhytkin oleilu pihalla, metsässä, veden äärellä vaikuttaa suotuisasti hyvinvointiin. Luonnossa liikkuminen alentaa verenpainetta, sykettä, lihasjännitystä ja stressihormonien tuotantoa.
Kun motivaatio painonhallintaan lopahtaa, mistä voimaa jatkaa?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kun-motivaatio-painonhallintaan-lopahtaa-mistä-voimaa-jatkaaKun motivaatio painonhallintaan lopahtaa, mistä voimaa jatkaa?27.2.2023 9.00.00Miten jatkaa eteenpäin painonhallinnan polulla silloin, jos voimavarat ovat vähissä tai eteen tulee uudenlaisia haasteita?