​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Elintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avullahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/pitkäjänteisyys-on-muutoksen-onnistumisen-ytimessäElintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avulla14.2.2024 9.00.00Elintapamuutoksen alussa innostus voi auttaa pääsemään vauhtiin. Muutoksessa onnistuminen vaatii kuitenkin tahtoa jatkaa silloinkin, kun ei huvittaisi. Millä keinoin pitkäjänteisyyttä voi kehittää?
Lihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalostahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lihavuuden-hoidon-ammattilaisille-monipuolista-koulutusta-painonhallintatalostaLihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalosta6.2.2024 7.00.00Painonhallintatalo tarjoaa maksuttomia koulutuksia lihavuuden hoidon ammattilaisille hyvinvointialueilla ympäri Suomea.
Terveyslaihdutusvalmennus uudistuuhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuTerveyslaihdutusvalmennus uudistuu23.1.2024 9.00.00Me Painonhallintatalossa pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta mahdollista lihavuuden hoitoa. Pian on tullut taas aika juhlia, kun Terveyslaihdutusvalmennus uudistuu helmikuussa 2024.