Terveyslaihdutusvalmennus on pysyviin elintapamuutoksiin ohjaava 12 kuukauden etävalmennus. Palvelu edellyttää lähetteen. Läheteohjeet


6.10.2017

Applen laitteilla kirjautuminen onnistuu vain tuoreimmalla iOS 11-versiolla. Pahoittelemme tämän hetkistä tilannetta. Vanhojen versioiden kirjautumisongelma pyritään korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Kirjaudu sisään

 Ajankohtaista

 

 

Painonhallintatalo sai tunnustustahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/painonhallintatalo-sai-tunnustustaPainonhallintatalo sai tunnustusta2017-10-12T15:00:00ZPainonhallintatalo vastaa keskeiseen terveyskysymykseen hyödyntäen digitalisaation mahdollisuuksia kustannustehokkaalla ja asiakaskokemusta parantavalla tavalla".
Ensimmäisiä tutkimustuloksiahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/ensimmäisiä-tutkimustuloksia-terveyslaihdutusvalmennuksesta-(2)Ensimmäisiä tutkimustuloksia2017-07-17T13:25:00ZPainonhallintatalon terveyslaihdutusvalmennus on ainutlaatuinen terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema ohjelma, jonka tuloksia seurataan myös tutkimuksen keinoin.
Muutoksen siemen - anna sen itää!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/muutokse-siemen-anna-sen-itääMuutoksen siemen - anna sen itää!2017-04-25T00:00:00ZMoni painoaan miettivä kokee toivoa, mutta myös painetta muutokselle. Nopeilla teoilla saisi vielä kiloja pudotettua kesäksi! Mutta onko se kuitenkaan todellista muutosta?

Mikä on Painonhallintatalo?

Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä eTerveyspalvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi.

Painonhallintatalon digitaalinen hoito-ohjelma on erikoissairaanhoidon tarjoama palvelu, jonne pääsee lähetteellä. Ohjelma koostuu motivoivista, interaktiivisista viikoittaisista harjoituksista, joiden teemoja ovat ravinto, liikunta, mielentaidot, stressinhallinta, uni ja terveys. Kullekin asiakkaalle on lisäksi osoitettu oma valmentaja, jolta saa tukea vuoden mittaisella painonhallintapolulla.

Painonhallintatalon kaikille avoimilla sivuilla on luotettavaa tietoa lihavuudesta ja sen hoitovaihtoehdoista. Itsehoito–osiosta löydät harjoituksia terveystavoitteeseen sitoutumisen tueksi ja vinkkejä houkutushetkien varalle. Painonhallintataloon on tulossa myös uusi palvelu lihavuusleikkaukseen tulijoille.

Ammattilaisten osiosta löytyvät mm. läheteohjeet sekä tietoa painonhallintatalon tutkimuksesta ja kehittämisestä.