Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Palvelu tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.

Lue lisää Painonhallintatalosta >

Terveyslaihdutusvalmennus on pysyviin elintapamuutoksiin ohjaava 12 kuukauden etävalmennus. Palvelu edellyttää lähetteen. Läheteohjeet


Kirjaudu sisään

 Ajankohtaista

 

 

Taas tunnustusta Painonhallintatalollehttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/taas-tunnustusta-painonhallintatalolleTaas tunnustusta Painonhallintatalolle2017-12-13T12:55:00ZPainonhallintatalon Terveyslaihdutusvalmennus sai jälleen tunnustusta
Diabetespäivän lähestyessähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/diabetespäivän-lähestyessä2Diabetespäivän lähestyessä2017-11-06T09:00:00ZMaailman diabetespäivää vietetään 14.11.17. Painonhallintatalon terveyslaihdutusvalmentaja ja diabeteshoitaja Merja Jyränoja lähestyy aihetta otsikolla: Elintapamuutokset itsekurilla vai itsearvostuksella?
Painonhallintatalo sai tunnustustahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/painonhallintatalo-sai-tunnustustaPainonhallintatalo sai tunnustusta2017-10-12T15:00:00ZPainonhallintatalo vastaa keskeiseen terveyskysymykseen hyödyntäen digitalisaation mahdollisuuksia kustannustehokkaalla ja asiakaskokemusta parantavalla tavalla".