Painonhallintatalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä virtuaalinen palvelu terveellisen laihduttamisen ja painonhallinnan tueksi. Palvelu tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Terveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-on-uudistunutTerveyslaihdutusvalmennus on uudistunut!5.11.2020 17.00.00Terveyslaihdutusvalmennus on digitaalinen palvelu, jossa käyttäjä pohtii ja harjoittelee painonhallinnan taitoja ja tekoja yhdessä omavalmentajan kanssa. Palvelussa tarkastellaan omaa elämää kokonaisvaltaisesti.
Painonhallintatalo on nyt somessahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/painonhallintatalo-on-nyt-somessaPainonhallintatalo on nyt somessa7.5.2020 14.00.00Painonhallintatalo löytyy nyt Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja Linkedinistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan!

 Auta meitä kehittämään Painonhallintatalo.fi-palvelua.