​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Painonhallinta​­​­talo​

Painonhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa lihavuuden hoidosta ja painonhallinnasta sekä tukea terveelliseen laihduttamiseen ja painonhallintaan. Tarjoamme myös pysyvään elämäntapamuutokseen tähtäävää Terveyslaihdutusvalmennusta, johon pääsee mukaan lääkärin lähetteellä.​

Katso esittely​vide​​​o​​

Suosittua Painonhallinta­talossa​​​​

​​​

Ajankohtaista​​​​

 

 

Tule mukaan Painonhallintatalon ammattilaisverkostoonhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/tule-mukaan-painonhallintatalon-ammattilaisverkostoonTule mukaan Painonhallintatalon ammattilaisverkostoon30.11.2023 11.30.00Oletko lihavuuden hoidosta kiinnostunut ammattilainen? Haluaisitko saada lisää tietoa tai jakaa tietoa ja kokemuksia muiden lihavuuden hoidosta kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa?
Kehonkuvan merkitys elintapamuutoksessahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kehonkuvan-merkitys-elintapamuutoksessaKehonkuvan merkitys elintapamuutoksessa30.10.2023 7.00.00Yksilön kehonkuvalla voi olla merkittävä vaikutus elintapojen muutokseen. Tutkimukset ovat osoittaneet kehonkuvan yhteyden yksilön elintapoihin liittyviin valintoihin.
Milloin on hyvä aika elintapamuutokselle?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/milloin-on-hyvä-aika-elintapamuutokselleMilloin on hyvä aika elintapamuutokselle?4.10.2023 9.00.00Elintapamuutos vaatii aina jonkin verran ylimääräisiä voimavaroja, mutta täydellistä hetkeä ja elämäntilannetta ei kannata jäädä odottamaan. Tärkeintä on oma halu muutoksen tekemiseen.