palliatiivinentalo.png

Palliatiivinen talo on rakennettu parantumatonta sairautta sairastavien potilaiden ja heidän läheisten tueksi. Talosta löytyy tietoa aikuisten palliatiivisesta hoidosta, saattohoidosta, oirehoidosta, sairauksista ja eri tukimuodoista. Tavoitteena on tarjota potilaille, läheisille ja ammattilaisille työkaluja parantumattoman sairauden kanssa elämiseen ja hyvän elämänlaadun turvaamiseen.​

Lue lisää Palliatiivisesta talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 13.6.18 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Uutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/uutta-sisältöä-palliatiivisessa-talossaUutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!31.5.2018 12.00.00Neurologiset sairaudet ja Sydänsairaudet sivuille on lisätty uutta sisältöä ALS:n ja sydämen vajaatoiminan palliatiivisesta hoidosta.
Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastavillehttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/käypä-hoito-oikeus-palliatiiviseen-hoitoon-kuuluu-kaikille-kuolemaan-johtavaa-sairautta-sairastaville2Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastaville22.3.2018 15.00.00Duodecim on julkaissut päivitetyn Käypä hoito – suosituksen koskien palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.
STM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/stm-saattohoitoa-ja-palliatiivista-hoitoa-saatava-yhdenvertaisesti-koko-suomessaSTM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessa28.2.2018 8.00.00Sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi 18.12.2017 Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon järjestäminen – suosituksen. Suosituksessa on esitetty osaamis- ja laatukriteerit sosiaali-ja terveydenhuollon palvelujärjestelmälle.