palliatiivinentalo.png

Palliatiivinen talo on rakennettu parantumatonta sairautta sairastavien potilaiden ja heidän läheisten tueksi. Talosta löytyy tietoa aikuisten palliatiivisesta hoidosta, saattohoidosta, oirehoidosta, sairauksista ja eri tukimuodoista. Tavoitteena on tarjota potilaille, läheisille ja ammattilaisille työkaluja parantumattoman sairauden kanssa elämiseen ja hyvän elämänlaadun turvaamiseen.​

Lue lisää Palliatiivisesta talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 19.9.2018 klo 15-18 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Pinnalla kansainvälisesti - varhainen palliatiivinen hoito, kuntoutus ja suunhoitohttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/pinnalla-kansainvälisesti-varhainen-palliatiivinen-hoito-kuntoutus-ja-suunhoitoPinnalla kansainvälisesti - varhainen palliatiivinen hoito, kuntoutus ja suunhoito23.9.2018 10.15.00Tämän vuoden Euroopan Palliatiivisen hoidon yhdistyksen EAPC:n konferenssista jäi konferenssiin osallistuneiden palliatiivisten hoitajien mieleen erityisesti varhaisen palliatiivisen hoidon, kuntoutuksen ja suunhoidon merkitys.
Uusi tulostettava PDF Palliatiivisen talon sisällöstähttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista-sivusto/Sivut/Uusi-tulostettava-PDF-Palliatiivisen-talon-sisällöstä.aspxUusi tulostettava PDF Palliatiivisen talon sisällöstä24.8.2018 11.30.00Kuoleman jälkeen huomioitavaa - sivuton sisältö on nyt julkaistu tulostettavana PDF - tiedostona. Osa Palliatiivisen talon sisällöistä on käyttäjien - potilaiden, läheisten ja ammattilaisten - tulostettavissa paperiversioksi.
Palliatiivisen talon vertaisvideot julkaistu!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-talon-vertaisvideot-julkaistuPalliatiivisen talon vertaisvideot julkaistu!24.7.2018 13.00.00Videoissa levinnyttä rintasyöpää sairastava muusikko Astrid Swa​n tapaa ihmisiä, joiden elämää parantumaton sairaus on koskettanut.​
Uutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/uutta-sisältöä-palliatiivisessa-talossaUutta sisältöä Palliatiivisessa talossa!31.5.2018 12.00.00Neurologiset sairaudet ja Sydänsairaudet sivuille on lisätty uutta sisältöä ALS:n ja sydämen vajaatoiminan palliatiivisesta hoidosta.
Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastavillehttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/käypä-hoito-oikeus-palliatiiviseen-hoitoon-kuuluu-kaikille-kuolemaan-johtavaa-sairautta-sairastaville2Käypä hoito: Oikeus palliatiiviseen hoitoon kuuluu kaikille kuolemaan johtavaa sairautta sairastaville22.3.2018 15.00.00Duodecim on julkaissut päivitetyn Käypä hoito – suosituksen koskien palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.
STM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/stm-saattohoitoa-ja-palliatiivista-hoitoa-saatava-yhdenvertaisesti-koko-suomessaSTM: Saattohoitoa ja palliatiivista hoitoa saatava yhdenvertaisesti koko Suomessa28.2.2018 8.00.00Sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi 18.12.2017 Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon järjestäminen – suosituksen. Suosituksessa on esitetty osaamis- ja laatukriteerit sosiaali-ja terveydenhuollon palvelujärjestelmälle.