palliatiivinentalo.png

Palliatiivinen talo on rakennettu parantumatonta sairautta sairastavien potilaiden ja heidän läheisten tueksi. Talosta löytyy tietoa aikuisten palliatiivisesta hoidosta, saattohoidosta, oirehoidosta, sairauksista ja eri tukimuodoista. Tavoitteena on tarjota potilaille, läheisille ja ammattilaisille työkaluja parantumattoman sairauden kanssa elämiseen ja hyvän elämänlaadun turvaamiseen.​

Lue lisää Palliatiivisesta talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Palliatiivisen hoidon koulutuksen kehittäminenhttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-hoidon-koulutuksen-kehittäminenPalliatiivisen hoidon koulutuksen kehittäminen16.5.2019 16.30.00Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon toteuttaminen edellyttää osaavia ammattilaisia.
Palliatiivisen talon kuulumisiahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisen-talon-kuulumisiaPalliatiivisen talon kuulumisia10.4.2019 11.40.00Palliatiivinen talo on ehtinyt reilun vuoden ikään! Kuluneen vuoden aikana talo on vakiinnuttanut asemaansa osana hyvää palliatiivista hoitoa.
STM raportti - Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon tila Suomessahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/stm-raportti-palliatiivisen-hoidon-ja-saattohoidon-tila-suomessaSTM raportti - Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon tila Suomessa1.3.2019 10.50.00Selvityksen mukaan Suomessa palliatiivisen hoidon ja saattohoidon palveluissa on suurta vaihtelua alueellisesti. Hoidon saatavuutta ja laatua parannetaan Sosiaali- ja terveysministeriön hankkeella.
Palliatiivisessa hoidossa ajankohtaistahttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/palliatiivisessa-hoidossa-ajankohtaistaPalliatiivisessa hoidossa ajankohtaista7.2.2019 17.00.00Palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa tutkitaan ja kehitetään Suomessa aktiivisesti. Tutustu ajankohtaisiin tutkimuksiin ja hankkeisiin.
Uutta sisältöä Palliatiivisessa talossa - Puhetta elämästä - kortithttps://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/uutta-sisältöä-palliatiivisessa-talossa-puhetta-elämästä-kortitUutta sisältöä Palliatiivisessa talossa - Puhetta elämästä - kortit10.12.2018 6.00.00Palliatiivisessa talossa on julkaistu Puhetta elämästä - kortit, jotka auttavat korttien käyttäjää ajatusten ja tunteiden jakamisessa.
Vielä ehdit vastaamaan ja vaikuttamaan koulutuksen kehittämiseen!https://www.terveyskyla.fi/palliatiivinentalo/ajankohtaista/vielä-ehdit-vastaamaan-ja-vaikuttamaan-koulutuksen-kehittämiseenVielä ehdit vastaamaan ja vaikuttamaan koulutuksen kehittämiseen!24.10.2018 7.35.00Suomessa on käynnissä valtakunnallinen Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulutuksen kehittämisen kärkihanke Palliatiivisen hoitotyön ja lääketieteen koulutuksen monialainen ja työelämälähtöinen kehittäminen – EduPal.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo