Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Selittämättömistä oireistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/selittämättömistä-oireistaSelittämättömistä oireista2017-12-04T09:00:00ZSe, että lääketieteellisillä tutkimuksilla ei voida nähdä kivun syytä, on tuttua monelle pitkäaikaisesta kivusta kärsivälle potilaalle.
EFIC 2017: Miten teknologiaa hyödynnetään maailmalla kivunhoidossa?https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/efic-2017-teknologia-ja-kivunhoitoEFIC 2017: Miten teknologiaa hyödynnetään maailmalla kivunhoidossa?2017-10-31T07:00:00ZEuropean Pain Federation EFIC järjesti syyskuussa Kööpenhaminassa kansainvälisen kongressin kivuntutkimuksen ja –hoidon ammattilaisille. Tarjolla oli jälleen huippunimien esitykset ja uusimmat tutkimussuuntaukset maailmalta.

 Terveyskylä somessa