​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kivunhallintatalo

Kivunhallintatalo sisältää tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa ymmärtämään kiputilaa ja kehittämään kivunhallintaa.​

Lue lisää Kivunhallintatalosta >​​

Suosittua Kivunhallinta­taloss​a​​​

​​

Ajankohtaista​​​

 

 

Eteenpäin kivunhoidossa -itsehoito-ohjelma tukee pitkäaikaisen kivun kanssa eläviähttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/eteenpäin-kivunhoidossa-itsehoito-ohjelma-tukee-pitkäaikaisen-kivun-kanssa-eläviäEteenpäin kivunhoidossa -itsehoito-ohjelma tukee pitkäaikaisen kivun kanssa eläviä19.12.2022 5.00.00Itsehoito-ohjelmasta voi löytää uusia työkaluja oman kiputilan kanssa pärjäämiseen.
Uusi digihoitopolku auttaa purkamaan leikkauksen jälkeistä kipulääkitystä asteittainhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/uusi-digihoitopolku-auttaa-purkamaan-leikkauksen-jalkeista-kipulaakitysta-asteittainUusi digihoitopolku auttaa purkamaan leikkauksen jälkeistä kipulääkitystä asteittain22.11.2022 9.00.00Joskus leikkauksen jälkeinen kipu pitkittyy ja potilas tarvitsee voimakkaita kipulääkkeitä kotiutumisen jälkeen. Leikkauksen jälkeinen kivunhoito -digihoitopolulla lääkitystä seurataan ja puretaan ammattilaisen valvonnassa.
Oletko menossa leikkaukseen? Leikkauksen jälkeiseen kipuun voi valmistautuahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/oletko-menossa-leikkaukseen-leikkauksen-jälkeiseen-kipuun-voi-valmistautuaOletko menossa leikkaukseen? Leikkauksen jälkeiseen kipuun voi valmistautua29.8.2022 6.50.00Leikkauksen jälkeinen kivunhoito suunnitellaan hyvissä ajoin ennen leikkausta. Kipu on yleensä lyhytaikaista ja lievittyy haavan paranemisen myötä.