Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Kivunhallintatalon rakenne selkeytyihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalon-rakenne-selkeytyiKivunhallintatalon rakenne selkeytyi2017-07-31T06:30:00ZKesän aikana Kivunhallintatalon sivujärjestystä selkeytettiin, jotta käyttäjiä kiinnostavat materiaalit löytyvät vähemmillä klikkauksilla.
Mitä tietoa haet Kivunhallintatalo.fi -sivustolta?https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/mitä-tietoa-haet-kivunhallintatalo-fi-sivustoltaMitä tietoa haet Kivunhallintatalo.fi -sivustolta?2017-05-22T08:00:00ZKivunhallintatalo.fi on kivunhoidon ammattilaisten julkaisemaan tietoa. Sivut ovat jo auki kansalaisille. Myöhemmin avautuu Ammattilaiset.

 Terveyskylä somessa

Mikä on Kivunhallintatalo?

Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Kivusta yleisesti kerrotaan Perustietoa kivusta –osiossa. Osioissa Kipu leikkauksen jälkeenPitkäaikainen kipu ja Syöpäkipu on tarjolla tietopaketit kyseisistä kiputilanteista. Kivunhallinnassa auttavia itsehoidon materiaaleja on esillä Itsehoito –osiossa.

Kivunhallintatalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Virtuaalisairaala 2.0 kehittämishankkeessa. Hanke on Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projekti.