​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kivunhallintatalo

Kivunhallintatalo sisältää tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa ymmärtämään kiputilaa ja kehittämään kivunhallintaa.​

Lue lisää Kivunhallintatalosta >​​

Suosittua Kivunhallinta­taloss​a​​​

​​

Ajankohtaista​​​

 

 

Muistisairaan kokonaisvaltainen kohtaaminen helpottaa kipukokemustahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/muistisairaan-kokonaisvaltainen-kohtaaminen-helpottaa-kipukokemustaMuistisairaan kokonaisvaltainen kohtaaminen helpottaa kipukokemusta20.3.2024 12.05.00Kun väestö vanhenee, muistisairaudet yleistyvät. Iän myötä myös kivut lisääntyvät. Jos ihminen ei kykene kertomaan kivustaan sanallisesti, on tärkeää seurata kehonkieltä ja mahdollisia käytösoireita.
Kivunhallintatalo ja muut Terveyskylän talot säästävät sote-ammattilaisten työaikaa ja parantavat kansalaisten elämänlaatuahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalo-ja-muut-terveyskylän-talot-säästävät-sote-ammattilaisten-työaikaa-ja-parantavat-kansalaisten-elämänlaatuaKivunhallintatalo ja muut Terveyskylän talot säästävät sote-ammattilaisten työaikaa ja parantavat kansalaisten elämänlaatua27.2.2024 12.00.00Terveyskylän talojen vaikuttavuutta tutkittiin vuoden 2023 aikana. Tutkimukseen osallistuneista kansalaisista 69 prosenttia arvioi talojen käytön parantaneen heidän elämänlaatuaan.
Nauti joulusta pitkäaikaisesta kivusta huolimattahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/nauti-joulusta-pitkäaikaisesta-kivusta-huolimattaNauti joulusta pitkäaikaisesta kivusta huolimatta21.12.2023 12.00.00Joulukuu etenee ja joulunajan tunnelma kasvaa, mutta pitkäaikainen kipu saattaa varjostaa joulunodotusta. Mitäpä jos suursiivouksen sijaan tekisi enemmän itselleen mieluisia asioita?