Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

​​​​

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Anna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/anna-palautetta-kivunhallintatalon-materiaaleista-ja-työkaluistaAnna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluista18.10.2020 21.00.00Ovatko Kivunhallintatalon sisällöt sinulle tuttuja?
Kipukuukauden teemana tänä vuonna oma kivunhoitosuunnitelmahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kipukuukauden-teemana-tänä-vuonna-oma-kivunhoitosuunnitelmaKipukuukauden teemana tänä vuonna oma kivunhoitosuunnitelma29.9.2020 10.00.00Syyskuussa on vietetty perinteisesti kansainvälistä pitkäaikaisen kivun teemakuukautta. Tämän vuoden kipukuukauden teemana on oma kivunhoitosuunnitelma.

 Terveyskylä somessa