Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

​​​​

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Kipupotilaiden etävastaanotot käynnistyivät hyvinhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kipupotilaiden-etävastaanotot-käynnistyivät-hyvinKipupotilaiden etävastaanotot käynnistyivät hyvin9.9.2020 5.00.00Koronavirustilanne toi maaliskuun 2020 lopulla muutoksia monien klinikoiden toimintaan. Myös HUS Kipuklinikalla otettiin käyttöön Terveyskylän Omapolulla toimiva etävastaanotto.
Syöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/syöpäkivun-hoidon-opas-terveydenhuollon-ammattilaisen-tueksiSyöpäkivun hoidon opas terveydenhuollon ammattilaisen tueksi6.3.2020 9.45.00Oppaan tavoitteena on jakaa kiputietoa kaikille syöpää kohtaaville lääkäreille ja hoitajille.

 Terveyskylä somessa