Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Tulehduskipulääkkeet tehoavat leikkauskipuunhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/tulehduskipulääkkeet-tehoavat-leikkauskipuunTulehduskipulääkkeet tehoavat leikkauskipuun26.8.2021 12.00.00Oikein käytettyinä tulehduskipulääkkeet ovat tehokkaita ja turvallisia leikkauksen jälkeisen akuutin kivun hoidossa.
Väitös: Puolet kotona asuvista ikääntyneistä kärsii kivustahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/väitös-puolet-kotona-asuvista-ikääntyneistä-kärsii-kivusta-viikoittainVäitös: Puolet kotona asuvista ikääntyneistä kärsii kivusta13.8.2021 6.00.00Kipu aiheuttaa masennusta ja monisairastavuutta. Tuoreen väitöksen tulokset puoltavat mallia, jossa kipua kokeville iäkkäille tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

 Terveyskylä somessa