Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Akuutissa aiheena krooninen kipuhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/akuutissa-aiheena-krooninen-kipuAkuutissa aiheena krooninen kipu2017-10-12T08:00:00ZYlen akuutti -ohjelma koosti paketin kroonisesta kivusta, kannattaa käydä katsomassa!
Kerro kipuselviytymisestähttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kerro-kipuselviytymisestäKerro kipuselviytymisestä2017-10-09T08:00:00ZHaluaisitko kirjoittaa oman selviytymiskertomuksesi kroonisessa kivussa?

 Terveyskylä somessa

Mikä on Kivunhallintatalo?

Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Kivusta yleisesti kerrotaan Perustietoa kivusta –osiossa. Osioissa Kipu leikkauksen jälkeenPitkäaikainen kipu ja Syöpäkipu on tarjolla tietopaketit kyseisistä kiputilanteista. Kivunhallinnassa auttavia itsehoidon materiaaleja on esillä Itsehoito –osiossa.

Kivunhallintatalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Virtuaalisairaala 2.0 kehittämishankkeessa. Hanke on Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteinen projekti.