Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

​​​​

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Musiikin kuuntelusta apua kivunhoitoonhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/musiikin-kuuntelusta-apua-kivunhoitoonMusiikin kuuntelusta apua kivunhoitoon11.11.2020 11.00.00Tutkimukset osoittavat, että mieluisan musiikin kuuntelusta on apua muun muassa leikkauksen jälkeisessä, pitkäaikaisessa ja syöpään liittyvässä kivunhoidossa. Musiikkia ei kuitenkaan tule mieltää muun kivunhoidon korvaajana.
Anna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/anna-palautetta-kivunhallintatalon-materiaaleista-ja-työkaluistaAnna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluista18.10.2020 21.00.00Ovatko Kivunhallintatalon sisällöt sinulle tuttuja?

 Terveyskylä somessa