Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Pitkäaikaisen kivun lääkehoito vaatii suunnitelmallisuuttahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/pitkäaikaisen-kivun-lääkehoito-vaatii-suunnitelmallisuuttaPitkäaikaisen kivun lääkehoito vaatii suunnitelmallisuutta21.10.2021 11.00.00Mistä tiedän, mikä lääke minulle sopii? Onko lääke otettava joka päivä? Voiko lääkkeen annostusta muuttaa itse? Kipulääkitykseen liittyy usein paljon huolta ja kysymyksiä.
Tulehduskipulääkkeet tehoavat leikkauskipuunhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/tulehduskipulääkkeet-tehoavat-leikkauskipuunTulehduskipulääkkeet tehoavat leikkauskipuun26.8.2021 12.00.00Oikein käytettyinä tulehduskipulääkkeet ovat tehokkaita ja turvallisia leikkauksen jälkeisen akuutin kivun hoidossa.

 Terveyskylä somessa