​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kivunhallintatalo

Kivunhallintatalo sisältää tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa ymmärtämään kiputilaa ja kehittämään kivunhallintaa.​

Lue lisää Kivunhallintatalosta >​​

Suosittua Kivunhallinta­taloss​a​​​

​​

Ajankohtaista​​​

 

 

Oletko menossa leikkaukseen? Leikkauksen jälkeiseen kipuun voi valmistautuahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/oletko-menossa-leikkaukseen-leikkauksen-jälkeiseen-kipuun-voi-valmistautuaOletko menossa leikkaukseen? Leikkauksen jälkeiseen kipuun voi valmistautua29.8.2022 6.50.00Leikkauksen jälkeinen kivunhoito suunnitellaan hyvissä ajoin ennen leikkausta. Kipu on yleensä lyhytaikaista ja lievittyy haavan paranemisen myötä.
Digitaaliset ratkaisut esillä kansainvälisessä kivunhoidon kongressissahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/digitaaliset-ratkaisut-esillä-kansainvälisessä-kivunhoidon-kongressissaDigitaaliset ratkaisut esillä kansainvälisessä kivunhoidon kongressissa22.6.2022 12.20.00Euroopan kivunhoidon kongressi pidettiin tänä keväänä Dublinissa. Suomalaisia kivunhoidon digitaalisia potilaspalveluita esitteli HUSin kehittämisjohtaja Visa Honkanen.
Turvallisen lääkehoidon opastusta saatavilla selkeästi ja monikielisestihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/turvallisen-lääkehoidon-opastusta-saatavilla-selkeästi-ja-monikielisestiTurvallisen lääkehoidon opastusta saatavilla selkeästi ja monikielisesti6.5.2022 4.00.00Ohjeita turvalliseen lääkehoitoon -opas ohjeistaa lääkkeiden turvalliseen käyttöön ja apteekissa asiointiin. Oppaasta on julkaistu päivitetyt kieliversiot.