Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Yleisöluennolla kerrotaan alaselkäkivustahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/yleisöluennolla-oulussa-kerrotaan-alaselkäkivusta-18-2-2019Yleisöluennolla kerrotaan alaselkäkivusta14.2.2019 16.00.00Fysiatrian professori Jaro Karppinen kertoo alaselkäkivun luonteesta Oulun Musiikkikeskuksen Tulindbergin salissa pidettävässä yleisöluennossa maanantaina 18.2. klo 19.00 – 20.30. Luennolle on vapaa pääsy.
Syöpäkipulinja neuvoohttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/syöpäkipulinja-neuvooSyöpäkipulinja neuvoo28.1.2019 8.00.00Mistä apua, kun syöpäkipu pelottaa tai läheisen kivusta haluaisi kysyä joltakin? Apu löytyy Syöpäkipulinjalta, joka on HYKS:n Kipuklinikan ja Syöpäjärjestöjen tarjoama puhelinneuvonta.

 Terveyskylä somessa