Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Kipupotilaan tarina: "Kivut olivat viedä elämänhalun"https://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kipupotilaan-tarina-kun-kivut-olivat-viedä-elämänhalunKipupotilaan tarina: "Kivut olivat viedä elämänhalun"31.5.2021 7.00.00Kolmekymppinen yrittäjä ja pienten lasten äiti sairastui fibromyalgiaan kolme vuotta sitten. Kun kivut olivat viedä elämänhalun, tapahtui täyskäännös.
Itsehoidosta apua kipupotilaan arkeenhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/itsehoitomateriaaleista-apua-kipupotilaan-arkeenItsehoidosta apua kipupotilaan arkeen14.4.2021 7.00.00Kivunhoito pyritään aina toteuttamaan terveydenhoitohenkilökunnan ja potilaan yhteistyönä. Omaa terveyttä ja kipukokemusta voi ja kannattaa hoitaa myös itse.

 Terveyskylä somessa