Kivunhallintatalo tarjoaa tutkittua tietoa erilaisista kiputilanteista ja kivun hoidosta. Palvelu auttaa potilasta ymmärtämään omaa kiputilaansa ja kehittämään kivunhallintaansa. Kivunhallintatalon tarjoaman tiedon avulla myös potilaan läheiset voivat helpommin ymmärtää kipukokemuksia ja niiden vaikutusta arkielämään.

Lue lisää Kivunhallintatalosta >

 Kirjaudu Ammattilaisten osioon

 Ajankohtaista

 

 

Heikoimmassa asemassa olevien kivunhoitoa pitää parantaahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/heikoimmassa-asemassa-olevien-kivunhoitoa-pitää-parantaaHeikoimmassa asemassa olevien kivunhoitoa pitää parantaa11.3.2019 8.00.00IASP - Maailman kivuntutkimusyhdistyksen teemavuosi 2019 kiinnittää huomiota kaikkien heikoimmassa asemassa olevien kivunhoitoon.
Pohjolan Lääkäripäivät 2019 - Alaselkäkivuissa tärkeää tunnistaa psykososiaaliset rasitteethttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/pohjolan-lääkäripäivät-2019-alaselkäkivuissa-tärkeää-tunnistaa-psykososiaaliset-rasitteetPohjolan Lääkäripäivät 2019 - Alaselkäkivuissa tärkeää tunnistaa psykososiaaliset rasitteet25.2.2019 20.00.00Pohjolan Lääkäripäivien 2019 Alaselkä-luentosessiossa todettiin, kuinka alaselkäkipu vaatii kuvantamistutkimuksia vain harvoin. Liikunta on useimmille tehokkain hoitomuoto. Psykososiaaliset rasitustekijät on tunnistettava ja huomioitava hoidossa.

 Terveyskylä somessa

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo