​Nuoruuteen liittyy muutoksia ja vaiheita, joihin pitkäaikaissairaus voi tuoda lisää haasteita. Nuortentalosta löydät tietoa hoidon siirtymisestä aikuispuolelle, tukea omahoitoon, vertaistukea ja tietoa sairauden kanssa elävän nuoren elämästä ja nuorille suunnatuista palveluista. Nuoret ovat itse osallistuneet sisällön tuottamiseen.

Lue lisää Nuortentalosta >

Sivustoja päivitetään. Tästä aiheutuu muutaman minuutin käyttökatko palveluissa 27.11.17 klo 16-16:30 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Tatuointien riskit vähäisiähttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/tatuointien-riskit-vähäisiäTatuointien riskit vähäisiä2017-11-15T07:40:00Z​Ihotautilääkäri Nicolas Kluger ei pidä tatuointeja vaarallisina: "Pahin riski on huono kuva."
Nuortentalon työryhmän jäsenet nuorisokongressissa Intiassahttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/nuortentalon-työryhmän-jäsenet-nuoriso-kongressissaNuortentalon työryhmän jäsenet nuorisokongressissa Intiassa2017-11-10T06:25:00ZNuortentalon työryhmän jäsenet vierailevat Intiassa järjestettävässä Sijoitetaan nuorisoon – tulevaisuus on nyt -kongressissa oppimassa ja jakamassa tietoa.