​Nuoruuteen liittyy muutoksia ja vaiheita, joihin pitkäaikaissairaus voi tuoda lisää haasteita. Nuortentalosta löydät tietoa hoidon siirtymisestä aikuispuolelle, tukea omahoitoon, vertaistukea ja tietoa sairauden kanssa elävän nuoren elämästä ja nuorille suunnatuista palveluista. Nuoret ovat itse osallistuneet sisällön tuottamiseen.

Lue lisää Nuortentalosta >

 Ajankohtaista

 

 

Pitkäaikaissairaan kannattaa huomioida muutokset sosiaali- ja terveysasioissa vuonna 2018https://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/pitkäaikaissairaan-kannattaa-huomioida-muutokset-sosiaali-ja-terveysasioissa-vuonna-2018Pitkäaikaissairaan kannattaa huomioida muutokset sosiaali- ja terveysasioissa vuonna 20182018-02-15T06:25:00ZReumaliitto on julkaissut lyhyen koosteen vuoden 2018 mukanaan tuomista muutoksista, jotka liittyvät sosiaali- ja terveysasioihin. Muutokset koskevat reumasairaiden lisäksi myös muita pitkäaikaissairaita.
Pitkäaikaissairas nuori – ilmoittaudu Nuorten Camp -valmennusleirille!https://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/pitkäaikaissairas-nuori-–-ilmoittaudu-nuorten-camp-valmennusleirillePitkäaikaissairas nuori – ilmoittaudu Nuorten Camp -valmennusleirille!2018-01-16T06:15:00ZTapahtuma on tarkoitettu pitkäaikaissairaille nuorille, joiden hoito on siirtynyt tai siirtymässä vuoden kuluessa aikuisten puolelle. Leirillä tapaa vertaisia nuoria ja saa tietoa hoidon siirtymiseen liittyvistä asioista.
Masentunut nuori voi saada apua hoito-ohjelmasta, joka toimii puhelimen kauttahttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/masentunut-nuori-voi-saada-apua-hoito-ohjelmassa-joka-toimii-puhelimessaMasentunut nuori voi saada apua hoito-ohjelmasta, joka toimii puhelimen kautta2018-01-08T13:00:00Z
Lääkäri Silja Kosola luennoi nuorisolääketieteestähttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/lääkäri-silja-kosola-piti-luennon-nuorisolääketieteestäLääkäri Silja Kosola luennoi nuorisolääketieteestä2017-12-22T08:10:00ZYleislääketieteen erikoislääkäri Silja Kosola piti tiettävästi Suomen ensimmäisen nuorisolääketiedeaiheisen dosenttiluennon joulukuussa Lastenklinikalla, Helsingissä.
Kansainvälinen Nuorisolääketieteen kokous Intiassa lokakuussa 2017https://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/kansainvälinen-nuorisolääketieteen-kokous-intiassa-lokakuussa-2017Kansainvälinen Nuorisolääketieteen kokous Intiassa lokakuussa 20172017-12-12T08:00:00ZNuortentaloa rakentamassa olleet nuorisolääkärit osallituivat suureen kansainväliseen kongressiin Intiassa. Aiheet käsittelivät laajasti nuorten.
Tatuointien riskit vähäisiähttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/tatuointien-riskit-vähäisiäTatuointien riskit vähäisiä2017-11-15T07:40:00Z​Ihotautilääkäri Nicolas Kluger ei pidä tatuointeja vaarallisina: "Pahin riski on huono kuva."
Nuortentalon työryhmän jäsenet nuorisokongressissa Intiassahttps://www.terveyskyla.fi/nuortentalo/ajankohtaista/nuortentalon-työryhmän-jäsenet-nuoriso-kongressissaNuortentalon työryhmän jäsenet nuorisokongressissa Intiassa2017-11-10T06:25:00ZNuortentalon työryhmän jäsenet vierailevat Intiassa järjestettävässä Sijoitetaan nuorisoon – tulevaisuus on nyt -kongressissa oppimassa ja jakamassa tietoa.