Lääketalo tarjoaa tietoa lääkityksestä ja vastaa kysymyksiin lääkkeiden oikeasta käytöstä ja ongelmatilanteista. Tarkempia neuvoja tiettyyn sairauteen liittyvästä lääkityksestä löydät myös muista Terveyskylän taloista.

Lue lisää Lääketalosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 13.6.18 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Lääkekortti käyttöönhttps://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/lääkekortti-käyttöönLääkekortti käyttöön11.4.2018 7.30.00Lääketalon sivustolla on nyt pdf-muodossa lääkekortti (kohdassa Lääkekortti)
Mitä on kronofarmakologia?https://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/mitä-on-kronofarmakologia-1Mitä on kronofarmakologia?30.1.2018 7.30.00Krono (Engl. chrono) tarkoittaa aikaa ja farmakologia lääkeoppia, jolloin kronofarmakologia on aikaan sidottua lääkeoppia eli puhutaan siitä, miten esimerkiksi vuorokauden aika vaikuttaa lääkkeen vaikutukseen elimistössä.
Joulu ja lääkkeethttps://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/joulu-ja-lääkkeetJoulu ja lääkkeet20.12.2017 13.00.00”Olis joulu, että sais yölläkin syödä” on vanha suomalainen sanonta ja kuvaa osittain sitä, mikä jouluun edelleen monella liittyy: normaalia runsaampi syöminen ja arjesta vapautuminen.