Hengitä helposti! Terveydenhuollon ammattilaiset ovat kirjoittaneet ja koonneet keuhkosairauksia koskevan tiedon sähköiseen muotoon. Keuhkotalosta löydät tutkittua tietoa ja tukea sekä vinkkejä itsehoitoon. Keuhkotalo on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Talon käyttäjinä ovat kansalaiset, potilaat, läheiset ja ammattilaiset.

Lue lisää Keuhkotalosta >​​​​​

 Ajankohtaista

 

 

HUSissa tutkitaan koronavirustaudin pitkäaikaisvaikutuksia keuhkoille ja elämänlaadullehttps://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/husissa-tutkitaan-koronavirustaudin-pitkäaikaisvaikutuksia-keuhkoille-ja-elämänlaadulleHUSissa tutkitaan koronavirustaudin pitkäaikaisvaikutuksia keuhkoille ja elämänlaadulle2.11.2020 6.00.00Seurantatutkimus koronavirustaudin sekä elämänlaatuun että keuhkoihin liittyvistä pitkäaikaisvaikutuksista on alkamassa HUSissa.
Tiesitkö, että sähkötupakassa piilee vaaroja?https://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/tiesitkö-että-sähkötupakassa-piilee-vaaroja-1Tiesitkö, että sähkötupakassa piilee vaaroja?30.9.2019 8.00.00Viime viikkoina lehdissä on ollut useita kirjoituksia sähkötupakasta ja siihen liitetyistä vaarallisista keuhkosairauksista ja kuolemantapauksista. THL on huolissaan.