Hengitä helposti! Terveydenhuollon ammattilaiset ovat kirjoittaneet ja koonneet keuhkosairauksia koskevan tiedon sähköiseen muotoon. Keuhkotalosta löydät tutkittua tietoa ja tukea sekä vinkkejä itsehoitoon. Keuhkotalo on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Talon käyttäjinä ovat kansalaiset, potilaat, läheiset ja ammattilaiset.

Lue lisää Keuhkotalosta >​​​​​

​​​​

 Ajankohtaista

 

 

Tiesitkö, että sähkötupakassa piilee vaaroja?https://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/tiesitkö-että-sähkötupakassa-piilee-vaaroja-1Tiesitkö, että sähkötupakassa piilee vaaroja?30.9.2019 8.00.00Viime viikkoina lehdissä on ollut useita kirjoituksia sähkötupakasta ja siihen liitetyistä vaarallisista keuhkosairauksista ja kuolemantapauksista. THL on huolissaan.
Miten matkalle keuhkosairauden kanssa?https://www.terveyskyla.fi/keuhkotalo/ajankohtaista/matkustaminen-keuhkosairauden-kanssaMiten matkalle keuhkosairauden kanssa?24.7.2019 6.00.00Keuhkosairauden kanssa matkustaminen vaatii huolellista valmistautumista ja oman jaksamisen kuulostelua.