​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Aivotalo

Aivotalo sisältää tietoa aivojen terveydestä ja aivosairauksista sekä aivojen ja toimintakyvyn välisistä yhteyksistä. ​​​​

Lue lisää Aivotalosta >​​​​​

​​

​​Suos​ittu​a Aivotalossa​​​​​​

Ajankohtaista​​

 

 

Suurin osa Aivotalon sisällöstä on uudistettuhttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/suurin-osa-aivotalon-sisällöstä-on-uudistettuSuurin osa Aivotalon sisällöstä on uudistettu21.4.2022 4.45.00Aivotalon Aivovammat-, Päänsärky- sekä Parkinsonin tauti -sivut ovat kokeneet uudistuksen. Käyttäjäystävälliset sivut tarjoavat runsaasti ajan tasalla olevaa tietoa.
Aivotalon epilepsiasisältö uusittuhttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/aivotalon-epilepsiasisältö-uusittuAivotalon epilepsiasisältö uusittu18.3.2022 7.00.00Aivotalon epilepsiatieto on päivitetty ajantasaiseksi ja saavutettavaksi.
Suomalaistutkimus: Tupakoivilla naisilla seulonnassa yllättävän paljon aivovaltimopullistumiahttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/suomalaistutkimus-tupakoivilla-naisilla-seulonnassa-yllättävän-paljon-aivovaltimopullistumiaSuomalaistutkimus: Tupakoivilla naisilla seulonnassa yllättävän paljon aivovaltimopullistumia20.1.2022 9.55.00Hiljattain julkaistu HUSin ja Helsingin Yliopiston seulontatutkimus löysi poikkeuksellisen paljon aneurysmia tupakoivilta naisilta.