Kiinnostuin sivustosta kuultuani siitä

Lähetä vastaus

 Auta meitä kehittämään Naistalo.fi-palvelua.

 Ajankohtaista

 

 

Odotatko vauvaa? Tule mukaan tutkimukseen!https://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/odotatko-vauvaa-tule-mukaan-tutkimukseenOdotatko vauvaa? Tule mukaan tutkimukseen!2017-08-11T06:00:00ZKutsumme sinua mukaan tutkimukseen, jonka tavoitteena on parantaa odottavien äitien ja vauvojen rokotesuojaa influenssaa vastaan.
Digitaaliset palvelut https://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/digitaaliset-palvelutDigitaaliset palvelut 2017-06-28T10:40:00ZSyksyn 2017 aikana otetaan HUS:ssa käyttöön ensimmäiset digihoitopolut.
Seksuaaliväkivaltaa kokeneille on avattu tukikeskus Helsinkiinhttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/seksuaaliväkivaltaa-kokeneille-avataan-tukikeskus-helsinkiinSeksuaaliväkivaltaa kokeneille on avattu tukikeskus Helsinkiin2017-06-01T05:00:00Z

 Terveyskylä somessa

Mikä on Naistalo?

Naistalo.fi tarjoaa luotettavaa tietoa ja tukea naistentauteihin ja synnytyksiin liittyen naisille, perheille ja ammattilaisille. Palvelussa on huomioitu erityisesti raskautta suunnittelevat, raskaana olevat ja synnyttäneet naiset ja heidän läheisensä, sekä naistentautipotilaat, mutta se sisältää ajantasaista tietoa myös ammattilaisille, hoitoalan opiskelijoille ja kaikille aihealueista kiinnostuneille.

Naistalosta löydät tietoa mm.

  • raskauden tuomista muutoksista ja perussairauksien vaikutuksista raskauteen
  • sikiöseulonnoista
  • synnytykseen valmistautumisesta ja synnytyksestä
  • imetyksestä; imetysasennoista, miten turvata imetys sekä maidon riittävyyden arvioinnista
  • synnytyksestä toipumisesta ja vauvan hoidosta
  • keskosuudesta; kotihoidosta, pitkäaikaissairauksista ja jatkoseurannasta, ravitsemuksesta, kasvusta ja kehityksestä, infektioiden ehkäisystä, tukipalveluista sekä vertaistuesta.
  • raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä seksuaalisuudesta, gynekologisten toimenpiteiden vaikutuksesta seksuaalisuuteen ja gynekologisesta terveydestä
  • lapsettomuustutkimuksista ja -hoidoista