Naistalo tarjoaa luotettavaa tietoa ja tukea naistentauteihin ja synnytyksiin liittyen naisille, perheille ja ammattilaisille. Naistaloon on koottu myös tietoa hedelmällisyydestä, siihen vaikuttavista tekijöistä sekä lapsettomuustutkimuksista ja -hoidosta.

Lue lisää Naistalosta >

 Auta meitä kehittämään Naistalo.fi-palvelua.

Suosittelisitko Naistalo.fi sivustoa ystävillesi?
Lähetä vastaus

 Ajankohtaista

 

 

Tutkimus hyvin varhaisen lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen tehostahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/tutkimus-hyvin-varhaisen-lääkkeellisen-raskaudenkeskeytyksen-tehostaTutkimus hyvin varhaisen lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen tehosta28.9.2021 6.50.00HUS hakee osallistujia Helsingissä toteutettavaan raskaudenkeskeytystä koskevaan tutkimukseen.
Omapolku nyt myös mobiilissahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/omapolku-nyt-myös-mobiilissaOmapolku nyt myös mobiilissa16.12.2020 6.45.00Jorvin äitiyspoliklinikalla hoidettavat raskausdiabeetikot ovat Omapolun mobiilisovelluksen ensimmäiset käyttäjät. Muutkin HUSin digihoitopolut muokataan mobiiliin sopiviksi.
OYS Kohdunpoistoleikkauspotilaiden digihoitopolku on otettu käyttöönhttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/oys-kohdunpoistoleikkauspotilaiden-digihoitopolku-on-otettu-käyttöönOYS Kohdunpoistoleikkauspotilaiden digihoitopolku on otettu käyttöön14.9.2020 11.00.00Digihoitopolku tarjoaa kohdunpoistoon tulevalle naiselle vaihtoehtoisen ja nykyaikaisen digitaalisen palvelun leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen.
RSV-rokote - tutkimus odottaville äideillehttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/rsv-rokote-tutkimus-odottaville-äideilleRSV-rokote - tutkimus odottaville äideille24.8.2020 7.30.00Äidin rokottaminen suojaa syntyvää lasta!
Tyks Naistenklinikalla otettu käyttöön digihoitopolku endometrioosin hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/tyks-naistenklinikalla-otettu-käyttöön-digihoitopolku-endometrioosin-hoidossaTyks Naistenklinikalla otettu käyttöön digihoitopolku endometrioosin hoidossa27.2.2020 15.00.00
Tyks Naistenklinikalla otettu käyttöön digihoitopolku endometrioosin hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/tyks-naistenklinikalla-otettu-käyttöön-digihoitopolku-endometrioosin-hoidossa1Tyks Naistenklinikalla otettu käyttöön digihoitopolku endometrioosin hoidossa27.2.2020 14.00.00Digihoitopolun tärkein tehtävä on tarjota potilaalle luotettavaa, monipuolista ja ajantasaista tietoa endometrioosista, sen hoidosta ja esimerkiksi vaikutuksesta hedelmällisyyteen.

 Terveyskylä somessa