​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Naistalo​

Naistalo tarjoaa tietoa naistentaudeista, synnytyksistä, hedelmällisyydestä sekä lapsettomuustutkimuksista ja -hoidosta.

Lue lisää Naistalosta >​​​​

​​Suosittua Naistalossa​​​

​​Ajankohtaista​

 

 

Tutkimus hyvin varhaisen lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen tehostahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/tutkimus-hyvin-varhaisen-lääkkeellisen-raskaudenkeskeytyksen-tehostaTutkimus hyvin varhaisen lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen tehosta24.9.2021 6.40.00HUS hakee osallistujia Helsingissä toteutettavaan raskaudenkeskeytystä koskevaan tutkimukseen.
Omapolku nyt myös mobiilissahttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/omapolku-nyt-myös-mobiilissaOmapolku nyt myös mobiilissa16.12.2020 6.00.00Jorvin äitiyspoliklinikalla hoidettavat raskausdiabeetikot ovat Omapolun mobiilisovelluksen ensimmäiset käyttäjät. Muutkin HUSin digihoitopolut muokataan mobiiliin sopiviksi.
OYS Kohdunpoistoleikkauspotilaiden digihoitopolku on otettu käyttöönhttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/oys-kohdunpoistoleikkauspotilaiden-digihoitopolku-on-otettu-käyttöönOYS Kohdunpoistoleikkauspotilaiden digihoitopolku on otettu käyttöön14.9.2020 11.00.00Digihoitopolku tarjoaa kohdunpoistoon tulevalle naiselle vaihtoehtoisen ja nykyaikaisen digitaalisen palvelun leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen.