aivotalo.png

Munuaistalo tarjoaa tietoa ja tukea munuaistaudeista ja niiden hoidosta potilaille, perheille ja ammattilaisille. Munuaistalo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä e-terveyspalvelu, joka kattaa munuais​taudin ehkäisystä, taudin hidastamisesta, keinomunuaishoidosta aina munuaissiirtoon saakka. Munuaistalo on kaikkien yliopistosairaanhoitopiirien yhteinen projekti. Tervetuloa!

Katso lisää munuaistalosta​ >
​​

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Munuaisen luovuttaminen helpottuu - luovuttajalle uusi digihoitopolkuhttps://www.terveyskyla.fi/munuaistalo/ajankohtaista/munuaisen-luovuttaminen-helpottuu-luovuttajalle-uusi-digihoitopolkuMunuaisen luovuttaminen helpottuu - luovuttajalle uusi digihoitopolku13.2.2019 22.00.00HUS on avannut tammikuussa uuden digihoitopolun munuaisen luovuttajalle. HUS toimii edelläkävijänä digitaalisissa hoitopoluissa ja haluaa osaltaan helpottaa eläviltä luovuttajilta tapahtuvaa munuaisenluovutusta.
Uusia digihoitopolkuja munuaispotilaillehttps://www.terveyskyla.fi/munuaistalo/ajankohtaista/uusia-digihoitopolkuja-munuaispotilailleUusia digihoitopolkuja munuaispotilaille13.1.2019 22.00.00HUSin seurannassa oleville munuaispotilaille on avattu uusia digihoitopolkuja. Nyt avattavat polut on tehty potilaille, joiden dialyysihoito on alkamassa lähitulevaisuudessa ja jotka ovat valitsemassa itselleen sopivinta dialyysihoitomuotoa. Hoitopolkuja on myös sekä vatsakalvodialyysin tai kotihemodialyysin alkua odottaville potilaille ja näissä hoitomuodoissa jo oleville potilaille. Lisäksi tammikuussa otetaan käyttöön munuaisen luovuttajan polku.
Mahdollisuus munuaisen luovutukseen helpottumassahttps://www.terveyskyla.fi/munuaistalo/ajankohtaista/mahdollisuus-munuaisen-luovutukseen-helpottumassaMahdollisuus munuaisen luovutukseen helpottumassa19.4.2018 21.00.00Toisen munuaisensa voi luovuttaa sitä tarvitsevalle läheiselleen ja tulevaisuudessa myös ystävälle.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo