Siirry sivun sisältöön

Oletteko mukana Vertaistalossa? Ilmoittakaa siitä omilla sivuillanne

Mikäli olette mukana Vertaistalo.fi-sivuston hakukoneessa, toivomme, että ilmoitatte siitä omilla kotisivuillanne tällä sivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Vertaistalon tunnuksena toimii violettipohjainen tienviitta, josta on olemassa kaksi kieliversiota (suomi ja ruotsi). Tunnuksen maksimikoko on 400 x 110 px. Tunnukseen ei tehdä rajauksia, reunuksia tai muita muutoksia (esim. hahmojen tai logojen lisääminen, värimuutoksia.

Tunnuksen lisäksi voitte lisätä sivuillenne seuraavan tekstin:

”Olemme mukana Vertaistalossa! Vertaistalo.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta myös paikallisesti. Vertaistalon sisällöntuottajana toimii HUSin ja HyTe ry:n kehittämä OLKA®-toiminta. Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä tiivisti yhdessä ammattilaisten, potilasjärjestöjen, potilaiden ja heidän läheistensä kanssa. Terveyskylän rakentamista koordinoi HUS.”

Mikäli teillä on kysyttävää tunnusten käytöstä tai muusta viestinnästä, voitte ottaa yhteyttä Vertaistalon ylläpitoon vertaistalo@terveyskyla.fi.

Haluamanne tunnuksen voitte ladata alta klikkaamalla kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla "tallenna kuva nimellä".

Päivitetty 21.6.2023