Ajankohtaista

​​​​​​​

 

 

Lohjan Sydän: Vertaistuki murroksessa kohti tulevaahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lohjan-sydän-vertaistuki-murroksessa-kohti-tulevaaLohjan Sydän: Vertaistuki murroksessa kohti tulevaa23.10.2020 5.00.00Vuosituhannen vaihteeseen saakka toiminta oli hyvin vilkasta ja laajasti ymmärretty vertaistuki oli suosittua ja toimintaa oli useissa kerhoissa.
Autismikirjon häiriön sähköinen seulontakysely avattu Lastentalo.fi-palveluunhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/autismikirjon-häiriön-sähköinen-seulontakysely-avattu-lastentalo-fi-palveluunAutismikirjon häiriön sähköinen seulontakysely avattu Lastentalo.fi-palveluun21.10.2020 11.00.00Pienille lapsille suunnattu sähköinen kysely edistää autismikirjon häiriön tunnistamista varhaisessa vaiheessa. Kysely on tarkoitettu huoltajille, mutta sen voi tehdä myös yhdessä ammattilaisen kanssa.
Anna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/anna-palautetta-kivunhallintatalon-materiaaleista-ja-työkaluistaAnna palautetta Kivunhallintatalon materiaaleista ja työkaluista18.10.2020 21.00.00Ovatko Kivunhallintatalon sisällöt sinulle tuttuja?
Koronabotista voi nyt varata ajan koronatestiin myös lapsellehttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/koronabotista-voi-nyt-varata-ajan-koronatestiin-myös-lapselleKoronabotista voi nyt varata ajan koronatestiin myös lapselle16.10.2020 8.00.00HUSin alueen asukkaat ovat voineet varata Koronabotissa itselleen ajan koronatestiin syyskuun alusta alkaen. Nyt Koronabottiin on lisätty mahdollisuus varata aika myös toiselle henkilölle. Vanhempi voi varata ajan alle 16-vuotiaalle huollettavalleen.
Nu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguidenhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nu-kan-du-boka-en-tid-till-coronavirustest-även-för-barn-via-coronaguidenNu kan du boka en tid till coronavirustest även för barn via Coronaguiden16.10.2020 5.00.00Sedan början av september har det varit möjligt för invånarna inom Nyland att boka en tid till coronavirustest för sig själva via Coronaguiden. Nu har det gjorts ett tillägg i Coronaguiden som även möjliggör tidsbokning för en annan person. En förälder kan boka en tid för sitt barn som är under 16 år som står under vårdnad.
Tule mukaan pneumokokkirokotetutkimukseenhttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/tule-mukaan-pneumokokkirokotetutkimukseenTule mukaan pneumokokkirokotetutkimukseen15.10.2020 13.40.00Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskuksessa on alkanut uusi pneumokokkirokotteen tutkimus 2 kuukauden ikäisille vauvoille. Tavoitteena on rokote, joka suojaa lasta mahdollisimman hyvin.
Kansainvälinen vertaistuen päivähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/kansainvälinen-vertaistuen-päiväKansainvälinen vertaistuen päivä14.10.2020 21.00.00Vuosittaista vertaistuen päivää vietetään tänä vuonna torstaina 15.10. Teemapäivänä halutaan suunnata vertaistukijoiden antamaan tukeen huomio.
Terveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoitahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveysalan-verkkopalvelu-terveyskyläpro-auttaa-ammattilaisia-ja-nyt-myös-opiskelijoitaTerveysalan verkkopalvelu TerveyskyläPRO auttaa ammattilaisia ja nyt myös opiskelijoita9.10.2020 13.30.00Digitaalisia palveluja kehitetään ja tuotetaan yhä kiihtyvämpää tahtia.
Imetyksen edistämisen palkinto Teratologiselle tietopalvelulle eli äidin lääkeneuvonnallehttps://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/imetyksen-edistämisen-palkinto-teratologiselle-tietopalvelulle-eli-äidin-lääkeneuvonnalleImetyksen edistämisen palkinto Teratologiselle tietopalvelulle eli äidin lääkeneuvonnalle9.10.2020 9.00.00Imetyksen tuki ry on myöntänyt HUSin Teratologiselle tietopalvelulle eli äidin lääkeneuvonnalle vuoden 2020 Imetyksen edistämisen palkinnon.
Jännittääkö lapsi koronavirustestiä? Katsokaa Lasten Uutisten rohkaiseva videohttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/jännittääkö-lapsi-koronavirustestiä-katsokaa-lasten-uutisten-rohkaiseva-videoJännittääkö lapsi koronavirustestiä? Katsokaa Lasten Uutisten rohkaiseva video7.10.2020 12.00.00Helsingin Sanomien Lasten Uutiset on julkaissut videon, jossa tutustutaan koronavirustestiin yhdessä 9-vuotiaan Olavin kanssa. Video voi auttaa lasta, joka jännittää testin ottamista.

Päivitetty