Ajankohtaista

​​​​​​

 

 

TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-tapahtumakalenteri-uudistuiTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistui24.11.2022 9.30.00Tutustu uudistettuun tapahtumakalenteriin ja löydä juuri sinua kiinnostavat tapahtumat.
Uusi digihoitopolku auttaa purkamaan leikkauksen jälkeistä kipulääkitystä asteittainhttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/uusi-digihoitopolku-auttaa-purkamaan-leikkauksen-jalkeista-kipulaakitysta-asteittainUusi digihoitopolku auttaa purkamaan leikkauksen jälkeistä kipulääkitystä asteittain22.11.2022 9.00.00Joskus leikkauksen jälkeinen kipu pitkittyy ja potilas tarvitsee voimakkaita kipulääkkeitä kotiutumisen jälkeen. Leikkauksen jälkeinen kivunhoito -digihoitopolulla lääkitystä seurataan ja puretaan ammattilaisen valvonnassa.
Lisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/lisaa-nakyvyytta-heikosti-tunnetuille-22q11-oireyhtymilleLisää näkyvyyttä heikosti tunnetuille 22q11-oireyhtymille21.11.2022 5.00.00Marraskuun 22. päivä vietetään 22q11-näkyvyyspäivää. Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta hyvin yleisistä, mutta tuntemattomista 22q11-oireyhtymistä.
Vertaistuki auttaa surmattujen läheisiähttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-auttaa-surmattujen-läheisiäVertaistuki auttaa surmattujen läheisiä18.11.2022 5.00.00Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry tukee nimensä mukaisesti niitä henkilöitä ja perheitä, jotka surevat toisen ihmisen tahallisesti surmaamaa läheistään.
Auta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/auta-kehittamaan-opioidipuntaria-vastaamalla-lyhyeen-kayttajakyselyynAuta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyyn17.11.2022 6.30.00Kyselyyn vastaaminen vie vain pienen hetken. Vastauksia hyödynnetään puntarin kehittämisessä.
Haavatalo on julkaistu ruotsiksi – tutustu Sårhusetiin!https://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/haavatalo-on-julkaistu-ruotsiksi-tutustu-sarhusetiinHaavatalo on julkaistu ruotsiksi – tutustu Sårhusetiin!16.11.2022 11.00.00Uusi Sårhuset tarjoaa tietoa haavoista ja tukea niiden omahoitoon.
Syömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/syömishäiriöliiton-yhteisöstä-tukea-syömishäiriöstä-toipumiseenSyömishäiriöliiton yhteisöstä tukea syömishäiriöstä toipumiseen14.11.2022 6.00.00Syömishäiriöliitto on tukena silloin, kun on haasteita tai huolia liittyen omaan tai toisen keho-, ruoka- tai liikkumissuhteeseen tai on kokenut oman tai läheisen syömishäiriön.
Uusi digihoitopolku tukee potilaan toipumista tehohoidon jälkeenhttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/uusi-digihoitopolku-tukee-potilaan-toipumista-tehohoidon-jälkeenUusi digihoitopolku tukee potilaan toipumista tehohoidon jälkeen9.11.2022 8.30.00Tehohoidon jälkeen -digihoitopolku on kattava tietopaketti potilaalle ja hänen läheiselleen tehohoitojakson syistä ja annetusta hoidosta HUS Meilahden sairaalan teho-osastolla.
TerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelun-käyttöönotto-on-nyt-helpompaa-kuin-koskaan-–-ammattilainen-aloita-käyttö-jo-tänäänTerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!8.11.2022 10.00.00TerveyskyläPRO-palvelun rekisteröitymis- ja käyttöönottoprosessi on muuttunut. Enää et tarvitse välttämättä varmennekorttia, vaan riittää, että sinulla on voimassa oleva ammattioikeus Valviran rekisterissä.
Tietoa ja vertaistukea vulvan alueen kivun kanssa elävillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tietoa-ja-vertaistukea-vulvan-alueen-kivun-kanssa-elävilleTietoa ja vertaistukea vulvan alueen kivun kanssa eläville7.11.2022 10.00.00Vulvodyniaksi kutsutaan pitkäaikaista, yli kolme kuukautta kestänyttä vulvan eli ulkosynnytinalueen kipua. Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry järjestää Vulvodyniaviikon nyt neljännen kerran.

Päivitetty   

Ei