Ajankohtaista

​​​​

 

 

HYKSin Oy ja Neutron Therapeutics sopimukseen BNCT-sädehoitojen tuottamiseksi kansainvälisesti https://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/hyksin-oy-ja-neutron-therapeutics-sopimukseen-bnct-sädehoitojen-tuottamiseksi-kansainvälisestiHYKSin Oy ja Neutron Therapeutics sopimukseen BNCT-sädehoitojen tuottamiseksi kansainvälisesti 2017-08-22T09:55:00ZMaailman ensimmäinen sairaalakäyttöön soveltuva BNCT-laite saadaan HYKS Syöpäkeskukseen vuoden 2018 aikana.
Terveyskylän Sydäntalo mukana sydänkirurgian skandinaavisessa konferenssissahttps://www.terveyskyla.fi/sydansairaudet/ajankohtaista/terveyskylän-sydäntalo-mukana-sydänkirurgian-skandinaavisessa-konferenssissaTerveyskylän Sydäntalo mukana sydänkirurgian skandinaavisessa konferenssissa2017-08-17T21:00:00ZMitraaliläppäleikkaukseen liittyvä digihoitopolkua esiteltiin HYKS:n Sydän- ja keuhkokeskuksen esittelypisteellä tämän vuoden SATS:n konferenssissa.
Vertaisosaajien Pekan ja Päivin tarinahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaisosaajien-pekan-ja-päivin-tarinaVertaisosaajien Pekan ja Päivin tarina2017-08-16T11:45:00Z"Välillä on aallonpohjia, ja ne voivat olla todella syviä, mutta niistä noustaan."
Odotatko vauvaa? Tule mukaan tutkimukseen!https://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/odotatko-vauvaa-tule-mukaan-tutkimukseenOdotatko vauvaa? Tule mukaan tutkimukseen!2017-08-11T06:00:00ZKutsumme sinua mukaan tutkimukseen, jonka tavoitteena on parantaa odottavien äitien ja vauvojen rokotesuojaa influenssaa vastaan.
Mittalaitteet ja sensorit ovat ahkerassa käytössähttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/seuraan-päivittäin-terveydentilaani-erilaisilla-mittalaitteilla-ja-sensoreillaMittalaitteet ja sensorit ovat ahkerassa käytössä2017-08-07T15:45:00ZJopa kolme viidestä Terveyskylän gallupin vastaajista seuraa terveyttään mittalaitteilla ja sensoreilla.
Vertaistuki antaa tietoa, tukea ja toivoa tulevaisuuteenhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/vertaistuki-antaa-tietoa-tukea-ja-toivoa-tulevaisuuteenVertaistuki antaa tietoa, tukea ja toivoa tulevaisuuteen2017-08-03T09:00:00ZUudessa elämäntilanteessa ihmiset etsivät vertaistuen avulla tietoa sairaudestaan, sen vaikutuksista elämään, hoitomuodoista ja toipumisesta. Vertaistuki ei korvaa ammatillisia palveluita, vaan toimii niiden rinnalla.
Kivunhallintatalon rakenne selkeytyihttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalon-rakenne-selkeytyiKivunhallintatalon rakenne selkeytyi2017-07-31T06:30:00ZKesän aikana Kivunhallintatalon sivujärjestystä selkeytettiin, jotta käyttäjiä kiinnostavat materiaalit löytyvät vähemmillä klikkauksilla.
Uusia tuulia diabeteksen hoidossahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/uusia-tuulia-diabeteksen-hoidossaUusia tuulia diabeteksen hoidossa2017-07-21T11:00:00ZTerveyskylään rakenteilla olevassa Diabetestalossa otettiin riemuiten vastaan uutinen Suomessa kehitteillä olevasta tyypin 1 diabetesta ehkäisevästä rokotteesta. Toistaiseksi ehkäisy rokotteella ei ole kuitenkaan vielä mahdollista.
Ensimmäisiä tutkimustuloksiahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/ensimmäisiä-tutkimustuloksia-terveyslaihdutusvalmennuksesta-(2)Ensimmäisiä tutkimustuloksia2017-07-17T13:25:00ZPainonhallintatalon terveyslaihdutusvalmennus on ainutlaatuinen terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema ohjelma, jonka tuloksia seurataan myös tutkimuksen keinoin.
Päivystystalo – tulevaisuuden sähköiset terveyspalvelut päivystyspotilaallehttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/päivystystalo-–-tulevaisuuden-sähköiset-terveyspalvelut-päivystyspotilaallePäivystystalo – tulevaisuuden sähköiset terveyspalvelut päivystyspotilaalle2017-07-12T14:00:00ZTerveyskylässä rakennetaan muiden talojen rinnalla Päivystystaloa, jonka tavoitteena on tarjota omahoitopalveluita sekä auttaa arvioimaan mahdollista lähtöä päivystykseen tai yhteydenottoa terveysasemalle.