Ajankohtaista

 

 

Terveyskylän ja DigiFinlandin digipalvelut tarjoavat valmiita ratkaisuja hyvinvointialueillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylän-ja-digifinlandin-digipalvelut-tarjoavat-valmiita-ratkaisuja-hyvinvointialueilleTerveyskylän ja DigiFinlandin digipalvelut tarjoavat valmiita ratkaisuja hyvinvointialueille11.8.2022 7.30.00Terveyskylä ja DigiFinland tarjoavat sote-hyvinvointialueiden hyödynnettäväksi monipuolisia digipalveluja. Digipalvelut mahdollistavat asukkaalle sujuvan palvelukokemuksen ja hyvinvointialueelle tehokkaan, turvallisen ja taloudellisen palvelutuotannon.
Epilepsialiitosta tukea epilepsiaa sairastaville ja läheisillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/epilepsialiitosta-tukea-epilepsiaa-sairastaville-ja-läheisilleEpilepsialiitosta tukea epilepsiaa sairastaville ja läheisille8.8.2022 3.00.00Epilepsialiitto on valtakunnallinen järjestö, joka tukee epilepsiaa sairastavien ja heidän läheistensä hyvinvointia. Liitto tarjoaa vertaistukea, toimintaa ja tietoa.
TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjät arvostavat laadukasta sisältöä ja visuaalisuuttahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-kayttajat-arvostavat-laadukasta-sisaltoa-ja-visuaalisuuttaTerveyskyläPRO-palvelun käyttäjät arvostavat laadukasta sisältöä ja visuaalisuutta11.7.2022 4.00.00Ammattikorkeakouluun tehty opinnäytetyö selvitti TerveyskyläPRO-palvelun käytettävyyttä sote-ammattilaisten näkökulmasta.
Tietoa harvinaisista endokrinologista sairauksistahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/tietoa-harvinaisista-endokrinologista-sairauksistaTietoa harvinaisista endokrinologista sairauksista5.7.2022 12.30.00Genetiikan ja harvinaissairauksien talossa on julkaistu uusia sairauskuvauksia harvinaisista endokrinologisista sairauksista.
Kohti intuitiivisempaa syömistähttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/kohti-intuitiivisempaa-syömistäKohti intuitiivisempaa syömistä30.6.2022 10.20.00Intuitiivinen syöminen tarkoittaa syömistä kehon viestien mukaan. Mitä asioita on hyvä huomioida matkalla kohti intuitiivisempaa syömistä?
Uusi IgG4-opas antaa tietoa harvinaisesta sidekudossairaudestahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/uusi-igg4-opas-antaa-tietoa-harvinaisesta-sidekudossairaudestaUusi IgG4-opas antaa tietoa harvinaisesta sidekudossairaudesta29.6.2022 10.00.00Genetiikan ja harvinaissairauksien talossa on juuri julkaistu IgG4-potilasopas. Oppaasta sairastuneet ja heidän läheisensä saavat tietoa sidekudossairaudesta.
Päivystystalosta vinkkejä turvalliseen kesäänhttps://www.terveyskyla.fi/paivystystalo/ajankohtaista/paivystystalosta-vinkkeja-turvalliseen-kesaanPäivystystalosta vinkkejä turvalliseen kesään29.6.2022 4.00.00Kesän haavereihin, auringon polttamaan ihoon sekä hyönteisten ja muiden eläinten puremiin löytyy hoito- ja toimintaohjeita Päivystyshelpistä.
Aivotalon narkolepsiasisältö nyt ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/aivotalo/ajankohtaista/aivotalon-narkolepsiasisältö-nyt-ruotsiksiAivotalon narkolepsiasisältö nyt ruotsiksi27.6.2022 11.00.00Aivotalon narkolepsiasisältö löytyy nyt myös Hjärnhusetista!
Vastaa Terveyskylän talojen käyttäjäkyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/vastaa-terveyskylän-talojen-käyttäjäkyselyynVastaa Terveyskylän talojen käyttäjäkyselyyn23.6.2022 7.00.00Vastaamalla autat kehittämään Terveyskylän taloja entistä paremmiksi.
Digitaaliset ratkaisut esillä kansainvälisessä kivunhoidon kongressissahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/digitaaliset-ratkaisut-esillä-kansainvälisessä-kivunhoidon-kongressissaDigitaaliset ratkaisut esillä kansainvälisessä kivunhoidon kongressissa22.6.2022 12.20.00Euroopan kivunhoidon kongressi pidettiin tänä keväänä Dublinissa. Suomalaisia kivunhoidon digitaalisia potilaspalveluita esitteli HUSin kehittämisjohtaja Visa Honkanen.

Päivitetty   

Ei