Ajankohtaista

​​​​​​​​​​

 

 

Geenitestit ja lääkkeethttps://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/geenitestit-ja-lääkkeetGeenitestit ja lääkkeet14.7.2021 3.00.00Ihmisten väliset erot perimässä voivat vaikuttaa lääkkeiden käyttäytymiseen ja vaikutuksiin elimistössä.
Oletko menossa leikkaukseen kesähelteillä? Listasimme ammattilaisten tärkeimmät vinkit.https://www.terveyskyla.fi/leikkaukseen/ajankohtaista/oletko-menossa-leikkaukseen-kesähelteillä-listasimme-ammattilaisten-tärkeimmät-vinkitOletko menossa leikkaukseen kesähelteillä? Listasimme ammattilaisten tärkeimmät vinkit.13.7.2021 8.00.00Leikkaukseen tulo on jatkuvista kesähelteistä huolimatta turvallista. Nesteytys ja leikkausalueen puhtaus ovat kuumalla säällä kaiken a ja o.
Kesä, helle ja lääkkeethttps://www.terveyskyla.fi/laaketalo/ajankohtaista/kesä-helle-ja-lääkkeetKesä, helle ja lääkkeet29.6.2021 5.40.00Lämpötilojen noustessa kannattaa pitää huolta lääkkeiden säilyttämisestä tarpeeksi viileässä.
Rento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakinhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/rento-ote-syömiseen-tukee-painonhallintaa-lomallakinRento ote syömiseen tukee painonhallintaa lomallakin28.6.2021 14.30.00Loma-ajan syöminen saattaa jännittää. Miten käy painonhallinnan, kun arjen rutiinit puuttuvat ja pöydät notkuvat kesäherkkuja?
Kuntodopingiin perehdyttävä verkkokurssi uudistui – entistä parempi tietopaketti lääkäreiden työn tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/kuntodopingiin-perehdyttävä-verkkokurssi-uudistui-–-entistä-parempi-tietopaketti-lääkäreiden-työn-tueksiKuntodopingiin perehdyttävä verkkokurssi uudistui – entistä parempi tietopaketti lääkäreiden työn tueksi28.6.2021 9.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa on julkaistu uusi versio Kuntodopingia käyttävän potilaan tunnistaminen ja kohtaaminen lääkärin työssä -verkkokurssista.
TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutoksen verkkokurssia – kokeile, anna palautetta ja vaikuta!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelussa-pilotoidaan-kahta-digimuutoksen-verkkokurssia-–-kokeile-anna-palautetta-ja-vaikutaTerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutoksen verkkokurssia – kokeile, anna palautetta ja vaikuta!23.6.2021 9.00.00TerveyskyläPRO-palvelussa pilotoidaan kahta digimuutokseen kouluttavaa verkkokurssia. Kurssit ovat Yksikön digimentori ja Organisaation tiennäyttäjä.
Lapsen synnynnäinen sydänvika löytyy yhä useammin jo ennen syntymäähttps://www.terveyskyla.fi/lastentalo/ajankohtaista/lapsen-synnynnäinen-sydänvika-löytyy-yhä-useammin-jo-ennen-syntymääLapsen synnynnäinen sydänvika löytyy yhä useammin jo ennen syntymää22.6.2021 11.00.00Sydänvian löytymistä raskauden aikana on edistänyt sikiön sydämen kehityspoikkeavuuksien seulonta. Valtakunnallinen seulontarekisteri tasaisi alueellisia eroja.
Seinäjoen Sydänyhdistys: Sydämen asialla vuodesta 1974https://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/seinäjoen-sydänyhdistys-sydämen-asialla-vuodesta-1974Seinäjoen Sydänyhdistys: Sydämen asialla vuodesta 197422.6.2021 7.00.00Seinäjoen Sydänyhdistys suunnittelee syksyn vertaistukitoimintaa ja kutsuu mukaan sydänyhteisöön kaikki toiminnasta kiinnostuneet.
Säteilytutkimuksiin tulevien potilaiden informoinnista julkaistu opas ammattilaisillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/säteilytutkimuksiin-tulevien-potilaiden-informoinnista-julkaistu-opas-ammattilaisilleSäteilytutkimuksiin tulevien potilaiden informoinnista julkaistu opas ammattilaisille21.6.2021 7.25.00Helppokäyttöinen opas on tarkoitettu kaikille terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka informoivat potilaita tai heidän läheisiään säteilystä.
Synnynnäinen sydänvika löytyy entistä useammin jo sikiöaikanahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/synnynnäinen-sydänvika-löytyy-entistä-useammin-jo-sikiöaikanaSynnynnäinen sydänvika löytyy entistä useammin jo sikiöaikana17.6.2021 11.00.00Sikiön sydänvikojen löytyminen on merkittävästi parantunut raskauden aikaisten rakennepoikkeavuuksien seulonnan myötä. Seulonnan osuvuudessa on kuitenkin alueellisia eroja.

Päivitetty