Ajankohtaista

​​​​​​

 

 

Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseen-helmi-maaliskuu-2024Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen28.2.2024 6.00.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Kivunhallintatalo ja muut Terveyskylän talot säästävät sote-ammattilaisten työaikaa ja parantavat kansalaisten elämänlaatuahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/kivunhallintatalo-ja-muut-terveyskylän-talot-säästävät-sote-ammattilaisten-työaikaa-ja-parantavat-kansalaisten-elämänlaatuaKivunhallintatalo ja muut Terveyskylän talot säästävät sote-ammattilaisten työaikaa ja parantavat kansalaisten elämänlaatua27.2.2024 12.00.00Terveyskylän talojen vaikuttavuutta tutkittiin vuoden 2023 aikana. Tutkimukseen osallistuneista kansalaisista 69 prosenttia arvioi talojen käytön parantaneen heidän elämänlaatuaan.
Terveyskylä palveli vuonna 2023 suurta joukkoa kansalaisia sekä sote-alan ammattilaisiahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/terveyskyla-palveli-vuonna-2023-suurta-joukkoa-kansalaisia-seka-sote-alan-ammattilaisiaTerveyskylä palveli vuonna 2023 suurta joukkoa kansalaisia sekä sote-alan ammattilaisia27.2.2024 9.00.00Terveyskylän talojen sisältöjä katsottiin vuonna 2023 yhteensä 35 miljoonaa kertaa. TerveyskyläPRO-palvelussa sivunkatseluita oli noin 784 000. Mielenterveystalon ja naisten hyvinvointiin liittyviä sisältöjä luettiin eniten.
Elintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avullahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/pitkäjänteisyys-on-muutoksen-onnistumisen-ytimessäElintapamuutos onnistuu uusien tapojen harjoittelun ja pitkäjänteisyyden avulla14.2.2024 9.00.00Elintapamuutoksen alussa innostus voi auttaa pääsemään vauhtiin. Muutoksessa onnistuminen vaatii kuitenkin tahtoa jatkaa silloinkin, kun ei huvittaisi. Millä keinoin pitkäjänteisyyttä voi kehittää?
Haluatko osallistua Terveyskylän talojen ja TerveyskyläPRO-palvelun uuden julkaisualustan betatestaukseen?https://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/haluatko-osallistua-terveyskylän-talojen-ja-terveyskyläpro-palvelun-uuden-julkaisualustan-betatestaukseenHaluatko osallistua Terveyskylän talojen ja TerveyskyläPRO-palvelun uuden julkaisualustan betatestaukseen?9.2.2024 13.30.00Terveyskylän talojen ja TerveyskyläPRO-palvelun julkaisujärjestelmä vaihtuu maaliskuussa 2024. Etsimme tällä hetkellä testaajia 19.–23.2. toteutettavaan kohdennettuun betatestaukseen.
TerveyskyläPRO-palveluun rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen muuttuu maaliskuussahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palveluun-rekisteröityminen-ja-sisäänkirjautuminen-muuttuu-maaliskuussaTerveyskyläPRO-palveluun rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen muuttuu maaliskuussa8.2.2024 6.30.00TerveyskyläPRO-palveluun kirjautuminen on jatkossa aiempaa helpompaa. Osan vanhoista käyttäjistä tulee vahvistaa sähköpostisoite, minkä voi tehdä helposti vaikka heti.
Lihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalostahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/lihavuuden-hoidon-ammattilaisille-monipuolista-koulutusta-painonhallintatalostaLihavuuden hoidon ammattilaisille monipuolista koulutusta Painonhallintatalosta6.2.2024 7.00.00Painonhallintatalo tarjoaa maksuttomia koulutuksia lihavuuden hoidon ammattilaisille hyvinvointialueilla ympäri Suomea.
Perinnöllinen HHT/Oslerin tauti aiheuttaa hankalia nenäverenvuotoja - vertaistuesta saa toivoa elämäänhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/perinnöllinen-hht-oslerin-tauti-aiheuttaa-hankalia-nenäverenvuotoja-vertaistuesta-saa-toivoa-elämäänPerinnöllinen HHT/Oslerin tauti aiheuttaa hankalia nenäverenvuotoja - vertaistuesta saa toivoa elämään31.1.2024 5.00.00HHT/Oslerin taudin oireena oleva runsas nenäverenvuoto voi rajoittaa normaalia elämää ja heikentää elämänlaatua, mutta taudin kanssa ei tarvitse jäädä yksin.
Terveyslaihdutusvalmennus uudistuuhttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/terveyslaihdutusvalmennus-uudistuuTerveyslaihdutusvalmennus uudistuu23.1.2024 9.00.00Me Painonhallintatalossa pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta mahdollista lihavuuden hoitoa. Pian on tullut taas aika juhlia, kun Terveyslaihdutusvalmennus uudistuu helmikuussa 2024.
Kun läheinen sairastuu psyykkisesti, myös omainen on vaarassa sairastuahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/kun-laheinen-sairastuu-psyykkisesti-myos-omainen-on-vaarassa-sairastuaKun läheinen sairastuu psyykkisesti, myös omainen on vaarassa sairastua8.1.2024 13.00.00Läheisen sairastuminen psyykkisesti vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. FinFami Uusimaa ry tarjoaa omaisille tukea ja välineitä selviytymiseen vaikeassa elämäntilanteessa. Yhdistys toimii Uudenmaan alueella.

Päivitetty   

Ei