Ajankohtaista

​​​​​​

 

 

Milloin on hyvä aika elintapamuutokselle?https://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/milloin-on-hyvä-aika-elintapamuutokselleMilloin on hyvä aika elintapamuutokselle?4.10.2023 9.00.00Elintapamuutos vaatii aina jonkin verran ylimääräisiä voimavaroja, mutta täydellistä hetkeä ja elämäntilannetta ei kannata jäädä odottamaan. Tärkeintä on oma halu muutoksen tekemiseen.
Uusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisiahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-hoitopolku-tukee-harvinaista-akromegaliaa-sairastavia-sekä-ammattilaisiaUusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisia3.10.2023 4.00.00Akromegalia eli kasvuhormonin liikaeritys kuuluu endokriinisiin harvinaissairauksiin. Akromegaliaa sairastavien visuaalisen hoitopolun avulla löytyy tietoa ja tukea sairauden eri vaiheissa sekä potilaille että ammattilaisille.
Oikein valittu kivunlievitys leikkauksen jälkeen nopeuttaa toipumistahttps://www.terveyskyla.fi/kivunhallintatalo/ajankohtaista/oikein-valittu-kivunlievitys-leikkauksen-jälkeen-nopeuttaa-toipumistaOikein valittu kivunlievitys leikkauksen jälkeen nopeuttaa toipumista28.9.2023 4.00.00Leikkauksen jälkeinen kipu on yleensä voimakkaimmillaan heti leikkauksen jälkeen ja ensimmäisinä leikkauksen jälkeisinä päivinä. Kipua voidaan lievittää monin eri tavoin, niin sairaalassa kuin kotona.
Vastaa Terveyskylän palveluiden vaikuttavuutta koskevaan kyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/vastaa-terveyskylän-palveluiden-vaikuttavuutta-koskevaan-kyselyynVastaa Terveyskylän palveluiden vaikuttavuutta koskevaan kyselyyn25.9.2023 8.00.00Millaisissa tilanteissa olet käyttänyt Terveyskylän palveluita? Ovatko palvelut mielestäsi hyödyllisiä? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta Terveyskylän palveluiden vaikuttavuuden arvioinnissa.
Käpy Lapsikuolemaperheet ry tarjoaa vertaistukea suruunhttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/käpy-lapsikuolemaperheet-ry-tarjoaa-vertaistukea-suruunKäpy Lapsikuolemaperheet ry tarjoaa vertaistukea suruun22.9.2023 4.00.00Käpy Lapsikuolemaperheet ry on valtakunnallinen vertaistukiyhdistys, jonka tarkoituksena on tukea lapsen kuoleman kokeneita perheitä. Vertaistukea on tarjolla useassa muodossa.
Kaksi uutta itsehoito-ohjelmaa on julkaistu ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/kaksi-uutta-itsehoito-ohjelmaa-on-julkaistu-ruotsiksiKaksi uutta itsehoito-ohjelmaa on julkaistu ruotsiksi19.9.2023 14.30.00Kivunhoidon ja luustoterveyden itsehoito-ohjelmat on nyt julkaistu ruotsinkielisinä. Löydät ne Omapolulta.
Tietoa geenitutkimusmenetelmistä maahanmuuttajille omalla äidinkielellähttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/tietoa-keskeisista-geenitutkimusmenetelmista-omalla-aidinkielellaTietoa geenitutkimusmenetelmistä maahanmuuttajille omalla äidinkielellä18.9.2023 9.00.00Geenitutkimusmenetelmistä tehdyt piirrosvideot kertovat tutkimuksista helppotajuisesti ja kiinnostavasti. Aikaisemmin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi julkaistut videot on nyt katsottavissa seitsemällä uudella kielellä.
Tukea raudanpuutteesta kärsivillehttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/tukea-raudanpuutteesta-kärsivilleTukea raudanpuutteesta kärsiville14.9.2023 10.30.00Raudanpuute on maailman yleisin ravintoainepuutos, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyden ylläpitämiseen. Raudanpuutteen oireita voivat olla muun muassa uupumus, hengenahdistus, sydämen rytmihäiriöt ja anemia. Raudanpuute ry jakaa tietoa raudanpuutteesta ja järjestää vertaistoimintaa.
Syyskuussa vietettävä migreeniviikko jakaa tietoa migreenistä teemalla "ota migreeni vakavasti"https://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/syyskuussa-vietettava-migreeniviikko-jakaa-tietoa-migreenista-teemalla-ota-migreeni-vakavastiSyyskuussa vietettävä migreeniviikko jakaa tietoa migreenistä teemalla "ota migreeni vakavasti"11.9.2023 9.00.00Migreeniä esiintyy noin 10 prosentilla aikuisista. Suomen Migreeniyhdistyksen järjestämää migreeniviikkoa vietetään 11. – 17. syyskuuta ja Euroopan migreenipäivää 12. syyskuuta.
Sopivat elämisen rytmit tuovat hyvinvointia ja tukevat painonhallintaahttps://www.terveyskyla.fi/painonhallinta/ajankohtaista/sopivat-elämisen-rytmit-tuovat-hyvinvointia-ja-tukevat-painonhallintaaSopivat elämisen rytmit tuovat hyvinvointia ja tukevat painonhallintaa4.9.2023 10.45.00Miten elämisen perusasiat, kuten riittävä ravinnonsaanti, liikunta, uni ja palautuminen toteutuvat elämässäsi? Tarvittaisiinko jollain osa-alueella muutosta?

Päivitetty   

Ei