Ajankohtaista

​​​​

 

 

THL:n verkkosivusto apuvälineistä siirtyy Terveyskylän Kuntoutumistaloonhttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/thl-n-verkkosivusto-apuvälineistä-siirtyy-terveyskylän-kuntoutumistaloonTHL:n verkkosivusto apuvälineistä siirtyy Terveyskylän Kuntoutumistaloon2017-06-20T12:15:00ZSuomen yliopistosairaaloiden verkkopalvelu Terveyskylän Kuntoutumistalo sai uuden laajan sisältökokonaisuuden apuvälineistä, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivustolla sijainnut aineisto apuvälineistä siirrettiin sinne.
​Sydänmerkki-tuotteilla merkittäviä terveysvaikutuksiahttps://www.terveyskyla.fi/sydansairaudet/ajankohtaista/sydänmerkki-tuotteilla-merkittäviä-terveysvaikutuksia​Sydänmerkki-tuotteilla merkittäviä terveysvaikutuksia2017-06-18T21:00:00ZKäyttämällä Sydänmerkki-kriteerit täyttäviä elintarvikkeita tavanomaisten sijaan voidaan suolan ja kovan rasvan määrää vähentää merkittävästi, selviää THL:n ja Sydänliiton toteuttamasta tutkimuksesta.
Terveyskylä kehitti mobiilipelin diabetesta sairastaville lapsillehttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/terveyskylä-kehitti-mobiilipelin-diabetesta-sairastaville-lapsilleTerveyskylä kehitti mobiilipelin diabetesta sairastaville lapsille2017-06-15T14:25:00Z​Suomessa diabetesta sairastaa noin 3800 lasta, ja uusia diagnooseja lapsilla tehdään vuosittain noin 500. Terveyskylän ja Metropolian peliopiskelijoiden tekemän HuimaHiilari-pelin avulla hiilihydraattien laskenta muuttuu hauskaksi.
Älä jää yksin - tukea on tarjollahttps://www.terveyskyla.fi/vertaistalo/ajankohtaista/älä-jää-yksin-tukea-on-tarjollaÄlä jää yksin - tukea on tarjolla2017-06-14T04:00:00ZVertaistalo.fi auttaa löytämään vertaistukea sekä luotettavaa tietoa vertaistuesta. Tavoitteena tarjota on mahdollisimman vaivaton pääsy vertaistukipalveluihin ja mahdollisuus vertaistuen välitykseen.
100 ensimmäistä pään ja kaulan kasvainnäytettä kerätty Helsingin Biopankkiinhttps://www.terveyskyla.fi/helsinginbiopankki/100-ensimmäistä-pään-ja-kaulan-kasvainnäytettä-kerätty-helsingin-biopankkiin100 ensimmäistä pään ja kaulan kasvainnäytettä kerätty Helsingin Biopankkiin2017-06-12T21:00:00ZNäytteiden keräys Helsingin Biopankkiin etenee. Korvaklinikka on yksi monista hoitoyksiköistä, joissa suostumusten ja näytteiden keräys ollaan saamassa osaksi perustoimintaa.
Tyks hyväksytty kolmen harvinaissairauksien osaamisverkoston jäseneksi https://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/tyks-hyväksytty-kolmen-harvinaissairauksien-osaamisverkoston-jäseneksiTyks hyväksytty kolmen harvinaissairauksien osaamisverkoston jäseneksi 2017-06-08T11:00:00ZTyks valittiin jäseneksi aikuisten harvinaisten syöpien ja kasvaimien, lasten syöpien sekä perinnöllisten kasvainsyndroomien osaamisverkostoihin.
OYS:n harvinaissairauksien yksikkö täyttää vuodenhttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/oys-n-harvinaissairauksien-yksikkö-täyttää-vuodenOYS:n harvinaissairauksien yksikkö täyttää vuoden2017-06-02T10:10:00ZOulun yliopistollisen sairaalan harvinaissairauksien yksikkö Harvi vietti avajaisia 2.6.2016. Kulunut vuosi on osoittanut, että tällaiselle toiminnalle on tarvetta.
Seksuaaliväkivaltaa kokeneille on avattu tukikeskus Helsinkiinhttps://www.terveyskyla.fi/naistalo/ajankohtaista/seksuaaliväkivaltaa-kokeneille-avataan-tukikeskus-helsinkiinSeksuaaliväkivaltaa kokeneille on avattu tukikeskus Helsinkiin2017-06-01T05:00:00Z
Terveyskylään kolme uutta taloa - Leikkaukseen.fi, Syöpätalo ja Vertaistalo avattuhttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/terveyskylään-kolme-uutta-taloa-leikkaukseen-fi-syöpätalo-ja-vertaistalo-avattuTerveyskylään kolme uutta taloa - Leikkaukseen.fi, Syöpätalo ja Vertaistalo avattu2017-05-30T12:35:00ZTerveyskylä.fi laajenee uusilla palveluilla syöpä- ja leikkauspotilaille. Myös vertaistukea tuodaan entistä lähemmäs kaikkia suomalaisia.
Kolme uutta sädehoitomenetelmää syövän hoitoon HYKS Syöpäkeskuksessahttps://www.terveyskyla.fi/syopatalo/ajankohtaista/kolme-uutta-sädehoitomenetelmää-syövän-hoitoon-hyks-syöpäkeskuksessaKolme uutta sädehoitomenetelmää syövän hoitoon HYKS Syöpäkeskuksessa2017-05-30T05:00:00ZHYKS Syöpäkeskuksessa on käytössä Euroopan moderneimpiin kuuluva sädehoidon laitteisto ja menetelmät. Nyt Syöpäkeskus on ottanut käyttöön kolme uutta sädehoitomenetelmää.