Aktuellt

 

 

Ett nytt informationspaket om intensivvård stöder patienter och deras närståendehttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/ett-nytt-informationspaket-om-intensivvård-stöder-patienter-och-deras-närståendeEtt nytt informationspaket om intensivvård stöder patienter och deras närstående4.12.2023 15.30.00Det nya avsnittet "Information om intensivvård" i Operationshuset innehåller bland annat information om vanliga orsaker till intensivvård, sjukdomar som leder till intensivvård samt behandling och rehabilitering.
Hjärnhuset har nu en ny svensk översättninghttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/hjärnhuset-har-nu-en-ny-svensk-översättningHjärnhuset har nu en ny svensk översättning12.10.2023 4.00.00En uppdaterad svensk översättning av Hjärnhuset har publicerats. Hjärnhuset är en utmärkt tjänst för alla som behöver information om hjärnhälsa
Ytterligare två egenvårdsprogram har publicerats på svenskahttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/ytterligare-två-egenvårdsprogram-har-publicerats-på-svenskaYtterligare två egenvårdsprogram har publicerats på svenska19.9.2023 11.30.00På Min vårdväg kan man genomföra Hälsobyns egenvårdsprogram som hjälper till att förbättra hälsan. Nu har ytterligare två egenvårdsprogram översatts till svenska. De nyaste förstärkningar av utbudet är egenvårdsprogrammet för Benhälsa samt egenvårdsprogrammet – Mot en bättre tillvaro med smärtlindring.
Nytt avsnitt i Hälsobyn om godartade blodsjukdomar hos barnhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nytt-avsnitt-i-halsobyn-om-godartade-blodsjukdomar-hos-barnNytt avsnitt i Hälsobyn om godartade blodsjukdomar hos barn28.8.2023 4.00.00Det nya innehållet erbjuder information till exempel för föräldrar till barn med misstänkt godartad blodsjukdom.
Välkommen till den nya versionen av Barnhusethttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/välkommen-till-den-nya-versionen-av-barnhusetVälkommen till den nya versionen av Barnhuset21.8.2023 13.00.00Barnhuset innehåller information om barnsjukdomar, vård och förberedelser inför behandlingar.
Nytt innehåll i Huset för ögonsjukdomar: Effekterna av en graviditet på ögonen samlat på ett ställehttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nytt-innehall-i-huset-for-ogonsjukdomar-effekterna-av-en-graviditet-pa-ogonen-samlat-pa-ett-stalleNytt innehåll i Huset för ögonsjukdomar: Effekterna av en graviditet på ögonen samlat på ett ställe7.7.2023 12.00.00Vi har publicerat ett omfattande informationspaket i Huset för ögonsjukdomar om de vanligaste ögon- och synförändringarna under en graviditet, från torra ögon till blodkärlsförändringar i näthinnan. Förändringarna är ofta reversibla.
Delta i användarenkäten om Hälsobyns hushttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/delta-i-användarenkäten-om-hälsobyns-hus-juni–juli-2023Delta i användarenkäten om Hälsobyns hus27.6.2023 8.00.00Genom att delta bidrar du till utvecklingen av Hälsobyns hus.
Hälsobyns mobilapp Min Vårdväg finns nu tillgänglig på svenska och engelska.https://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/hälsobyns-mobilapp-min-vårdväg-finns-nu-tillgänglig-på-svenska-och-engelskaHälsobyns mobilapp Min Vårdväg finns nu tillgänglig på svenska och engelska.21.6.2023 12.45.00Genom Hälsobyns mobilapp Min Vårdväg kan användarna få tillgång till digitala vårdvägar direkt i sin ficka. Nu kan appen också användas på svenska eller engelska.
Nya videor presenterar Hälsobyns tjänsterhttps://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/nya-videor-presenterar-hälsobyns-tjänsterNya videor presenterar Hälsobyns tjänster9.6.2023 10.00.00Av Hälsobyns nya presentationsvideo har producerats både en finsk- och svenskspråkig version.
Välkommen till Smärtkontrollhuset!https://www.terveyskyla.fi/sv/aktuellt/valkommen-till-smartkontrollhusetVälkommen till Smärtkontrollhuset!16.5.2023 11.00.00Smärtkontrollhuset innehåller information om olika smärttillstånd och smärtbehandling.