Siirry sivun sisältöön

Terveyskylän chatit, botit ja oirenavigaattorit

Terveyskylässä on maksuttomia chatteja ja botteja, jotka toimivat sekä kansalaisten että ammattilaisten tukena. Terveyskylän oirenavigaattoreiden avulla voit kartoittaa oireita ja selvittää tarvetta mahdollisiin jatkotoimenpiteisiin.

Chatit ja botit

Terveyskylässä on useita maksuttomia chatteja ja botteja, jotka toimivat sekä kansalaisten että ­​​a​mmattilaisten tukena. Chateissa voi kysyä neuvoa terveydenhuollon ​ammattilaisilta, botit ohjaavat esimerkiksi sairaalaan tuloon liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu chatteihin ja botteihin:

Ammattilaisille tarkoitetut chatit ja botit löydät TerveyskyläPRO-palvelusta (linkit edellyttävät tunnistautumista palveluun sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisena):

Oirenavigaattorit

Terveyskylän oirenavigaattoreiden avulla voit kartoittaa oireita ja selvittää tarvetta mahdollisiin jatkotoimenpiteisiin. Oirenavigaattorit eivät korvaa lääkärin tekemää diagnoosia.

Tutustu oirenavigaattoreihin:

Ammattilaisille tarkoitetut oirenavigaattorit - eli oirepuntarit - löydät TerveyskyläPRO-palvelusta (linkit edellyttävät tunnistautumista palveluun sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisena):