Palvelut

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Päivystystalo auttaa äkillisissä terveysongelmissa, tarjoaa tukea itsehoitoon ja neuvoo ja ohjaa päivystyspalveluihin hakeutumisessa.

Lue lisää...

Tietoa päivystystalosta

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​

Päivystyshelppi on aikuisen hoidon tarpeen arviointiin tarkoitettu palvelu. Sen avulla käyttäjä saa tietoa ja tukea ennen yhteydenottoa terveydenhuollon ammattilaiseen.

Lue lisää...

Päivystyshelppi-palvelu

​​​​

HUS tuottaa erikoissairaanhoidon palveluita 51 kunnan asukkaille. HUS vastaa joidenkin sairauksien hoidosta myös valtakunnallisesti.


Helsingin yliopistollinen sairaala

​​​​

PPSHP on Suomen pohjoisin yliopistosairaanhoitopiiri. Se palvelee 29 jäsenkuntansa asukkaita ja kattaa erityisvastuualueena koko Pohjois-Suomen. Ympärivuorokautisia päivystypalveluita alueella tuottavat päivystykset Oulussa, Oulaisissa ​ja Kuusamossa.


POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI

​​​​

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on 23 jäsenkunnan omistama kuntayhtymä, jonka alueella asuu yli 500 000 asukasta. Se tarjoaa palveluita myös Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien asukkaille, sekä tuottaa tiettyjä erikoissairaanhoidon palveluita yli sairaanhoitopiirirajojen.


pirkanmaan sairaanhoitopiiri

​​​​

Terveyskylän palveluita suunnitellaan ja tuotetaan yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä Virtuaalisairaala 2.0-hankkeessa, joka saa rahoitusta Sosiaaali- ja terveysministeriöltä. Tästä osiosta löydät palveluiden ja erikoisalan esittelyn Pohjois-Savon sairaanhoitopiiristä.


pohjois-savon sairaanhoitopiiri ​

​​​​

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa korkealaatuisia erikoissairaanhoitopiirin palveluita sairaaloissaan Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa.


VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI

Päivitetty  23.10.2019