Siirry sivun sisältöön

Tietoa Päivystystalosta

Päivystystalo.fi on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä sähköinen terveyspalvelu, joka neuvoo ja ohjaa äkillisissä terveysongelmissa

Päivystystalosta löydät runsaasti luotettavaa tietoa päivystykseen hakeutumisesta ja päivystyksessä asioimisesta. Matalan kynnyksen neuvontapalvelu Päivystyshelppi ohjaa ja tukee sinua hoidon- ja palveluntarpeen arvioinnissa ja itsehoito-ohjeet neuvovat yleisimpien kotona hoidettavien terveysongelmien itsehoidossa ja voinnin seurannassa. Päivystystalo neuvoo myös, kuinka hätätilanteissa toimitaan ja tarjoaa kaikille avoimia ja maksuttomia ensiapuverkkokursseja, joiden avulla voit kehittää omia ensiaputaitojasi ja madaltaa kynnystäsi auttaa tositilanteessa.

Päivystystalo tukee terveyttä koskevassa päätöksenteossa ja tarjoaa tietoa ja toimintaohjeita erilaisiin tilanteisiin. Tavoitteena on myös tehdä päivystysten ja ensihoidon toimintaa tutuksi.

Tervetuloa tutustumaan Päivystystaloon silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Palvelun käyttämiseen tarvitset vain verkkoyhteydessä oleva tietokoneen tai mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin).

Anna meille palautetta

Päivystystalon sisällöt on laadittu yliopistosairaaloiden päivystyshoidon ammattilaisten yhteistyönä ja palvelua ja sen sisältöjä kehitetään jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisideoita käyttäjiltämme. Kerro meille toiveistasi, ja siitä mitä talosta pitäisi löytyä?

Päivitetty 1.5.2021