Apteekkipalvelut

Apteekin henkilökunnalta saat asiantuntevia neuvoja sinulle sopivien itsehoitotuotteiden ja reseptivapaiden lääkkeiden valintaan. Henkilökunta neuvoo myös lääkärin määräämien lääkkeiden turvallisessa käytössä.

Apteekkihaku

Apteekkariliiton apteekkihaku-palvelussa voit etsiä sinua lähimpänä olevaa tai parhaiten palvelevaa apteekkia. Haku tapahtuu nimen, osoitteen, kaupungin tai postinumeron perusteella. Palvelusta löytyvät myös Suomessa toimivat verkkoapteekit.

Etsiäksesi sopivaa apteekkia, syötä alla olevaan hakukenttään apteekin nimi, osoite, kaupunki tai postinumero. Vaihtoehtoisesti voit asettaa rastin kohtaan "tässä lähellä", jolloin palvelu hyödyntää mobiililaitteesi paikkatietoa ja etsii sinua lähimpänä sijaitsevan apteekin.

Etsi apteekki

Hae apteekki tai verkkoapteekki esimerkiksi nimen, osoitteen, kaupungin tai kunnan perusteella.

Yliopiston apteekit

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekilla on 17 toimipistettä ja laaja valtakunnallisesti toimiva verkkoapteekki. Yliopiston Apteekki palvelee asiakkaitaan lisäksi ympärivuorokauden toimivan puhelin- ja chat- palvelun avulla.

Itä-Suomen yliopiston apteekki

Itä-Suomen yliopiston apteekki palvelee asiakkaita laajalti. Laajoilla aukioloajoilla (joka päivä klo 8-22) ja kattavalla tuote- ja palveluvalikoimalla apteekki pyrkii varmistamaan kattavien apteekkipalveluiden saannin myös maakunnasta asioiville. Itä-Suomen yliopiston apteekin tuotto käytetään kokonaisuudessaan koulutukseen ja tutkimukseen.

lääke; itsehoitotuote; farmaseutit; apteekki; apteekkihenkilökunta; reseptivapaa; turvallisuus; resepti

Kyllä

Päivitetty  1.5.2021