Siirry sivun sisältöön

Mikä on Aivotalo?

Aivotalosta löydät tukea ja tietoa aikuisten aivosairauksista ja aivojen terveydestä. Aivotalo on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Tervetuloa Aivotaloon!

Onko sinulla todettu tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi aivosairautta? Aivotalossa saat lisää tietoa sairauksista. Voit kerrata vastaanotolla saamaasi informaatiota ja jakaa sen helposti läheistesi kanssa. Aivotalo auttaa ennakoimaan sairauteen liittyviä asioita ja vähentää epävarmuuden tunteita tulevaisuuden suhteen.

Haluamme tarjota sinulle luotettavaa tietoa aivoterveydestä ja toivomme, että pystymme vastaamaan mielessäsi herääviin kysymyksiin.

Aivotalon sivuston ovat rakentaneet Suomen yliopistosairaaloiden neurologian, neurokirurgian ja neuropsykologian ammattilaiset yhdessä potilasjärjestöjen kanssa.

Aivotaloa rakennetaan jatkuvasti paremmaksi. Tulossa on digihoitopolkuja, joiden avulla voi raportoida oireista ja voinnista. Niiden avulla voit olla suoraan yhteydessä sinua hoitavaan lääkäriin ja sairaanhoitajaan.

Toivottavasti saat apua Aivotalosta. Tervetuloa uudestaan!

Haluaisitko auttaa meitä? Jos kaipaat tietoa, jota et vielä löydä Aivotalon sivuilta tai haluaisit täsmentää jotakin olemassa olevaa sisältöä, voit lähettää meille palautetta sivujen alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Päivitetty 7.3.2023