Teratologisen tietopalvelun chat

Onko sinulla raskauden tai imetyksen aikaiseen lääkitykseen liittyvä kysymys, johon haluat luotettavan vastauksen? Askarruttaako nettisivuillamme jokin asia?

​Chat-palvelussa vastaamme yleisesti lääkkeiden sopivuudesta raskaana oleville ja imettäville äideille. Yksilöllisen arvion lääkityksen turvallisuudesta voit saada soittamalla meille.

Teratologisen tietopalvelun aukioloajat muuttuvat poikkeustilan takia

Hallituksen julistaman poikkeustilan takia tulee muutoksia myös Teratologisen tietopalvelun toimintaan – nämä poikkeukset tulevat olemaan voimassa toistaiseksi, eli niin kauan kun poikkeustila Suomessa on voimassa.

Tiistai 24. maaliskuuta lähtien tulemme supistamaan puhelinpalvelua.

Vain yksi puhelinlinja tulee olemaan auki arkisin klo 9-12. Tämän takia linja saattaa ruuhkautua. Keskimääräisen puhelun kesto on vain 5 minuuttia, joten ellei pääse läpi kannattaa soittaa myöhemmin uudestaan, koska pitkistä jonotusajoista ei ole kyse.

Chat auki arki-aamupäivisin klo 9-12

Korvataksemme toisen puhelinlinjan, chat tulee palvelemaan joka arkipäivä klo 9-12. Yksinkertaisissa kysymyksissä (yksi lääke) kannattaa kääntyä chatin puoleen.

Myös meidän kotisivumme kannattaa muistaa – sieltä löytyy paljon tietoa itsehoidosta raskauden ja imetyksen aikana. Lisäksi tulemme käyttämään some-tilejämme entistä ahkerammin, joten niitä kannattaa myös seurata.​

puh. 09 - 471 76500 (norm. hintainen puhelu).

Raskauden suunnittelijoita pyydä​mme olemaan meihin yhteydessä puhelimitse!

Vastauksen kysymykseesi voit löytää myös kotisivuiltamme.

 

Päivitetty  25.3.2020 10.56