Siirry sivun sisältöön

Diabeteskoulutusta ammattilaisille

Diabeteksen hoidon ammattilaisille tarkoitetut Diabetesliiton koulutukset syventävät osaamista ja tarjoavat tilaisuuden kokemusten ja hoitokäytäntöjen jakamiseen.

Diabetesliiton järjestämien ammatillisten koulutusten vetäjät ovat samoja asiantuntijoita, jotka vetävät diabetesta sairastavien ja läheisten kursseja. Heillä on tuoretta kokemusta ja näkemystä siitä, mitä ihmiset odottavat heitä hoitavilta ammattilaisilta – näin koulutukset voidaan suunnitella vastaamaan juuri tämän hetken kysymyksiin. Osassa koulutuksia on mukana myös muita omien alojensa asiantuntijoita.

Diabetesliiton koulutuskalenterista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille diabetesta sairastavia tai heidän läheisiään työssään kohtaaville; oletpa vasta aloittamassa uraasi tai kulkenut jo pitkän matkan diabeetikoiden ja ja heidän läheistensä rinnalla. Terveydenhuollon ammattilaisten lisäksi koulutusta on tarjolla apteekki- ja lääkealan asiantuntijoille.

Valtaosa koulutuksista järjestetään Tampereella, niiden kesto on tyypillisesti 1-2 päivää. Vuodesta toiseen huippusuosionsa säilyttänyt Diabeteksen hoidon peruskurssi kestää maanantaista perjantaihin. Osa koulutuksista järjestetään verkossa.

Diabetesliitto tarjoaa myös tilauskoulutuksia, jolloin koulutuksen sijainti, sisältö ja kouluttajat sovitaan yhdessä tilaajan kanssa.

Ajankohtaiset tiedot koulutuksista löydät Diabetesliiton koulutuskalenterista!

Päivitetty 8.11.2023