Tietoa Harvinaissairaudet-talosta

Harvinaissairauksien talo (Harvinaissairaudet.fi) tarjoaa monipuolista tietoa harvinaisista sairauksista. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat koonneet palveluun sekä yleisesti harvinaissairauksiin liittyvää tietoutta että tautiryhmä- ja sairauskohtaista tietoa.

Palvelu tarjoaa tukea sairauden kanssa elämiseen ja sen tuomiin haasteisiin eri ikä- ja sairaudenvaiheissa. Löydät talosta tukimateriaalia hyvinvointisi tueksi, vertaisvideoita sekä apua vertaistuen löytämiseen.

Palvelu on tarkoitettu ennen kaikkea harvinaista sairautta sairastaville, heidän läheisilleen sekä heille, joilla epäillään harvinaissairautta. Harvinaissairauksien talon ovet ovat aina auki - voit hyödyntää palveluita juuri silloin, kun se sinulle sopii.

Palvelua rakentavat yhdessä kaikki Suomen yliopistollisten sairaaloiden harvinaissairauksien yksiköt. Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehitysideoita Harvinaissairauksien taloon. Niitä voit antaa Anna palautetta -toiminnon kautta, jonka löydät jokaisen sivun alalaidasta.

hoitopaikka; harvinainen sairaus; hoitoyksikkö

Kyllä

Päivitetty  6.2.2020