Ammattilaisille

Terveyskylän ammattilaisten osio sisältää tietoa, työkaluja ja materiaaleja ensisijaisesti terveydenhuollon ammattilaisille. Sisään kirjautuaksesi tarvitset joko HUS-tunnuksen tai voimassa olevan terveydenhuollon varmennekortin.


Terveyskylän kaikkien talojen yhteisestä ammattilaisten osiosta löydät kaikkien erikoisalojen ammattilaisia hyödyttäviä työkaluja ja materiaaleja. Tärkeimpiä yhteisiä työkaluja ovat mm. ammattilaisten väliset etäkokoukset ja konsultaatiot. Ammattilaisille suunnatuista materiaaleista löydät mm. erilaisia mittareita ja laskureita. Tutustu myös ammattilaisten osion kasvavaan koulutustarjontaan!

Ammattilaisten osiosta löydät runsaasti myös eri talojen tuottamia kohdennettuja sisältöjä. Harvinaissairaudet tarjoaa ammattilaisten osiossa mm.

  • hakukoneen HUS:n harvinaissairauksien asiantuntijoista konsultoinnin ja lähetteiden ohjaamisen tueksi
  • diagnoosintekoa helpottavan harvinaissairauksien hakukoneen
  • tietoa sairauksien diagnosoinnista ja hoidosta
  • linkkilistan sivustoista, jotka tarjoavat luotettavaa tietoa harvinaissairauksista.

Ammattilaisten osion sisällöt täydentyvät jatkuvasti.


Huom! Muistahan rekisteröityä ammattilaisten osion käyttäjäksi, jos olet HUSin ulkopuolinen ammattilainen ja käytät palvelua ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen onnistuu vain Internet Explorer selaimella. Explorerista tulee käyttää versiota 11.

Rekisteröinnin jälkeen käyttäjätiliin pitää kytkeä terveydenhuollon varmennekortti. Varmennemoduuli tulee olla asennettuna selaimen varmenteisiin, jotta varmennekortin liittäminen käyttäjätiliin onnistuu.

Ammattilaisten osion pääsy tullaan uudistamaan kokonaan ja ratkaisusta tehdään yksinkertaisempi. Aikataulusta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tämän hetkistä tilannetta ja pyrimme saamaan uuden kirjautumismenettelyn käyttöön mahdollisimman pian.

  1. Valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi" ja sen jälkeen "Rekisteröidy". Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse asiakkuudeksi "Yhteistyökumppani / Ammattilainen". Kirjaudu ulos profiilista ja sulje selain. Huom! Käyttäjäksi voi tällä hetkellä rekisteröityä vain Internet Explorer 11 -selaimella, tai sitä uudemmalla Internet Explorerin versiolla. 

  2. Avaa selain uudelleen ja mene osoitteseen https://www.terveyskyla.fi/naistalo/ammattilaiset ja valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi". Valitse "Kirjaudu" ja kirjaudu takaisin äsken rekisteröimällesi tilille käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

  3. Kirjautumisen jälkeen valitse "Muokkaa yhteystietojasi". Valitse sivun alaosasta ""Kytke/vaihda VRK-kortti". Kytke varmennekorttikortinlukijaan ja kytke se tiliin valitsemalla "Jatka". Syötä varmennekortin PIN-koodi. Palvelu ilmoittaa, kun VRK-kortti on kytketty onnistuneesti. Tämän jälkeen tililtä voi kirjautua ulos.

  4. Mene uudelleen sivulle https://www.terveyskyla.fi/naistalo/ammattilaiset ja valitse "Kirjaudu ammattilaisten osioon". Valitse "Pankkitunnukset" tai "Terveydenhuollon varmennekortti" ja kirjaudu sisään. Jatkossa rekisteröimistä ei tarvitse enää suorittaa. Pääset kirjautumaan Terveyskylän ammattilaisten osioon suoraan VRK-kortilla tai pankkitunnuksilla valitsemalla "Kirjaudu ammattilaisten osioon".

Katso ratkaisuja ongelmatilanteisiin täältä.

Kirjaudu Ammattilaisten osioonRekisteröidy käyttäjäksi 

PDF-ohjeet HUSn ulkopuoliselle ammattilaiselle rekisteröitymiseen ja varmennekortin liittämiseen (PDF)

Päivitetty 7.8.2017 7:57