Harvinaissairaudet.fi -palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa harvinaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lisäksi se tarjoaa tukea eri-ikäisille harvinaissairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu on aina avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lue lisää Harvinaissairauksien talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Suomen Osler-yhdistys edistää HHT:n tunnettavuutta ja tukee sitä sairastaviahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/suomen-osler-yhdistys-edistää-hhtn-tunnettavuutta-ja-tukee-sitä-sairastaviaSuomen Osler-yhdistys edistää HHT:n tunnettavuutta ja tukee sitä sairastavia18.3.2019 0.00.00Suomen HHT/Osler-yhdistys perustettiin kesäkuussa 2018 oslerpotilaiden toimesta. Toiminta on lähtenyt käyntiin ja yhdistys on saanut äskettäin omat verkkosivut.
Harvinaissairaudet tunnetuksi tietotorikiertueellahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/harvinaissairaudet-tunnetuksi-tietotorikiertuella1Harvinaissairaudet tunnetuksi tietotorikiertueella14.3.2019 10.00.00Maailman laajuista Harvinaissairauksien päivää vietettiin 28.2.2019. Päivän ympärillä järjestettiin tietotoritapahtumia yliopistosairaaloissa. Tietotoreilla esiteltiin harvinaissairauksien yksiköiden toimintaa ja kuultiin asiantuntijoitten tietoiskuja sekä potilasyhdistysten esittäytymisiä.
Tutkimus parantaa harvinaissairauksien diagnostiikkaahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/tutkimus-parantaa-harvinaissairauksien-diagnostiikkaaTutkimus parantaa harvinaissairauksien diagnostiikkaa18.2.2019 12.00.00HUSin Harvinaissairauksien yksikön ja Ultraharvinaiset ry:n järjestämässä seminaarissa perehdyttiin ultraharvinaisten sairauksien tutkimukseen ja diagnostiikkaan sekä niiden merkitykseen lääketieteelle ja yksittäiselle potilaalle.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo