Ajankohtaista

 

 

Tyks hyväksytty kolmen harvinaissairauksien osaamisverkoston jäseneksi https://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/tyks-hyväksytty-kolmen-harvinaissairauksien-osaamisverkoston-jäseneksiTyks hyväksytty kolmen harvinaissairauksien osaamisverkoston jäseneksi 2017-06-08T11:00:00ZTyks valittiin jäseneksi aikuisten harvinaisten syöpien ja kasvaimien, lasten syöpien sekä perinnöllisten kasvainsyndroomien osaamisverkostoihin.
OYS:n harvinaissairauksien yksikkö täyttää vuodenhttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/oys-n-harvinaissairauksien-yksikkö-täyttää-vuodenOYS:n harvinaissairauksien yksikkö täyttää vuoden2017-06-02T10:10:00ZOulun yliopistollisen sairaalan harvinaissairauksien yksikkö Harvi vietti avajaisia 2.6.2016. Kulunut vuosi on osoittanut, että tällaiselle toiminnalle on tarvetta.
Arvokasta opetusta harvinaisista ihosairauksistahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/arvokasta-opetusta-harvinaisista-ihosairauksistaArvokasta opetusta harvinaisista ihosairauksista2017-05-22T09:00:00ZIho- ja allergiasairaalassa järjestettiin 14.-15.5. ensimmäinen Euroopan komission ERN-SKIN-verkostoon hyväksytty harvinaisten ja tunnistamattomien ihosairauksien kurssi lääkäreille. Tilaisuutta sponsoroi HYKS Harvinaissairauksien yksikkö (HAKE).

Olen iältäni

Lähetä vastaus

Mikä on Harvinaissairaudet-talo?

Harvinaissairaudet.fi -palvelusta löydät monipuolisesti asiantuntijoiden kokoamaa tietoa harvinaissairauksista. Palvelu tarjoaa myös tukea sairauden kanssa elämiseen ja sen tuomiin haasteisiin eri ikävaiheissa.

Palvelu on tarkoitettu ennen kaikkea harvinaista sairautta sairastaville sekä heidän läheisilleen. Sen tarkoituksena on toimia myös yhteistyökanavana potilaiden, potilasjärjestöjen ja harvinaisten sairauksien asiantuntijoiden kesken.

Palvelusta löydät tietoa muun muassa:

  • harvinaissairauksista, niihin liittyvästä perinnöllisyydestä ja tutkimuksesta
  • eri harvinaissairauksista ja niiden hoitomuodoista
  • harvinaissairauksien lääkehoidon haasteista
  • vertaistuesta ja harvinaissairauksien potilasjärjestöistä
  • yhteiskunnan ja kolmannen sektorin tukimuodoista sairastuneille

Löydät sieltä myös tukimateriaalia itsehoitoon sekä vertaistarinoita.

Palvelu on avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta - käy tutustumassa!