Harvinaissairaudet.fi -palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa harvinaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lisäksi se tarjoaa tukea eri-ikäisille harvinaissairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu on aina avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lue lisää Harvinaissairauksien talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Lasten ja nuorten liikkumisen yhdenvertaisuus verkkokyselyhttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/lasten-ja-nuorten-liikkumisen-yhdenvertaisuus-verkkokyselyLasten ja nuorten liikkumisen yhdenvertaisuus verkkokysely10.12.2018 11.00.00Kyselyn avulla tutkitaan 7–17-vuotiaiden lasten ja nuorten liikkumisen mahdollisuuksia ja esteitä. Se on suunnattu erityistä tukea liikunnassa tarvitseville lapsille, nuorille ja heidän huoltajilleen.
Suomalaislasten vaikeimpien sydänlihassairauksien geenitausta selvitettiin tutkimuksessahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/suomalaislasten-vaikeimpien-sydänlihassairauksien-geenitausta-selvitettiin-tutkimuksessaSuomalaislasten vaikeimpien sydänlihassairauksien geenitausta selvitettiin tutkimuksessa16.11.2018 9.30.00Suomalaistutkimuksessa selvitettiin lapsuusiässä ilmenevien vaikeiden, harvinaisten sydänlihassairauksien geneettisiä syitä. Tutkimuksen tuottama tieto hyödyttää hoitopäätösten teossa.
Harvinaiset sydänsairaudet -koulutuspäivä ammattilaisille KYSissähttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/harvinaiset-sydänsairaudet-koulutuspäivä-ammattilaisille-kysissäHarvinaiset sydänsairaudet -koulutuspäivä ammattilaisille KYSissä14.11.2018 9.00.00Koulutustapahtumien järjestäminen ammattilaisille on tehokas tapa edistää harvinaissairauksien tunnettuutta. KYSissä järjestettiin 26.10.2018 alueellinen harvinaisten sydänsairauksien koulutuspäivä.