Harvinaissairaudet.fi -palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa harvinaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lisäksi se tarjoaa tukea eri-ikäisille harvinaissairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu on aina avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lue lisää Harvinaissairauksien talosta >

Sivustoja päivitetään keskiviikkona 17.10.2018 klo 15-17 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Noonanin oireyhtymä -iltapäiväseminaarihttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/noonin-oireyhtymä-iltapäiväseminaariNoonanin oireyhtymä -iltapäiväseminaari10.5.2019 13.00.00Maksuton Noonanin oireyhtymä -seminaari pidetään kesäkuun alussa Helsingissä. Seminaaria voi seurata myös verkon välityksellä.
Harvinaissairaudet.fi nyt myös ruotsiksihttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/harvinaissairaudet-nyt-myös-ruotsiksiHarvinaissairaudet.fi nyt myös ruotsiksi2.5.2019 12.00.00Harvinaissairauksien talon sivusto on nyt julkaistu myös ruotsiksi. Sivustolta löydät runsaasti tietoa erilaisista harvinaissairauksista ja saatavilla olevasta tuesta.
Suomenkielistä tietoa harvinaisista sairauksistahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/suomenkielistä-tietoa-harvinaisista-sairauksistaSuomenkielistä tietoa harvinaisista sairauksista26.3.2019 10.30.00Suomenkielistä tietoa harvinaisista sairauksista löytyy Tautiryhmät- osiosta. Äskettäin osiossa on julkaistu lisää luustosairauksien sairauskuvauksia. Sairauskuvauksia löytyy jo 10 tautiryhmästä.

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo