Harvinaissairaudet.fi -palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa harvinaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lisäksi se tarjoaa tukea eri-ikäisille harvinaissairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu on aina avoin kaikille asuin- ja hoitopaikasta riippumatta.

Lue lisää Harvinaissairauksien talosta >

Sivustoja päivitetään Keskiviikkona 14.3.2018 klo 16-18 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 Ajankohtaista

 

 

Harvinaisten sairauksien päivän seminaari 28.2.2018https://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/harvinaisten-sairauksien-päivän-seminaariHarvinaisten sairauksien päivän seminaari 28.2.201821.3.2018 10.00.00Kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta harvinaissairauksista ja niihin liittyvistä haasteista. Tänä vuonna teemana oli erityisesti harvinaissairauksien tutkimus.
EURORDIS:n kysely harvinaissairaillehttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/eurordis-n-kysely-harvinaissairailleEURORDIS:n kysely harvinaissairaille23.2.2018 11.00.00EURORDIS on harvinaissairauksien potilasjärjestöjen eurooppalainen kattojärjestö. Sen organisoiman kyselyn tavoitteena on saada tutkittua tietoa harvinaissairaiden näkemyksistä terveystiedon jakamisessa.
Lapsuusiän leukemian hoito on Suomessa huipputasollahttps://www.terveyskyla.fi/harvinaissairaudet/ajankohtaista/lapsuusiän-leukemian-hoito-on-suomessa-huipputasollaLapsuusiän leukemian hoito on Suomessa huipputasolla15.2.2018 0.00.00Lapsuusiän syöpä on harvinainen sairaus, johon maassamme sairastuu vajaat 150 lasta vuosittain. Noin 85 % lapsuusiässä sairastuneista voidaan pysyvästi parantaa.