Tietoa Ihotautitalosta

Ihotautitalo.fi tarjoaa tietoa eri ihosairauksista ja tukea niiden hoitoon.

Ihotautitalo on auki vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Se tarjoaa luotettavaa tietoa ihosairauksista vauvasta vaariin kaikille asuin- tai hoitopaikasta riippumatta. Ihotautitalo on tarkoitettu edistämään ihotautipotilaiden, heidän läheistensä sekä ammattilaisten välistä yhteistyötä. Verkkopalvelu on rakennettu yhteistyössä kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien ihotautiklinikoiden kanssa.

Verkkopalvelumme tarjoaa hyödyllistä ja tutkittua tietoa ihotaudeista, ihokasvaimista, seksitaudeista ja pitkäaikaisista haavoista ja allergioista. Palvelun tarkoituksena on helpottaa ihotautipotilaiden arkielämää muun muassa itsehoito-ohjeiden avulla. Ihotautitalo tarjoaa myös tukea sairauden kanssa elämiseen ja sen tuomiin haasteisiin eri ikävaiheissa. Sivuiltamme löydät linkit myös eri potilasjärjestöihin.

Ihotautitalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan yhdessä Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien kanssa. Ihotautitalon sivuja kehitetään jatkuvasti ja käyttäjien palaute on erittäin tärkeää. Voitte laittaa ideoita tai vinkkejä sivun alalaidassa kohdasta Anna palautetta.

 

Kyllä

Päivitetty  28.11.2017