Siirry sivun sisältöön

Mikä on Silmäsairauksien talo?

Silmäsairaudet.fi tarjoaa Suomen yliopistosairaaloiden asiantuntijoiden tuottamaa luotettavaa tietoa silmäsairauksista sekä vinkkejä ja ohjeita omahoitoon kaikenikäisille.

Kasvava erikoisala tarvitsee uusia palveluita

Ikääntymisen myötä silmäsairauksien määrä lisääntyy. Samanaikaisesti monien näköä uhkaavien sairauksien hoitomahdollisuudet kehittyvät.

Silmäsairauksien talo on rakennettu palvelemaan paitsi potilaita ja heidän läheisiään, myös niitä, jotka kaipaavat tietoa silmäsairauksista ja niiden hoidosta.

Kerromme sekä aikuisten että lasten ja nuorten tavallisimmista silmäoireista- ja sairauksista, mukaan lukien yleisimmät silmätutkimukset. Lisäksi vastaamme potilaiden usein esittämiin kysymyksiin palvellaksemme myös potilaita, jotka kaipaavat lisätietoa lääkäri- ja tutkimuskäyntien välillä. Verkkopalvelu ei edellytä hoitosuhdetta mihinkään sairaalaan tai kirjautumista palveluun.

Talo rakennettu yhteistyönä

Silmäsairauksien talon rakentamiseen on osallistunut suuri ja innokas joukko erityisasiantuntijoita kaikista Suomen yliopistosairaaloista: silmälääkäreitä, -hoitajia, ja erityistyöntekijöitä. Palvelun kehittämisessä ja verkkosivuston tuottamisessa on ollut mukana myös potilaita ja heidän läheisiään.

Anna palautetta, kehitystyö jatkuu!

Kyetäksemme palvelemaan kaikkia silmätaudeista tietoa hakevia tahoja parhaalla mahdollisella tavalla, toivotamme kehittämisehdotukset ja toiveet lämpimästi tervetulleeksi!

Palautetta voi antaa jokaisen sivun oikeassa alalaidassa olevan "Anna palautetta" -lomakkeen kautta.

Tulevaisuudessa palveluun tuotetaan työkaluja ammattilaisille sekä palveluita potilaille tukemaan olemassa olevaa hoitosuhdetta sairaalaan.

Päivitetty 20.9.2019