Siirry sivun sisältöön

Mikä on Haavatalo?

Haavatalosta löydät tukea ja tietoa erilaisista haavoista, niiden hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Haavatalo on auki vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Tervetuloa Haavataloon!

Haavatalo.fi tarjoaa luotettavaa tietoa haavoista kaikille asuin- tai hoitopaikasta riippumatta.

Mikä on Haavatalo?

Haavatalo on tarkoitettu edistämään haavapotilaiden, heidän läheistensä sekä ammattilaisten välistä yhteistyötä.

Verkkopalvelu on rakennettu kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien yhteistyönä. Lisäksi verkkopalvelun yhteistyökumppaneita ovat mm. Diabetesliitto ja Suomen haavanhoitoyhdistys ry sekä Savonian ammattikorkeakoulu.

Verkkopalvelumme tarjoaa tietoa erilaisista akuuteista ja kroonisista haavoista. Lisäksi tarjoamme tietoa haavapotilaan vertaistuesta sekä sosiaaliturvasta että haavapotilaan omahoitoon liittyvistä asioista.

Haavatalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan yhdessä Suomen kaikkien yliopistollisten sairaanhoitopiirien kanssa. Haluamme tarjota sinulle luotettavaa ja tutkittua tietoa haavoista ja toivomme, että pystymme vastaamaan mielessäsi herääviin kysymyksiin.

Kuinka voit auttaa meitä?

Haavatalon sivuja kehitetään jatkuvasti ja käyttäjien palaute on tärkeää. Voitte laittaa ideoita tai vinkkejä sivun alalaidassa kohdasta ”Anna palautetta”.

Yhteistyökumppanit

Päivitetty 26.5.2021