Siirry sivun sisältöön

Tietoa Keuhkotalosta

​Keuhkotalo on rakennettu sinulle, joka etsit luotettavaa tietoa keuhkosairauksista ja niiden hoidosta. ​​​​​​Tervetuloa Keuhkotaloon!

Keuhkotalo on rakennettu sinulle, joka etsit luotettavaa tietoa keuhkosairauksista ja niiden hoidosta. Kiinnostaako sinua tai läheisiäsi oireiden hyvä itsehoito? Täältä löydät hyviä vinkkejä arkipäivään. Mitä olisi huomioitava esimerkiksi liikunnan, ravitsemuksen, sääolosuhteiden, saunomisen tai vaikka matkustamisen suhteen? Oireettomuus arjessa on yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Keuhkotalon sivuston ovat rakentaneet Suomen yliopistosairaaloiden ammattilaiset yhdessä potilaiden ja potilasjärjestöjen kanssa.

Keuhkotaloa rakennetaan jatkuvasti paremmaksi. Tulossa on digihoitopolkuja, joiden avulla voi raportoida oireista ja voinnista. Niiden avulla voit olla suoraan yhteydessä sinua hoitavaan lääkäriin ja sairaanhoitajaan. Keuhkotalon ammattilaisosiota kehitetään edelleen ja tulet löytämään sieltä keskeisiä hoito-ohjeita.

Keuhkotalon ovet ovat aina auki. Voit hyödyntää palveluita juuri silloin kun se sinulle sopii. Tarvitset vain verkkoyhteyden, tietokoneen, tabletin tai kännykän.

Haluaisitko auttaa meitä? Jos kaipaat tietoa, jota et vielä löydä Keuhkotalon sivuilta tai haluaisit täsmentää jotakin olemassa olevaa sisältöä, voit lähettää meille palautetta sivujen alalaidasta löytyvän linkin kautta.

Päivitetty 23.4.2018