Siirry sivun sisältöön

Tietoa Leikkaukseen tulijan talosta

Leikkaukseen tulijan talossa yliopistosairaanhoitopiirien ammattilaiset kertovat, miten leikkaukseen kannattaa valmistautua, mitä toimenpiteessä tapahtuu ja kuinka leikkauksesta toipuu.

Hyvä valmistautuminen takaa sujuvamman leikkauksen ja nopeamman toipumisen. Talostamme saat ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen.

Voit auttaa ammattilaisia valmistautumaan leikkaukseesi olemalla itse etukäteen valmistautunut. Leikkaukseen tulijan talon sisällöt on suunniteltu leikkausta odottavalle potilaalle ja hänen läheisilleen.

Talostamme löytyy tietoa erilaisista leikkaustavoista ja nukutuksista. Pääset tutustumaan tarkemmin myös eri alojen leikkauksiin. Lisäksi olemme koonneet avuksesi leikkaussanaston ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Leikkaukseen tulijan talon sisältö on leikkausosaston ammattilaisten ja potilaiden yhdessä kehittämää. Sivuja kehitetään jatkuvasti ja käyttäjien palaute on hyvin tervetullutta. Voit lähettää palautetta, ideoita tai vinkkejä.