Tietoa Munuaistalosta

​​Onko sinulla todettu tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi munuaissairautta? Munuaistalossa saat lisää tietoa sairauksista.

Voit kerrata vastaanotolla saamaasi informaatiota ja jakaa sen helposti läheistesi kanssa. Munuaistalo auttaa ennakoimaan sairauteen liittyviä asioita ja vähentää epävarmuuden tunteita tulevaisuuden suhteen.

Haluamme tarjota sinulle luotettavaa tietoa munuaisterveydestä ja toivomme, että pystymme vastaamaan mielessäsi herääviin kysymyksiin.

Munuaistalon sivuston ovat rakentaneet Suomen yliopistosairaaloiden nefrologian ammattilaiset yhdessä potilasjärjestöjen ja potilaiden kanssa.

Munuaistaloa rakennetaan jatkuvasti paremmaksi. Tulossa on digihoitopolkuja, joiden avulla voit raportoida oireista ja voinnista ja käydä etävastaanotolla. Niiden avulla voit olla suoraan yhteydessä sinua hoitavaan lääkäriin ja sairaanhoitajaan.

Toivottavasti saat apua Munuaistalosta. Tervetuloa uudestaan!

Haluaisitko auttaa meitä? Jos kaipaat tietoa, jota et vielä löydä Munuaistalon sivuilta tai jos haluaisit täsmentää jotakin olemassa olevaa sisältöä, voit lähettää meille palautetta sivujen alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

 

Kyllä

Päivitetty  1.3.2019