Tietoa tutkimukseen tulijan talosta

Tutkimukseen tulijan talo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä palvelu, joka tarjoaa tukea ja ajantasaista tietoa laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista.

Löydät talosta tietoa tutkimuksista, opastusta valmistautumiseen sekä linkit eri sairaanhoitopiirien potilasohjeisiin. Saat myös ohjeita, miten toimia tutkimusten jälkeen.

Lähes kaikki suomalaiset käyvät laboratorio- ja kuvantamistutkimuksessa jossain elämänsä vaiheessa. Tutkimukset ovat hyvin erilaisia: osa on hyvin nopeita ja vaivattomia tehdä, mutta jos kyseessä on vaativa erikoistutkimus, saattaa se viedä pitkänkin ajan.

Toisinaan tutkimuksiin liittyvät asiat voivatkin tuntua pelottavilta tai vaikeilta ymmärtää. Tutkimukseen tulijan talo tarjoaa tietoa eri tutkimuksista, myös niistä, jotka mahdollisesti mietityttävät tai jännittävät etukäteen.

Voit tutustua talon sisältöihin ennen tutkimuksiin tuloa tai sen jälkeen. Sisällöt ovat hyödyllisiä myös tutkimukseen tulevan omaisille ja ammattilaisille.

Tutkimukseen tulijan talon ovet ovat verkossa aina auki. Voit siis tutustua sisältöihin juuri silloin kun sinulle sopii, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Haluatko antaa palautetta?

Auta meitä kehittämään Tutkimukseen tulijan taloa! Kaikki palaute on meille tärkeää.

Linkki palautelomakkeeseen

 

Kyllä

Päivitetty  24.9.2019