Tietoa Tutkimukseen tulijan talosta

Tutkimukseen tulijan talo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä verkkopalvelu, joka tarjoaa tukea ja ajantasaista tietoa laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista.

​​​

Toisinaan tutkimuksiin liittyvät asiat voivat tuntua pelottavilta tai vaikeilta ymmärtää. Löydät Tutkimukseen tulijan talosta tietoa tutkimuksista, opastusta valmistautumiseen ja miten toimia tutkimuksen jälkeen sekä linkit eri alueiden potilasohjeisiin. Voit tutustua talon sisältöihin ennen tutkimuksiin tuloa tai sen jälkeen. Sisällöt ovat hyödyllisiä myös tutkimukseen tulevan läheisille ja saattajille sekä ammattilaisille.

​Lähes kaikki suomalaiset käyvät laboratorio- ja kuvantamistutkimuksissa jossain elämänsä vaiheessa. Tutkimukset ovat hyvin erilaisia: osa on hyvin nopeita ja vaivattomia tehdä, mutta vaativat erikoistutkimukset kestävät usein pidempään.

Tutkimukseen tulijan talon ovet ovat verkossa aina auki. Voit siis tutustua sisältöihin juuri silloin kun sinulle sopii, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys ja tietokone, tabletti tai älypuhelin.

Auta meitä kehittämään Tutkimukseen tulijan taloa! Kaikki palaute on meille tärkeää.

laboratoriotutkimukset; kuvantamistutkimukset

Kyllä

Päivitetty  10.3.2023