​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​Palvelun käyttö on ammattilaiselle maksutonta.​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

Digipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/digipalvelut-tehostavat-potilaan-hoitoa-ja-kuntoutusta-webinaarisarja-sote-ammattilaisille-nyt-katsottavissaDigipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissa20.11.2023 12.00.00Digipalveluista kertovan webinaarisarjan teemoja ovat epilepsia, neuropsykologinen nettikuntoutus, päänsäryn nettikuntoutus sekä pitkäaikainen kipu. Tallenteet löytyvät TerveyskyläPRO-palvelusta.
Onko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelustahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/4-kysymysta-ja-vastausta-terveyskylapro-palvelustaOnko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelusta15.11.2023 6.00.00Tähän juttuun on koottu yleisiä TerveyskyläPRO-palveluun liittyviä askarruttavia kysymyksiä.
Uusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisiahttps://www.terveyskyla.fi/ajankohtaista/uusi-hoitopolku-tukee-harvinaista-akromegaliaa-sairastavia-sekä-ammattilaisiaUusi hoitopolku tukee harvinaista akromegaliaa sairastavia sekä ammattilaisia5.10.2023 11.00.00Akromegalia eli kasvuhormonin liikaeritys kuuluu endokriinisiin harvinaissairauksiin. Akromegaliaa sairastavien visuaalisen hoitopolun avulla löytyy tietoa ja tukea sairauden eri vaiheissa sekä potilaille että ammattilaisille.