​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​Palvelun käyttö on ammattilaiselle maksutonta.​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseen-marras-joulukuu-2023Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen29.11.2023 6.00.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Digipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/digipalvelut-tehostavat-potilaan-hoitoa-ja-kuntoutusta-webinaarisarja-sote-ammattilaisille-nyt-katsottavissaDigipalvelut tehostavat potilaan hoitoa ja kuntoutusta -webinaarisarja sote-ammattilaisille nyt katsottavissa20.11.2023 12.00.00Digipalveluista kertovan webinaarisarjan teemoja ovat epilepsia, neuropsykologinen nettikuntoutus, päänsäryn nettikuntoutus sekä pitkäaikainen kipu. Tallenteet löytyvät TerveyskyläPRO-palvelusta.
Onko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelustahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/4-kysymysta-ja-vastausta-terveyskylapro-palvelustaOnko TerveyskyläPRO-palvelu maksullinen? Voivatko sote-alan opettajat käyttää palvelua? 4 kysymystä ja vastausta TerveyskyläPRO-palvelusta15.11.2023 6.00.00Tähän juttuun on koottu yleisiä TerveyskyläPRO-palveluun liittyviä askarruttavia kysymyksiä.