​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistuihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylapro-palvelun-tapahtumakalenteri-uudistuiTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri uudistui24.11.2022 9.30.00Tutustu uudistettuun tapahtumakalenteriin ja löydä juuri sinua kiinnostavat tapahtumat.
Auta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyynhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/auta-kehittamaan-opioidipuntaria-vastaamalla-lyhyeen-kayttajakyselyynAuta kehittämään opioidipuntaria vastaamalla lyhyeen käyttäjäkyselyyn17.11.2022 6.30.00Kyselyyn vastaaminen vie vain pienen hetken. Vastauksia hyödynnetään puntarin kehittämisessä.
TerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelun-käyttöönotto-on-nyt-helpompaa-kuin-koskaan-–-ammattilainen-aloita-käyttö-jo-tänäänTerveyskyläPRO-palvelun käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan – ammattilainen, aloita käyttö jo tänään!8.11.2022 10.00.00TerveyskyläPRO-palvelun rekisteröitymis- ja käyttöönottoprosessi on muuttunut. Enää et tarvitse välttämättä varmennekorttia, vaan riittää, että sinulla on voimassa oleva ammattioikeus Valviran rekisterissä.