​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​Palvelun käyttö on ammattilaiselle maksutonta.​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseen-helmi-maaliskuu-2024Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen28.2.2024 6.00.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
TerveyskyläPRO-palveluun rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen muuttuu maaliskuussahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palveluun-rekisteröityminen-ja-sisäänkirjautuminen-muuttuu-maaliskuussaTerveyskyläPRO-palveluun rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen muuttuu maaliskuussa8.2.2024 6.30.00TerveyskyläPRO-palveluun kirjautuminen on jatkossa aiempaa helpompaa. Osan vanhoista käyttäjistä tulee vahvistaa sähköpostisoite, minkä voi tehdä helposti vaikka heti.
Ammattilaisten sikiöhaittoihin liittyvät konsultaatiot nyt sähköisellä lomakkeella TerveyskyläPRO-palvelun kauttahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisten-sikiohaittoihin-liittyvat-konsultaatiot-nyt-sahkoisella-lomakkeella-terveyskylapro-palvelun-kauttaAmmattilaisten sikiöhaittoihin liittyvät konsultaatiot nyt sähköisellä lomakkeella TerveyskyläPRO-palvelun kautta5.1.2024 10.00.00Terveydenhuollon ammattilaisten konsultaatioissa käytetty valtakunnallisen Teratologisen tietopalvelun sähköpostiosoite on korvattu sähköisellä yhteydenottolomakkeella vuoden alusta.