​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

Ammattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilaisten-kirjautuminen-terveyskyläpro-palveluun-muuttui-hieman-hyvinvointialueiden-aloittamisen-myötäAmmattilaisten kirjautuminen TerveyskyläPRO-palveluun muuttui hieman hyvinvointialueiden aloittamisen myötä3.2.2023 9.00.00Kirjautuessasi palveluun lue huolellisesti kirjautumista ohjaavat tekstit.
Uusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiedehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-videosarja-ultraharvinaiset-neurologiset-sairaudet-ja-kehittyvä-lääketiedeUusi videosarja: Ultraharvinaiset neurologiset sairaudet ja kehittyvä lääketiede19.1.2023 5.00.00Videoissa asiantuntijat valottavat ultraharvinaisten neurologisten sairauksien ja kehittyvän lääketieteen nykytilaa ja tulevaisuutta. Videot on suunnattu asiasta kiinnostuneille ammattilaisille.
Uusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriinhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-tietosisältö-auttaa-ammattilaista-ohjaamaan-potilaan-vertaistuen-piiriinUusi tietosisältö auttaa ammattilaista ohjaamaan potilaan vertaistuen piiriin4.1.2023 8.00.00Tietosisältö on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vakavasti sairastuneita tai vammautuneita potilaita tai heidän läheisiään.