​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

CE-merkityt lääkinnälliset laitteet -verkkokurssilta tukea sovelluskehitykseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ce-merkityt-lääkinnälliset-laitteet-verkkokurssilta-tukea-sovelluskehitykseenCE-merkityt lääkinnälliset laitteet -verkkokurssilta tukea sovelluskehitykseen24.3.2023 10.45.00Uudistettu verkkokurssi tukee oirenavigaattoreiden ja oirepuntareiden kehittäjiä. Verkkokurssin käytyäsi osaat arvioida, onko suunnittelemasi sovellus lääkinnällinen laite ja mitä sen kehittäminen edellyttää.
Terveyskylä ja Hotus tiivistävät yhteistyötäänhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskylä-ja-hotus-tiivistävät-yhteistyötäänTerveyskylä ja Hotus tiivistävät yhteistyötään28.2.2023 13.00.00Yhteistyön myötä Hotuksen hoitosuositukset näkyvät laajemmin Terveyskylän sisällöissä.
TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissa HUS Diagnostiikkafoorumin webinaarejahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/terveyskyläpro-palvelun-tapahtumakalenterissa-hus-diagnostiikkafoorumin-webinaarejaTerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenterissa HUS Diagnostiikkafoorumin webinaareja24.2.2023 10.30.00Tapahtumakalenteri kokoaa yhteen paikkaan eri toimijoiden tapahtumia. Tutustu esimerkiksi HUS Diagnostiikkafoorumin webinaareihin.