​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​TerveyskyläPRO​

​TerveyskyläPRO on sosiaali- ​ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osa​​amista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintat​​apoja omassa työssä. ​

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta >

Kirjaudu TerveyskyläPRO-palveluun

​Tapahtumakalenteri

​​​Tapahtumat ovat tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutusta. TerveyskyläPRO-palvelun tapahtumakalenteri tuo eri toimijoiden tapahtumia tarjolle kaikille ammattilaisille kansallisesti. Tutustuaksesi tapahtumakalenteriin, tulee sinun kirjautua sisään palveluun sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena.

Tiedätkö mielenkiintoisen ja tärkeän tapahtuman, jota ei ole tapahtumakalenterissa​? Ilmoita tapahtuma meille uuden tapahtuman ilmoittamislomakkeella.​​

Ajankohtaista​

 

 

Uusi opas kertoo ammattilaisille eurooppalaisista harvinaissairauksien osaamisverkostoista (ERN)https://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/uusi-opas-kertoo-ammattilaisille-eurooppalaisista-harvinaissairauksien-osaamisverkostoista-(ern)Uusi opas kertoo ammattilaisille eurooppalaisista harvinaissairauksien osaamisverkostoista (ERN)30.5.2023 7.00.00Opas on suunnattu erityisesti lääkäreille, jotka kaikki voivat kohdata työssään harvinaissairaita.
Ammattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseenhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/ammattilainen-vastaa-terveyskylän-käyttäjäkyselyyn-ja-vaikuta-palvelun-kehittämiseenAmmattilainen, vastaa Terveyskylän käyttäjäkyselyyn ja vaikuta palvelun kehittämiseen22.5.2023 5.00.00Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Verkkokurssilta keinoja digiosaamisen jakamiseen ja kehittämiseen omassa työyhteisössähttps://www.terveyskyla.fi/terveyskyläpro/ajankohtaista/verkkokurssilta-keinoja-digiosaamisen-jakamiseen-ja-kehittamiseen-omassa-tyoyhteisossaVerkkokurssilta keinoja digiosaamisen jakamiseen ja kehittämiseen omassa työyhteisössä3.5.2023 10.00.00Yksikön digimentori -verkkokurssilla perehdytään digimentorin rooliin ja tutustutaan sote-alalla käytettäviin digipalveluihin.