TerveyskyläPRO-palvelun sisällöt

​TerveyskyläPRO sisältää muun muassa oppaita ja tietosisältöjä, verkkokursseja, erilaisia palveluita sekä virtuaalikeskuksia. Alla on kerrottu osioittain, mitä eri sisältötyypit tarkoittavat ja mistä ne löytää.

​Tietoa-osio

Tietoa-osiosta löydät kaikki palvelun oppaat, tietosisällöt ja kokoelmat. Oppaat, tietosisällöt ja kokoelmat toimivat tukena arjen kliinisessä työssä ja yhtenäistävät työkäytänteitä kansallisesti.

Tietoa-osion hakusivu, jolta löytyvät kaikki palvelun oppaat, tietosisällöt ja kokoelmat. Esimerkki oppaasta: Potilaiden informointi ionisoivalle säteilylle alistavissa kuvantamistutkimuksissa. Esimerkki Tietosisällöstä: Ensitiedon anto, Harvinaissairaudet.
Lue lisää Tietoa-osiosta

Koulutukset-osio

Koulutukset-osiosta löydät kaikki palvelun verkkokurssit, koulutustallenteet ja luentomateriaalit.

Jos tiedossasi tai hallussasi on koulutustallenne, jonka haluaisit julkaistavan palvelussa, ota meihin yhteyttä osoitteella terveyskylapro@terveyskyla.fi.

Koulutukset-osion hakusivu, jolta löytyvät kaikki palvelun verkkokurssit, koulutustallenteet ja materiaalit. Esimerkki verkkokurssista: Yksikön digimentori. Esimerkki koulutustallenteesta: Digital Health Village -webinaari.
Lue lisää Koulutukset-osiosta

Palvelut-osio

Palvelut-osioon on koottu päivittäisen työn apuvälineitä kuten asiantuntijahaku, konsultaatiopalvelut ja oirepuntarit.

Palvelut osiosta löydät asian­tuntija­haun, konsultaatiopalvelut ja oirepuntarit. Esimerkki konsultaatiopalvelusta: HUS Haavakeskuksen reaaliaikaiset etäkonsultaatiot (REK). Esimerkki oirepuntarista: Haavapuntari.
Lue lisää Palvelut-osiosta

Virtuaalikeskukset-osio

TerveyskyläPRO-palvelun virtuaaliset osaamiskeskukset eli virtuaalikeskukset kokoavat yhteen aiheittain, erikoisalueittain tai ammattiryhmittäin tärkeitä sisältöjä, palveluita ja työkaluja.

Virtuaalikeskukset-osiosta löydät kaikki palvelun virtuaalikeskukset. Esimerkki virtuaalikeskuksesta: Harvinaissairaudet. Esimerkki virtuaalikeskuksen sisällöistä: Oppaat-sivu kokoaa yhteen kaikki tietyn teeman sisällöt.
Lue lisää Virtuaalikeskukset-osiosta

Ajankohtaista-osio

Ajankohtaista-osiossa julkaistaan uutisia muun muassa palvelun uusista sisällöistä ja kiinnostavista tapahtumista. Lue ajankohtaisuutisia, niin tiedät mitä TerveyskyläPRO-palvelussa tapahtuu!

Ajankohtaista-osiosta löydät ammattilaisille suunnattuja ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita. Ajankohtaista osiosta saat myös vinkkejä siitä, miten muut ammattilaiset hyödyntävät palvelun sisältöjä. Ajankohtaista-osio esittelee myös ammattilaisia kiinnostavia sisältöjä Terveyskylän kaikille avoimelta sivustolta.

Päivitetty  1.7.2022

Kyllä