Rekisteröidy TerveyskyläPRO-palvelun käyttäjäksi

TerveyskyläPRO-palvelun käyttö yhteistyökumppaniorganisaation ulkopuolisena käyttäjänä edellyttää ammattilaistilin rekisteröintiä. Sosiaali- tai terveydenhuollon ammattioikeus tarkistetaan rekisteröinnin yhteydessä Valviran rekisteristä.

Hyvinvointialueuudistuksesta johtuvien muutosten päivittäminen sivulle on kesken. Palveluntuottajia ja organisaatiotietoja koskevat tiedot päivitetään kevään 2023 aikana.

Ennen kuin aloitat rekisteröitymisen, lue lisää eri kirjautumisvaihtoehdoista. Voi olla, että et tarvitse rekisteröitymistä lainkaan, vaan voit aloittaa palvelun käytön suoraan!

Haitarin otsikkotaso2
Miksi palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja kirjautumista?

TerveyskyläPRO-palvelun sisällöt on tarkoituksenmukaista pitää kirjautumisen takana, jotta palveluun voidaan rakentaa sisältöä, jota ei haluta verkkoon vapaasti saataville. Palvelussa on esimerkiksi tekstisisältöjä, jotka on tarkoitettu ammattilaisille, ei potilaille esimerkiksi etukäteistiedoksi. Lisäksi palvelu sisältää muun muassa e-konsultaatiopalveluita ja oirepuntareita, jotka on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön.

Miten ammattioikeus tarkistetaan?

Sosiaali- tai terveydenhuollon ammattioikeus tarkistetaan automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä Valviran rekisteristä. Rekisteröitymisessä käytetään vahvaa tunnistautumista (varmennekortti, mobiilivarmenne tai pankkitunnukset), jotta tarkistus voidaan tehdä luotettavasti. Tarkistus tehdään JulkiTerhikki / JulkiSuosikki -palvelun avulla.

Ennen kuin aloitat rekisteröitymisen

Varmista, että sinulla on käytettävissäsi

  • varmennekortti, mobiilivarmenne tai pankkitunnukset
  • jos käytät varmennekorttia tarvitset tietokoneen, jossa on ajantasaiset kortinlukijaohjelmistot ym. asennettuna (jos käytät varmennekorttiasi rekisteröitymiseen ja/tai kirjautumiseen)

    Lisätietoa: TerveyskyläPRO-palvelun tekniset vaatimukset

Suosittelemme rekisteröitymään ja käyttämään palvelua Google Chrome-selaimella tai muulla ajantasaisella selaimella.

Aloita rekisteröityminen

Kuvalliset ohjeet löydät Rekisteröitymisohjeet -sivulta:

Tarvitseko apua?

Jos kohtaat ongelman ammattilaistilin luomisessa ota yhteyttä Terveyskylän tukeen.

Päivitetty  4.11.2022

Kyllä