Ajankohtaista

 

 

Päivystyksen etävastaanotot menestyshttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/paivystyksen-etavastaanotot-menestysPäivystyksen etävastaanotot menestys8.2.2023 6.00.00Päivystyksen etävastaanotot ovat osoittautuneet hyödyllisiksi sekä potilaille että palvelujärjestelmälle. Asiakasarviot olivat kiitettäviä ja ammattilaisten näkökulmasta prosessit toimivat.
Perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteiset digihoitopolut yhtenäistävät hoitoprosessiahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/perusterveydenhuollon-ja-erikoissairaanhoidon-yhteiset-digihoitopolut-yhtenaistavat-hoitoprosessiaPerusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteiset digihoitopolut yhtenäistävät hoitoprosessia3.2.2023 12.00.00Yhteiskäyttöisen digihoitopolun avulla potilaan hoito saadaan usein alkamaan nopeammin.
Hyvinvointialueiden asukkaille itsehoito-ohjelmia – Terveyskylä tukee palvelutuotannossahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/hyvinvointialueiden-asukkaille-itsehoito-ohjelmia-terveyskyla-tukee-palvelutuotannossaHyvinvointialueiden asukkaille itsehoito-ohjelmia – Terveyskylä tukee palvelutuotannossa3.1.2023 10.00.00Hyvinvointialueet voivat tuottaa Terveyskylän alustalle erilaisia palveluita, kuten itsehoito-ohjelmia. Terveyskylä tarjoaa tuottamiseen välineet, koulutuksen ja tukipalvelut.
Terveyskylän palvelut tukevat näyttöön perustuvan hoidon toteutuksessahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/terveyskylan-palvelut-tukevat-nayttoon-perustuvan-hoidon-toteutuksessaTerveyskylän palvelut tukevat näyttöön perustuvan hoidon toteutuksessa21.12.2022 11.00.00Hoitotyön tutkimussäätiö (Hotus) suosittelee etäohjauksen hyödyntämistä pitkäaikaissairaiden omahoidon ohjauksessa. Terveyskylästä löytyy lukuisia etäohjakseen sopivia palveluita, kuten digihoitopolut ja itsehoito-ohjelmat.
Robotiikan hyödyntäminen eturauhassyövän digihoitopolulla säästää ammattilaisten työaikaahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/robotiikan-hyödyntäminen-eturauhassyövän-digihoitopolulla-säästää-ammattilaisten-työaikaaRobotiikan hyödyntäminen eturauhassyövän digihoitopolulla säästää ammattilaisten työaikaa19.12.2022 6.35.00HUS Eturauhassyöpäpotilaan digihoitopolku tarjoaa kattavasti tietoa eturauhassyövästä ja sen hoidosta. Polku kulkee potilaan mukana syövän muuttuessa.
Terveydenhuolto tarvitsee digistrategian sote-muutosjohtamisen tueksihttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/terveydenhuolto-tarvitsee-digistrategian-sote-muutosjohtamisen-tueksiTerveydenhuolto tarvitsee digistrategian sote-muutosjohtamisen tueksi9.11.2022 13.00.00Tuoreessa opinnäytetyössä tutkitaan suuria haasteita, jotka digitalisaatio tuo terveydenhuoltoon.
Hankekoordinaattorin haalareissa verkkoja kutomassahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/hankekoordinaattorin-haalareissa-verkkoja-kutomassaHankekoordinaattorin haalareissa verkkoja kutomassa28.10.2022 11.00.00Digihoitopolkujen ja digitaalisten palveluiden onnistuneen käyttöönoton salaisuus on kehittäjähoitajien ja -lääkäreiden sekä terveysasemien kliinisten ammattilaisten verkosto, kertoo Erja Huttunen Pohjois-Savon sotekeskushankkeesta.
Tulppa-verkkovalmennus – helposti käyttöönotettava kuntoutusohjelma sydänpotilaillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/tulppa-verkkovalmennus-helposti-kayttoonotettava-kuntoutusohjelma-sydanpotilailleTulppa-verkkovalmennus – helposti käyttöönotettava kuntoutusohjelma sydänpotilaille7.10.2022 7.00.00Tulppa-verkkovalmennuksessa Sydänliiton Tulppa-kuntoutus on siirretty Terveyskylän Omapolulle, mikä mahdollistaa kuntoutukseen osallistumisen etänä.
Terveyskylän digipolkujen kehittäminen Soitessa – palvelut lähelle asiakasta ja potilastahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/terveyskylän-digipolkujen-kehittäminen-soitessa-–-palvelut-lähelle-asiakasta-ja-potilastaTerveyskylän digipolkujen kehittäminen Soitessa – palvelut lähelle asiakasta ja potilasta22.9.2022 5.00.00Digipolut ovat vaihtoehto ja mahdollisuus kaikkien näkökulmasta: ammattilaisen ja organisaation, mutta ennen kaikkea potilaan ja asiakkaan näkökulmasta, kirjoittaa Soiten Terveyskylä-pääkäyttäjä Jonna Ström.
Digihoitopolulta tukea itsehoitoonhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/digihoitopolulta-tukea-itsehoitoonDigihoitopolulta tukea itsehoitoon20.9.2022 12.15.00Anja Ylitalo sai vaikean uniapnean selättämiseksi CPAP-kokomaskin. Yksilöllisen hoidon tukena on myös uniapnean digihoitopolun palvelut.