Ajankohtaista

 

 

Terveyskylän digipolkujen kehittäminen Soitessa – palvelut lähelle asiakasta ja potilastahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/terveyskylän-digipolkujen-kehittäminen-soitessa-–-palvelut-lähelle-asiakasta-ja-potilastaTerveyskylän digipolkujen kehittäminen Soitessa – palvelut lähelle asiakasta ja potilasta22.9.2022 5.00.00Digipolut ovat vaihtoehto ja mahdollisuus kaikkien näkökulmasta: ammattilaisen ja organisaation, mutta ennen kaikkea potilaan ja asiakkaan näkökulmasta, kirjoittaa Soiten Terveyskylä-pääkäyttäjä Jonna Ström.
Digihoitopolulta tukea itsehoitoonhttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/digihoitopolulta-tukea-itsehoitoonDigihoitopolulta tukea itsehoitoon20.9.2022 12.15.00Anja Ylitalo sai vaikean uniapnean selättämiseksi CPAP-kokomaskin. Yksilöllisen hoidon tukena on myös uniapnean digihoitopolun palvelut.
Päivä kehittäjähoitajan kengissä – Digihoitopolku rakennetaan yhdessä!https://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/paiva-kehittajahoitajan-kengissa-digihoitopolku-rakennetaan-yhdessaPäivä kehittäjähoitajan kengissä – Digihoitopolku rakennetaan yhdessä!16.9.2022 11.00.00Tutustu Pohjois-Savon sote-rakenneuudistus-hankkeen kehittäjähoitajan Anni-Liina Voutilaisen päivään digihoitopolkujen parissa.
Raskausajan diabeteksen digihoitopolku säästää ammattilaisten työaikaa noin kaksi tuntia per potilashttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/raskausajan-diabeteksen-digihoitopolku-säästää-ammattilaisten-työaikaa-noin-kaksi-tuntia-per-potilasRaskausajan diabeteksen digihoitopolku säästää ammattilaisten työaikaa noin kaksi tuntia per potilas12.9.2022 12.00.00Espoossa ja Lohjalla raskausdiabeetikot on syksystä 2021 lähtien ohjattu neuvoloissa digihoitopolulle, jossa oman terveydentilan seuranta ja yhteydenpito diabeteshoitajaan on helppoa ja vaivatonta. Sekä asiakkaat että ammattilaiset ovat olleet tyytyväisiä.
PREP-digihoitopolku helpottaa hiviä ehkäisevän hoidon toteuttamistahttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/prep-digihoitopolku-helpottaa-hiviä-ehkäisevän-hoidon-toteuttamistaPREP-digihoitopolku helpottaa hiviä ehkäisevän hoidon toteuttamista12.9.2022 9.00.00Digihoitopolku korvaa hoitoon liittyviä lääkärikäyntejä, jolloin säästetään sekä potilaan että ammattilaisen aikaa.
Terveyskylän ja DigiFinlandin digipalvelut tarjoavat valmiita ratkaisuja hyvinvointialueillehttps://www.terveyskyla.fi/terveyskylä-sotessa/ajankohtaista/terveyskylän-ja-digifinlandin-digipalvelut-tarjoavat-valmiita-ratkaisuja-hyvinvointialueilleTerveyskylän ja DigiFinlandin digipalvelut tarjoavat valmiita ratkaisuja hyvinvointialueille10.8.2022 13.25.00Terveyskylä ja DigiFinland tarjoavat sote-hyvinvointialueiden hyödynnettäväksi monipuolisia digipalveluja. Digipalvelut mahdollistavat asukkaalle sujuvan palvelukokemuksen ja hyvinvointialueelle tehokkaan, turvallisen ja taloudellisen palvelutuotannon.