Siirry sivun sisältöön

Diabetestalo on julkaistu englanniksi

Englanninkielisestä Diabetestalosta (Diabeteshub) löydät lähes kaikki samat materiaalit kuin suomenkielisestä. Lisäksi ohjausvideoihin on lisätty tekstityksiä venäjäksi, arabiaksi, somaliksi, viroksi ja ranskaksi.

Julkaistu 28.5.2024 klo 11.01

Jo pitkään on toivottu, että Diabetestä käsitteleviä materiaaleja olisi saatavilla myös englannin kielellä. Nyt toive on toteutunut, kun Diabetestalo on julkaistu englanniksi. Englanninkielinen Diabetestalo, Diabeteshub, sisältää lähes kaikki suomenkielisen talon materiaalit: yli 300 artikkelisivua diabetekseen, lisäsairauksiin, tukeen ja omahoitoon liittyvistä aiheista.

Tällä hetkellä Diabetestalon ajantasaiset materiaalit ovat saatavilla suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Materiaalien saavutettavuus eri kieliryhmissä tulee myös jatkossa olemaan tärkeä osa talon kehitystyötä.

Englanninkieliseen Diabetestaloon voit tutustua osoitteessa:

Diabetestalon ohjausvideoiden tekstityksiin viisi uutta kieltä

Kaikista Diabetestalon videoista löytyy suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset tekstitykset. Seuraavat videot on nyt saatavilla myös venäjäksi, arabiaksi, somaliksi, viroksi sekä ranskaksi tekstitettyinä:

  • Hiilihydraattien ja ateriainsuliinin arviointi

  • Hiilihydraattilähteiden tunnistaminen

  • Insuliinin pistäminen

  • Tietoa diabeteksesta

  • Verensokerin mittaamisen ohjaus.

Kun aloitat videon katselun, voit vaihtaa tekstityksiä videon oikean alareunan CC-painikkeesta. Videoihin voit tutustua osoitteessa: