Sairaanhoitaja-chat

Tarvitsetko neuvoja lapsen terveyteen liittyen? Pohditko tarpeellisuutta lähteä lapsen kanssa päivystykseen? Jos asut Uudenmaan alueella (HUS-alue), voit kysyä apua sairaanhoitajalta maksuttomassa chatissa.

​​Uudenmaan alueella asuvien huoltajien on mahdollista keskustella päivystävän lasten sairaanhoitajan kanssa chatissa lapsen terveyteen liittyvistä asioista.

Chat-keskustelun aluksi hoitaja pyytää sinua tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella sekä antamaan lapsen henkilötunnuksen.

Sairaanhoitaja vastaa kysymyksiin arkisin klo 8.00–17.45 ja viikonloppuisin klo 12.00–19.45 puolen tunnin sisällä siitä, kun chat-viesti on lähetetty.

Chatissa hoitajat vastaavat suomeksi ja ruotsiksi. Palvelu on maksuton.

Huomioi!

Chat-palvelu ei ole tarkoitettu käytettäväksi hätätapauksissa tai kiireellistä hoitoa vaativissa tilanteissa. Näissä tilanteissa on soitettava hätänumeroon 112 tai hakeuduttava lähellä sijaitsevaan päivystykseen. Jos lapsesi on vakavasti sairaan oloinen tai epäilet hänen olevan vakavasti sairas, lähde viipymättä hänen kanssaan päivystykseen.


 

Päivitetty  1.10.2019