Niveltalo on ortopedien ja fysioterapeuttien yhdessä tuottama verkkopalvelu sinulle, joka kärsit nivelkivusta tai muusta nivelsairaudesta. Neuvomme, miten voit ennaltaehkäistä ja lievittää esimerkiksi nivelrikon aiheuttamaa kipua. Palvelumme tarjoaa nivelille sopivia liikuntaohjeita, tietoa tekonivelleikkauksesta sekä vertaistukea nivelsairauden kanssa elämiseen.

Lue lisää Niveltalosta >

 Ajankohtaista

 

 

Niveltalo uudistuuhttps://www.terveyskyla.fi/niveltalo/niveltalo-uudistuuNiveltalo uudistuu26.3.2018 11.55.00Sisällöt laajenevat nivelsairauksista ja tekonivelleikkauksista koko tuki- ja liikuntaelimistöön.
Nivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/nivelrikkopotilaat-mukana-ideoimassa-uusia-hoitopalveluitaNivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita 24.5.2017 13.10.00Peijaksen sairaala kehittää yhdessä potilaiden kanssa digipalveluita täydentämään lonkka- ja polvileikkauksiin tulevien hoitoa. Potilaita halutaan aktivoida itsehoitoon jo siitä hetkestä kun heidän lähete saapuu sairaalaan.
Kerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/kerro-kokemuksesi-polvi-tai-lonkkaleikkauksestaKerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta 12.5.2017 13.30.00Miten sairaalakokemusta ja kuntoutusta voisi parantaa? Vastaa kyselyyn ja auta Peijaksen sairaala kehittämään uusia palveluita.

 Terveyskylä somessa