Ajankohtaista

 

 

Nivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/nivelrikkopotilaat-mukana-ideoimassa-uusia-hoitopalveluitaNivelrikkopotilaat mukana ideoimassa uusia palveluita 2017-05-24T13:10:00ZPeijaksen sairaala kehittää yhdessä potilaiden kanssa digipalveluita täydentämään lonkka- ja polvileikkauksiin tulevien hoitoa. Potilaita halutaan aktivoida itsehoitoon jo siitä hetkestä kun heidän lähete saapuu sairaalaan.
Kerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/kerro-kokemuksesi-polvi-tai-lonkkaleikkauksestaKerro kokemuksesi polvi- tai lonkkaleikkauksesta 2017-05-12T13:30:00ZMiten sairaalakokemusta ja kuntoutusta voisi parantaa? Vastaa kyselyyn ja auta Peijaksen sairaala kehittämään uusia palveluita.
Leikkauksesta apua halvaantuneen elämäänhttps://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/leikkauksesta-apua-halvaantuneen-elämäänLeikkauksesta apua halvaantuneen elämään2017-03-16T10:50:00ZLeikkaus voi mahdollistaa tarttumisotteen ja kyynärvarren koukistuksen monelle neliraajahalvauspotilaalle. Heille jokaiselle tulisikin tarjota erikoistuneen käsikirurgin konsultaatio.
Viime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia https://www.terveyskyla.fi/niveltalo/ajankohtaista/viime-vuonna-ennätysmäärä-tekonivelleikkauksiaViime vuonna ennätysmäärä tekonivelleikkauksia 2017-03-12T12:15:00ZHYKS Tekonivelkeskuksessa tehtiin viime vuonna lähemmäs 3000 tekonivelleikkausta. Väestön ikääntyessä leikkausten määrän ennustetaan kasvavan.

 Terveyskylä somessa

Mikä on Niveltalo?

Niveltalo on uusi verkkopalvelu sinulle, joka kärsit nivelkivusta tai muusta niveloireesta.

Niveltalon sisältö keskittyy nivelrikkoon ja sen hoitoon. Neuvomme, miten voit ennaltaehkäistä ja lievittää kipua itse, esimerkiksi liikunnalla ja terveellisillä elämäntavoilla.

Jos liikunta ja kipulääkkeet eivät auta oireisiisi, saatat hyötyä tekonivelleikkauksesta. Tutustu kattavaan tietopakettiimme tekonivelleikkauksesta ja elämästä tekonivelen kanssa.

Kaikki sisältömme ovat ortopedien tuottamia ja liikuntavinkit fysioterapeuttien suosittelemia.

Niveltalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja haluamme kuulla myös sinun mielipiteesi ja toiveesi.

Anna palautetta

Niveltalon sisältöä on tuotettu yhteistyössä Suomen Nivelyhdistys ry:n kanssa.

Etsitko tietoa reumasairauksista? Tutustu Terveyskylän Reumataloon.