Oletteko mukana Vertaistalossa? Ilmoittakaa siitä omilla sivuillanne

Mikäli olette mukana Vertaistalo.fi-sivuston hakukoneessa, toivomme, että ilmoitatte siitä omilla kotisivuillanne tällä sivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Vertaistalon logosta on kaksi väriversiota ja kaksi kieliversiota (suomi ja ruotsi). Suositeltavaa on käyttää logon värillistä versiota. Logon maksimikoko on 400 x 129 px. Logoon ei tehdä rajauksia, reunuksia tai muita muutoksia (esim. hahmojen tai logojen lisääminen, värimuutokset).

Logon lisäksi voitte lisätä sivuillenne seuraavan tekstin:

”Olemme mukana Vertaistalossa! Vertaistalo.fi on valtakunnallinen verkkopalvelu, joka auttaa löytämään vertaistukea ja luotettavaa tietoa vertaistuesta myös paikallisesti. Vertaistalon sisällöntuottajana toimii HUSin ja HyTe ry:n kehittämä OLKA®-toiminta. Vertaistalo on osa Terveyskylää, jota rakennetaan Suomen yliopistosairaaloiden yhteistyönä tiivisti yhdessä ammattilaisten, potilasjärjestöjen, potilaiden ja heidän läheistensä kanssa. Terveyskylän rakentamista koordinoi HUS.”

Mikäli teillä on kysyttävää logojen käytöstä tai muusta viestinnästä, voitte ottaa yhteyttä Vertaistalon ylläpitoon vertaistalo@terveyskyla.fi.

Haluamanne logon voitte ladata alta klikkaamalla kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä ja valitsemalla "tallenna kuva nimellä".

Vertaistalo.fi, suomenkielinen värillinen logo

 

Vertaistalo.fi, suomenkielinen mustavalkoinen logo

 

Kamrathuset.fi, ruotsinkielinen värillinen logo

 

 

Kamrathuset.fi, ruotsinkielinen mustavalkoinen logo

 

Päivitetty  3.6.2022

Kyllä