Suomen Vaskuliittiyhdistys

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Suomen Vaskuliittiyhdistys

Tulosta

Toiminta-alue: koko Suomi

vertaistukiryhmätvertaistukihenkilöFacebook-ryhmä 

Toiminta

Suomen Vaskuliittiyhdistys on perustettu vuonna 2013 toimimaan ​vaskuliittia sairastavien sekä heidän läheistensä yhdyssiteenä ja etujärjestönä.

Yhdistyksellä on koulutettuja vertaistukijoita, joilta saa tukea kasvokkain, puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi yhdistys järjestää jäsen- ja vertaistapaamisia. Vuosittain järjestetään maalis-huhtikuussa jäsentapaaminen (vaskuliittipäivä), kevät- ja syyskaudella vertaistapaamisia eri puolilla maata sekä myös diagnoosikohtaisia tapaamisia.

Koulutettujen vertaistukijoiden yhteystiedot löytyvät yhdistyksen kotisivuilta. Kotisivuilla on myös erikseen jäsenille tarkoitettu, suljettu osio. Yhdistyksellä on omat Facebook-sivut. Facebookista löytyy useita diagnoosikohtaisia vertaistukiryhmiä (mm. vaskuliitti).

Yhteystiedot

 vaskuliittiyhdistys@gmail.com
www.vaskuliittiyhdistys.fi

Päivitetty  24.9.2019