Suomen Sjögrenin syndrooma yhdistys

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Päivitetty  29.5.2017 15.03

Suomen Sjögrenin syndrooma -yhdistys

Toiminta-alue: koko Suomi / pääkaupunkiseutu, Forssa-Loimaa, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kauhava, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Oulu, Pori, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Vihti

vertaistukiryhmät vertaistukihenkilöFacebook-ryhmäpäivystävä puhelin

Toiminta

Suomen Sjögrenin syndrooma -yhdistys ry on perustettu vuonna 1996 hankkimaan ja levittämään tietoa silloin lähes tuntemattomasta Sjögrenin syndroomasta. Yhdistys toimii sairastavien ja heidän läheistensä tukena vertaistoimintaa järjestämällä sekä pyrkimällä vaikuttamaan hoidon, kuntoutuksen ja palvelujen kehittämiseen.

Ympäri Suomea toimii 20 vertaistukiryhmää, joiden päämääränä on tarjota tukea, tietoa, ystävyyssuhteita ja iloa luottamuksen ja vertaisuuden keinoin. Toiminta muokkautuu kullakin paikkakunnalla osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Vertaistoimintaan osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.

Yhteystiedot

 ssyhdist@kolumbus.fi
www.sjogreninsyndrooma.fi

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo