Suomen Dystonia-yhdistys

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Päivitetty  29.5.2017 14.51

Suomen Dystonia-yhdistys

Toiminta-alue: koko Suomi / vertaistukiryhmät: Hamina, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kirkkonummi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nummela, Oulu, Pieksämäki, Pori, Sastamala, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa

vertaistukiryhmät vertaistukihenkilö Facebook-ryhmä päivystävä puhelin

Toiminta

Suomen Dystonia-yhdistys ja sen kattojärjestönä toimiva Parkinsonliitto järjestävät tiedotusta, neuvontaa, koulutusta, vertaistukitoimintaa sekä sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseja. Dystonia on harvinainen neurologinen sairaus.

Alueellisia vertaistukiryhmiä on eri puolella Suomea. Vertaistukiryhmät järjestävät ohjattua ja virikkeellistä toimintaa. Yhdistyksellä vertaistukipuhelimia, joissa vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt päivystävät maanantaisin ja torstaisin. Yhdistyksellä on Facebookissa toimivia vertaistukiryhmiä.

Vertaistukitoimintaan osallistuminen edellyttää yhdistyksen jäsenyyttä.

Kamratstöd för dig? Kontakta oss och fråga mera!

Yhteystiedot

 info@dystoniayhdistys.com
www.dystoniayhdistys.com

 

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo