Nimettömät Narkomaanit

Selitteet pieniin kuvakkeisiin:

Vertaistuen muodot:= vertaistukihenkilö= vertaistukiryhmät = internet keskusteluryhmä = päivystävä puhelin = Facebook-ryhmä

Onko vertaistukijat koulutettuja?= Vertaistukijat ovat koulutettuja. = Osalla on koulutus tehtävään. = Toimija ei tarjoa vertaistukikoulutusta.

Nimettömät Narkomaanit

Toiminta-alue: Helsinki, Hyvinkää, Jyväskylä, Kaarina, Kajaani, Karkkila, Mikkeli, Rauma, Salo, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Espoo, Forssa, Joensuu, Järvenpää, Kankaanpää, Karhunpää, Keitelepohja, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Pieksämäki, Pori, Seinäjoki, Hämeenlinna, Lapua, Lohja, Mariehamn, Malax, Outokumpu, Oulu, Parikkala, Rovaniemi, Tammisaari, Tervalampi, Uusikaupunki, Kerava, Kontiolahti, Kouvola, Kuopio, Varkaus, Hanko, Kauniainen, Köyliö, Iisalmi, Savonlinna, Imatra, Kerava, Naantali, Ylöjärvi

vertaistukiryhmät

Toiminta

Nimettömät Narkomaanit (NA) on tarkoitettu huumeaddikteille ja niille, jotka ajattelevat, että heillä saattaisi olla huumeongelma. NA:ssa keskittytään addiktiosairauteen ja siitä toipumiseen. Nimi Nimettömät Narkomaanit ei viittaa mihinkään tiettyyn huumeeseen tai huumeryhmään.

NA-kokous syntyy, kun kaksi tai useampia addikteja tapaavat jakaakseen kokemuksensa, voimansa ja toivonsa addiktiosairaudesta toipumisesta, ennalta sovitussa ajassa ja paikassa. NA-kokouksia järjestävät addiktit addikteille. NA-kokouksia kokoontuu ympäri Suomea.

Yhteystiedot

 info@nasuomi.org
www.nasuomi.org

HUS logoTAYS logoOYS logoKYS logoTYKS logo