Siirry sivun sisältöön

Ruokailu ja kasvisten lisääminen

​Aina ehdi tehdä salaattia ja onneksi ei tarvitsekaan!

Esimerkkejä helpoista kasvispaloista aterian lisukkeeksi tai ruoan odotteluun.

Lounaalla ja päivällisellä olisi kuitenkin hyvä olla jotakin kasvista mukana joko ruokaan sekoitettuna tai sitten erikseen tarjottuna.

Helppoja sellaisenaan tarjottavia kasviksia

  • porkkanaa kuorittuna

  • tomaattia lohkoina tai pieniä sellaisenaan

  • kaalin tai jäävuorisalaatin lohkoja (kaalin sisäosat ovat kaikista maukkaimpia)

  • paprikaa tai kurkkua palasina

  • kukkakaalin, nauriin tai kyssäkaalin lohkoja

  • melonien palasia

  • jälkiruokana omenaa, appelsiinia tai päärynää.

Päivitetty 10.2.2023