Är ni med i Kamrathuset? Informera om det på er egen webbplats

Om ni finns med i sökmotorn på webbplatsen Kamrathuset.fi önskar vi att ni meddelar detta på er egen webbplats enligt anvisningarna som finns på denna sida. ​

Det finns två språkversioner (finsk och svensk) av Kamrathusets logo. Maximal storlek för logon är 400 x 110 px. Man behöver inte göra några gränser, kanter eller ändringar (t.ex. tillägg av gestalter eller logon, färgförändringar) i logon.

Förutom logon kan ni tillägga följande text på er webbplats:

”Vi finns i Kamrathuset! Kamrathuset är en nationell webbtjänst som hjälper dig att hitta kamratstöd och tillförlitlig information om kamratstöd även lokalt. OLKA®-verksamheten som har utvecklats av HUS och föreningen HyTe rf producerar innehållet i Kamrathuset. Kamrathuset är en del av Hälsobyn som universitetssjukhusen i Finland bygger tillsammans och i nära samarbete med yrkesutbildade personer, patientorganisationer, patienter och deras närstående. Byggandet av Hälsobyn koordinerad av HUS.”

Om ni har frågor om användningen av logon eller annan kommunikation kan ni kontakta Kamrathusets administratör vertaistalo@terveyskyla.fi.

Den logo som ni önskar kan laddas ner nedan genom att klicka på höger sida av musen och välja "spara bilden med namnet".

Vertaistalo.fi, logo på finska

 

Kamrathuset.fi, logo på svenska

 

Uppdaterad  7.6.2022

Kyllä