Är ni med i Kamrathuset? Informera om det på er egen webbplats

Om ni finns med i sökmotorn på webbplatsen Kamrathuset.fi önskar vi att ni meddelar detta på er egen webbplats enligt anvisningarna som finns på denna sida. ​

Det finns två färgversioner och två språkversioner (finsk och svensk) av Kamrathusets logo. Användningen av den färgade logon rekommenderas. Maximal storlek för logon är 400 x 129 px. Man behöver inte göra några gränser, kanter eller ändringar (t.ex. tillägg av gestalter eller logon, färgförändringar) i logon.

Förutom logon kan ni tillägga följande text på er webbplats:

”Vi finns i Kamrathuset! Kamrathuset är en nationell webbtjänst som hjälper dig att hitta kamratstöd och tillförlitlig information om kamratstöd även lokalt. OLKA®-verksamheten som har utvecklats av HUS och föreningen EJY ry producerar innehållet i Kamrathuset. Kamrathuset är en del av Hälsobyn som universitetssjukhusen i Finland bygger tillsammans och i nära samarbete med yrkesutbildade personer, patientorganisationer, patienter och deras närstående. Byggandet av Hälsobyn koordinerad av HUS.”

Om ni har frågor om användningen av logon eller annan kommunikation kan ni kontakta Kamrathusets administratör  vertaistalo@terveyskyla.fi.

Den logo som ni önskar kan laddas ner nedan genom att klicka på höger sida av musen och välja "spara bilden med namnet".

Vertaistalo.fi, logo i färg på finska

 

 

Vertaistalo.fi, logo i svartvitt på finska

 

 

Kamrathuset.fi, logo i färg på svenska

 

 

Kamrathuset.fi, logo i svartvitt på svenska

 

 
Föregående sidanTillbaka till början

 

Kyllä

Uppdaterad  5.5.2021